Хороскоп за 12. октобар

Г.С.
Хороскоп за 12. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Потребан вам је одмор од свега па овај дан искористите да се опустите и одрадите само оно што је неопходно. Извјесне лијепе тренутке требало би да посветите вољеној особи. Пријало би неко изненађење, поклончић. Здравље врло добро.

Бик

Опуштен дан без неких великих радних акција је пред Биковима. Ви треба да сте данас на првом мјесту. Ово је један од оних дана за уживање, мали савјет немојте да претјерате са хедонизмом. Здравље одлично.

Близанци

Могућ контакт са неким од бивших сарадника који би вам могао пуно помоћи у вези са неким пословним активностима. Изненадни позив могао би весело да обоји цијели овај дан на вашем љубавном пољу. Будите спремни за реакцију. Могуће респираторне тегобе.

Рак

Очекује вас подршка из пријатељског окружења везана за неке нове пословне активности, можда чак и заједнички посао. Слободни Ракови могли би да очекују неко фино ново познанство уколико изађу и буду у друштву пријатеља или познаника. Без значајнијих упозорења за здравље.

Лав

Могуће је да вас очекује подршка неких битних особа када је покретање неког посла или неке ваше идеје у питању. У сваком случају дан је повољан за све врсте пословног ангажовања. Извјесну дозу стрпљења требало би данас да покажете и на пољу љубави и тако покушате да избјегнете исхитрене потезе и одлуке. Здравље одлично.

Дјевица

Послије дужег времена Дјевице би требало да имају дан са доста слободног времена и могућности да се посвете дјелатностима које им нису у првом плану. Повољан је дан уколико сте планирали неке заједничке активности, можда рекреацију или путовање са драгом особом. Могуће алергијске реакције.

Вага

Иако је субота Ваге би могле да очекују пуне руке посла. Ништа страшно, одредите приоритете и не би требало да имате већих застоја. Покушајте да ублажите незадовољство драге особе спремношћу да саслушате проблем и отворено поразговарате о свему. Пријала би вам физичка активност.

Шкорпија

Неке нове и идеје и планови вам се већ дуже времена мотају по глави, али никако да их покренете. Данас имате повољну прилику. Страст ће данас бити ваш велики покретач па се очекује да на љубавном пољу покажете своје умијеће. Здравље одлично.

Стријелац

За најтипичније Стријелчеве биће најважније да не журе у обављању основних пословних задатака, јер ништа нећете постићи. Имате довољно времена. Видљиво разочарање може вас пратити током цијелог дана уколико не успијете да исконтролишете своју импулсивност и исхитрене одлуке. Пад имунитета.

Јарац

Јарчеви би ову суботу о питању обавеза требало да окончају на што једноставнији начин, опуштено и без журбе. Опуштена атмосфера и пријатно друштво, даће вам током овог викенда реалне шансе да доживите неколико лијепих тренутака, уколико их посветите драгој особи. Могуће алергијске реакције.

Водолија

Очекују вас неки повољни договори и разговори током овог дана који би вам могли бити веома значајни прије свега у финансијском смислу. Уколико сте слободни нови емотивни изазови долазе и то углавном преко пријатеља, друштвених веза и интернета. Здравље одлично.

Рибе

Неколико важних разговора могли би данас да очекујете и коначно неке ствари покренете у смјеру који вам одговара. Данас вас у сфери љубави може очекивати занимљива комуникација са новом симпатичном особом из пословног окружења. Здравље врло добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана