Хороскоп за 12. август

Г.С.
Хороскоп за 12. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Понављате старе грешке и у томе немате мјеру. Имали сте шансу још одавно да се извучете, али се свјесно нисте још припремили за тако нешто. Показујете појачану емоцију за оно што вам се пружа као изазов дана. Једна Девица може да вас заинтересује довољно, овај пут. Појачана психа.

Бик

Волите да радите ствари вама својствене, јер сте у души хедониста и не очајавате уколико вам не иде у овом тренутку баш најбоље. Не желите да мијењате амбијент у коме тренутно живите са својим партнером, али се деси понекад да се осамите и мислите само на своје личне интересе. Смањите унос слаткиша.

Близанци

Нисте на тренутак обратили пажњу на трошкове,који су вам се нагомилали већ неко вријеме. Покушајте да их рјешавате у наредном периоду. Појавиће вам се особа одраније јер имате кармички дуг. Показујете одређену нервозу уз ове аспекте који вас подсјећају на прошле догађаје. Издржљиви сте.

Рак

Немате времена да се опустите и радите ствари без разлога. Имате на уму много тога тренутно да ријешите мирним путем. Осјећате да сте довољно сталожени. Не показујете емоцију према тренутном партнеру. Желите много бољи амбијент, али се друга страна са тим не слаже у потпуности. Појачавате темпо рада.

Лав

У суштини не кривите никога за пропусте које сте правили неко вријеме. Тренутно се опустите и покушајте да донесете солидну одлуку. Уколико вам представља већи изазов једна Риба, ништа вас неће зауставити да приђете. Имате на уму одличне идеје када је ваш емотивни сегмент у питању. Повишен крвни притисак.

Дјевица

Ваше радно мјесто и обавезе изискују много више времена од онога које сте планирали. Морате да будете довољно флексибилни и у фокусу самих детаља. Имате на уму да промијените амбијент на пољу емоција. Склони сте већем флерту него иначе. Солидно данас.

Вага

Не покушавајте да се помирите са колегом који је лоше реаговао на све ваше аргументе. Морате на вријеме да се извучете из ситуације у којој сте тренутно. Понављате грешке одраније и не желите да се нешто озбиљније деси све док се не отворе нове могућности. Сматрате да вриједите више од кандидата који вам се појављују. Главобоља.

Шкорпија

Уколико сте мислили да све своје проблеме можете да ријешите касније не заборавите да то можете већином и данас да урадите. Понашате се у складу са својим осјећањима и у томе вас подржава партнер. Оно што вам не иде под руку јесу мали излети љубоморе. Увелико сте у форми.

Стријелац

Планирате да се запослите у иностраној компанији и то вам даје повећи ентузијазам. Подршка од стране људи који вас цијене може да вам много значи. Они који су у браку или јачој љубавној вези не треба да се отворено постављају према другој страни која има јаке аргументе против вашег понашања. Покушајте да се опустите.

Јарац

Поље каријере вам је солидно наглашено да можете да планирате одређене промјене у свом пословном портфолију. Слиједи вам одличан пословни избор.

Не одустајете од једне Дјевице. Можете имати помало непријатних ситуација. Поштедите се тог бола. Активирајте се и више вјежбајте.

Водолија

Понашате се довољно зрело на пројекту који радите. Будите довољно отворени за нешто више овај пут од онога што сте планирали да урадите. Уколико сте сами не одустајте од једне Шкорпије. Познајете и једну Рибу па се овдје може рећи да постоји и мало већи избор на емотивном плану. Повишен холестерол.

Рибе

Имате на уму да промијените поједине детаље свог пословног плана. Нисте морали да се жртвујете у већој мјери, али се ипак исплатило све што сте до сада уложили. Нисте имали намјеру да повриједите партнера, али се све некако искомпликовало на вашу штету. Будите упорнији када су ваше жеље у питању. Повишен холестерол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана