Хороскоп за 12. јул

Г.С.
Хороскоп за 12. јул

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Неће бити лоше да послушате савјет добронамјерних сарадника из вашег пословног окружења, користиће вам. Ново познанство могло би данас да буде тест ваших заводничких умијећа. Уживајте. Здравље врло добро. 

Бик

Одредите приоритете и крените корак по корак у реализацију. Не би било лоше да данас све радите без неког већег форсирања, опуштено. Уколико сте до сада имали било каквих недоумица и неријешених питања, ево прилике да их успјешно разријешите. Здравље одлично.

Близанци

Немојте се бринути ако нешто од зацртаних обавеза не успијете на вријеме да завршите, ионако сте себи вјероватно натоварили превише. Могуће ново познанство у најави, могло би да буде наговјештај промјена и нове лијепе љубавне приче. Будите весели и шармантни. Здравље одлично.

Рак

Доста времена и енергије одузеће вам рјешавање проблема заосталих из претходног периода, али то не би требало да вас превише оптерети. Потрудите се да све стрпљиво објасните драгој особи, посебно уколико дође до погрешног тумачења аргумената и слично. Осјетљивост плућа.

Лав

Не би било лоше да ваше пословне замисли реализујете етапно, корак по корак, немате ниједан разлог за журбу и форсирање, а имате велике шансе да направите пропуст или грешку. Преиспитивање неких ваших ставова и понашања, могло би данас да буде тема ваших партнерских разговора. Требало би да наиђете на разумијевање од супротне стране. Здравље врло добро.

Дјевица

Дјевице не би требало да журе како са доношењем неких важних одлука тако и са покретањем неких нових идеја. Стрпљиво сачекајте повољан моменат, вријеме ради за вас. Фокус овог петка врло вјероватно вам неће бити на љубавној сфери, ипак се потрудите да не запоставите драгу особу. Пад имунитета.

Вага

Врло добра комуникација и добро осмишљен план реализације могли би данас да Ваге поставе у центар професионалних збивања. Они представници овог астролошког знака који су вољни да крену у освајачке акције имају данас веома повољне предиспозиције да заблистају својим шармом. Здравље врло добро.

Шкорпија

Повећан обим обавеза захтијеваће од Шкорпија додатну реорганизацију. Немојте се устручавати да затражите помоћ сарадника од повјерења. Просјечан дан или можда испод просјека очекује вас на љубавном плану. Можда није лоше да иницијативу препустите другој страни. Могућа нервоза, напетост.

Стријелац

Још један напоран радни дан налази се пред Стријелчевима, разилажење у ставовима и неспоразуми за сарадницима могу вам додатно закомпликовати пословну ситуацију. Без неких изазова на вашем пољу љубави. Будите искрени и отвореног срца. Потребан вам је одмор.

Јарац

Немојте се нервирати уколико остали сарадници не стижу да испрате ваш ритам, порадите на евентуалном спуштању критеријума. Требало би и овај петак да окончате неким лијепим, позитивним дешавањима у вашем љубавном животу. Довољно се одмарајте.

Водолија

Нервоза због осјећаја да сте у некаквом контра ритму данас може бити додатно појачана критичким коментарима на рачун ваше професионалности. Не узбуђујте се превише. Вријеме је да почнете са прављењем заједничких планова за уређење животног простора или све везано за заједничко проведено вријеме. Могућа главобоља.

Рибе

Провјеравајте себе два пута у свему што радите, јер можете бити данас помало конфузни и склони прављењу грешака. Промјенљиво расположење и недостатак фокуса може се негативно одразити на љубавну сферу. Покушајте да откријете узроке незадовољства. Довољно се релаксирајте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана