Хороскоп за 13. септембар

ГС
Хороскоп за 13. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

ОВАН

Показујете довољно ентузијазма за оно чиме се бавите. Не одустајте од својих циљева овај пут. Будите довољно стрпљиви. Исувише сте се посветили оним темама које вас се не тичу. Партнер овај пут дјелује незаинтересовано за ваше проблеме. Ослободите се стреса на вријеме.

БИК

Уколико се бавите приватним послом, не показујте свој успјех било коме, већ се суздржите од коментара. Могуће да ће неко бити мало непријатније расположен за ваше личне теме. Посавјетујте се са неким ко је довољно упознат са вашом љубавном мелодрамом, јер у неким детаљима већ одавно падате на испиту. Потребан вам је савјет. Узмите довољно витамина Ц.

БЛИЗАНЦИ

Исувише сте се лоше осјећали за оно што вам се спремало као изазов у претходном периоду па се сугеришу одређене промјене како бисте на вријеме постигли свој циљ. Пуни сте енергије, али немате то коме да покажете. Будите спремни на мало већу самоћу у току дана. Не очекујте добру вољу других људи и партнера. Проблем са стомаком може да узме маха.

РАК

Потрајаће довољно дуго расправа са вашим колегама о новом пројекту па се не устручавајте да покажете и свој став када је ријеч о одређеним детаљима из вашег пословног миљеа. Можете да будете у пријатном окружењу и да вам се роди нова љубав. Будите довољно активни и покушајте да изађете са пријатним друштвом. Мучи вас горушица.

ЛАВ

Можда још нисте спремни за нови почетак колико треба да завршите оно што сте одавно већ започели. Не вуците репове одраније. Уколико вам се допада једна Шкорпија, не одустајте од нове љубавне романсе све док не будете сигурни у оно што вам се дешава тренутно на пољу емоција. Осјећате се много боље.

ДЈЕВИЦА

Имате утисак да је много тога прошло и да немате великих брига осим да одржите позицију на којој сте тренутно. Уколико вам се допада један Бик, имате више среће него обично. Останите у оном амбијенту у којем се осјећате много боље него са бившим партнером.

ВАГА

Окрећете коло среће па се слободно може рећи да су се неке ствари доста искристалисале, па се нећете одрећи оног дијела који вам прија. Нисте од оних који чекају прилику на готово. Довољно ћете се ангажовати на пољу емоција овај пут. Слиједи вам добар утисак код особе супротног пола. Вјежбајте интензивније.

ШКОРПИЈА

Још радите оно што пожелите и немате намјеру да се концентришете на неке друге партије. Направите добру основу свог рада или бар порадите на томе. Можете да будете радикално расположени и то вам се не савјетује. Повуците се бар накратко и утишајте ватру у себи како бисте били довољно концентрисани на детаље који вам промичу.

СТРИЈЕЛАЦ

Уколико имате још понеки детаљ да завршите, не одустајте од зацртаног циља коме тежите већ неко вријеме јер он може да вам се ускоро испуни. Остајете сами и задовољни оним што имате од партнера. Нећете се лоше осјећати ни ако сте сами. Имате једну пролазну категорију на пољу љубави па истрајте у томе. Појачан рад хормона вам може направити мањи проблем.

ЈАРАЦ

Успјех кроз поље каријере је нешто што вам се чини као одлична солуција за пословну надоградњу за дужи период. Радије остајете сами и потпуно у свом амбијенту који вам више импонује него иначе. Пијте довољно калцијума.

ВОДОЛИЈА

Исувише тактизирате са својим идејама, али не можете да се отргнете идеји да се лоше поставите у оном сегменту у коме сте до сада били одлични. Нисте усамљени, али можете да направите још понеки компромис када је у питању особа на коју често мислите, а да није присутна реално у вашем животу. Појачана главобоља.

РИБЕ

Појачане трансакције са иностраним клијентима вам могу донијети солидну зараду. Останите довољно истрајни у својим намјерама. Довољно сте били стрпљиви и, наравно, можете да очекујете особу која ће моћи да вам се емотивно отвори без проблема. Здравље је солидно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана