Хороскоп за 13. јул

ГС
Хороскоп за 13. јул

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Предах од пословних обавеза Овнови би ове суботе могли да потраже у некој рекреативној активности или активном одмору. Још је повољнији дан да се са вашом драгом особом посветите уживању у неким лијепим заједничким активностима. Пријало би вам и дружење са пријатељима. Здравље врло добро.

Бик

Ево дана да се Бикови коначно опусте и одморе и тако напуне батерије за наредни период. Било би добро да пословне активности сведете на минимум. Одличан дан је да се са пуно пажње и љубави посветите у потпуности и искрено вашој драгој особи. уживајте. Без значајнијих упозорења.

Близанци

Нема разлога за форсирање реализације нових идеја, али свакако овај дан искористите да урадите припрему терена и предузмете прве кораке. Будите шармантни и насмијани, искористите лијеп дан за излазак и дружење, бићете примијећени. Здравље одлично.

Рак

Позабавите се одрађивањем заосталих обавеза, уколико их имате, али није искључено да вас данас изненади и неки разговор или договор са најближим сарадницима. Данас бисте могли вашу драгу особу да пријатно изненадите неким поклоном или приједлогом за излазак. Физички умор.

Лав

Веома повољан дан очекује типичне Лавове, посебно уколико су у питању дугорочни планови и договори, посебно они гдје би ваша креативност могла доћи до изражаја. Повољна је астролошка клима уколико сте наумили неки преокрет да направите у свом љубавном животу. Само напријед. Здравље одлично.

Дјевица

Нема предаха од пословних активности ни првог дана викенда за већину Дјевица. Имате довољно енергије и мотивације, само се потрудите да се не префорсирате. Користан љубавни савјет могли бисте да добијете уколико се испричате са вама драгим пријатељима. Пад имунитета.

Вага

Први дан викенда Ваге би требало да посао ставе у други план и посвете се неком свом хобију или другој релаксирајућој активности. Препустите се уживању и лијепим тренуцима и током овог дана су могућа разна љубавна изненађења. Слободни, у проводу вас очекује занимљиво познанство. Здравље одлично.

Шкорпија

Одличан дан је пред Шкорпијама на пољу свих активности, а посебно оних креативне природе. Посебно се позабавите разрадом дугорочнијих планова уколико су у вези са неким иностраним пројектимс. Дајте свој максимум ангажовања када је сфера љубави у питању, нећете зажалити. Здравље врло добро.

Стријелац

Данас се позабавите неким недовршеним обавезама уколико их имате и покушајте да мало предахнете. Покушајте да се опустите и уживате у заједничким тренуцима са вашом вољеном особом. Имате потпуну подршку и разумијевање. Здравље врло добро.

Јарац

Најприје покушајте да се адекватно релаксирате уколико је то могуће, а онда се забавите размишљањем и прављењем планова за наредни период. Појава старе симпатије из ваше љубавне прошлости поново би могла да стави на тест ваша осјећања. Будите физички активнији.

Водолија

Нема професионалних препрека током овог првог дана викенда за већину припадника Водолија, још само да остали испрате ваш темпо и биће све како треба. Потенцијално лијеп дан вас очекује и на пољу љубави. Уживајте у пажњи коју вам посвећује ваша драга особа. Здравље одлично.

Рибе

Посебно се позабавите разрадом планова уколико су у вези са неким иностраним пројектима. Уколико сте размишљали о неким битним одлукама и промјенама, ево прилике за конструктиван разговор са вашом драгом особом. Здравље врло добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана