Хороскоп за 13. август

ГС
Хороскоп за 13. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Рјешења за питања која су вас оптерећивала се полако назиру. Будите сталожени и стрпљиви. На љубавном плану може доћи до варница па би било добро да мање импулсивно реагујете. Могуће пробавне тегобе.

Бик

Припазите да неке детаље не занемарите у старту јер би они у каснијем периоду могли постати проблем. Презаузетост пословним обавезама данас ће вам оставити мало простора за љубавна дешавања па се можете наћи на мети критика. Преконтролишите крвни притисак.

Близанци

Потрудите се да не остављате напола започете послове, а да крећете у реализацију неких нових. Можда ћете и неке планове морати да промијените, али ништа није до вас. Потенцијално познанство са новом симпатичном особом могло би да буде изазов за оне Близанце жељне доброг провода и забаве. Водите рачуна о кардиоваскуларном систему.

Рак

Без значајнијих дешавања на вашем пословном пољу данас. Ствари иду својим током па уз добру организацију и контролу не би требало да очекујете веће проблеме. На љубавном плану потрудите се да се суздржите од доношења наглих одлука како вам се касније не би обиле о главу. Здравље врло добро.

Лав

За савладавање пословних препрека, како организационих, тако техничких, користиће вам подршка особе из прошлости са којом сте сарађивали. Будите страствени и амбициозни и када су љубавна дешавања у питању. Могућ улазак у нову љубавну причу, озбиљну. Водите рачуна о крвном притиску.

Дјевица

Може доћи до застоја проузрокованог проблемима папиролошке природе, а посебно уколико сарађујете са иностранством. Могући су и застоји због техничких проблема. Доста напет период је за партнерске односе, јер друга страна неће можда имати довољно разумијевања за ваше проблеме и међусобну неусклађеност. Психофизички умор.

Вага

Ваге данас не би требало да очекују неке веће препреке и проблеме на пољу пословног ангажмана. Све ће се мање-више одвијати по плану. Заузете Ваге вјероватно ће бити заузете преиспитивањем постојећег односа и рјешавањем недоумица. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Шкорпија

Бићете врло практични, рационални и брзо ћете размишљати па ћете са лакоћом моћи да пронађете рјешења за неку проблематику, првенствено везану за техничке застоје, али и да неочекивано лако завршите заостале обавезе. Извјесна доза флексибилности и разумијевања биће вам потребна уколико желите стабилну и функционалну везу. Могући проблеми са зглобовима.

Стријелац

Могуће је да ће вам данас затребати помоћ са стране, од особе од повјерења, како бисте завршили активности са којима сте у заостатку и које вас чине нервозним. Слободни Стријелчеви могу имати неке покушаје комуникације са бившим емотивним партнером, али од овог посла је боље да тренутно одустанете. Јачајте имунитет.

Јарац

Може се десити да вам стигне и нека нова пословна понуда, која долази тотално неочекивано. Имате велику покретачку енергију и ово је ваш тренутак да дјелате. Иако бисте можда и на пољу љубави хтјели много више, будите спремни да учините и који уступак драгој особи. Појачана нервоза.

Водолија

Могу се јавити неки ситнији проблеми са ауторитетима, неразумијевање вашег приступа, а нису искључени ни они техничке природе, који повлаче са собом и финансије. Без значајнијих промјена на вашем љубавном хоризонту у односу на претходни дан. Углавном вас очекује опуштена и мирна атмосфера. Водите рачуна о исхрани.

Рибе

Бићете у великој журби, могуће је да сте у заостатку са неким обавезама и сада ћете покушавати на све начине да посао приведете крају. Уколико сте слободни, уживајте у изласцима, дружењу са пријатељима, новим познанствима, флерту. Појачан стрес.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана