Хороскоп за 11. мај

Г.С.
Хороскоп за 11. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Своје пословне тајне немојте одати ни најближим сарадницима и пријатељима. Неко од њих могао би осујетити ваше планове. Комуникација са партнером данас може да буде мало проблематична. Могући су неспоразуми. Потешкоће са дисањем, мучи вас кашаљ.

Бик

Почетак пословне сарадње са пријатељем може обиљежити овај дан на послу. Очекује вас напредак на финансијском плану. Љубавна авантура може се неочекивано искомпликовати, јер партнер може почети да се понаша непредвидиво. Нервоза.

Близанци

Акценат овог дана је на важном пословном састанку са надређенима. Потрудите се да испољите дипломатски став да не бисте дошли у конфликтне ситуације. Конструктиван разговор са партнером допринијеће томе да заједно ријешите неки дуготрајан проблем. Главобоља.

Рак

Посебан успјех очекује оне Ракове који се баве финансијама, осигурањем и некретнинама. Унапређење финансијске ситуације. Љубавна авантура са особом из другог града или чак из иностранства донијеће вам касније изазов везе на даљину. Промијените режим исхране.

Лав

Напета атмосфера може бити резултат лоших међуљудских односа. Потрудите се да се издвојите од свих и да не станете ни на чију страну. Ваш однос са партнером пролази кроз кризу, јер као да немате довољно времена једно за друго. Смањите унос алкохола.

Дјевица

Овај дан биће нарочито успјешан за оне Дјевице, чији посао подразумијева рад са клијентима и услужне дјелатности. Постоји могућност потписивања важног уговора. Упркос томе што важите за опрезне, овај дан вам доноси изазов да се без размишљања упустите у љубавну авантуру. Конзумирате превише слаткиша.

Вага

Почетак рада на новом пројекту или прелазак на ново радно мјесто донијеће вам велико задовољство. Деликатна ситуација на љубавном плану, јер може доћи до развоја емоције између вас и неког од ваших надређених. Избјегавајте задимљене просторије.

Шкорпија

Кризу у преговорима може да створи непопустљивост вашег пословног сарадника. Ситуација ће захтијевати додатно прилагођавање. Очекујте експлозивне ситуације. Све оно што сте дуго прећуткивали, сада може нагло избити на површину. Савјетује вам се толеранција, стрпљење. Нервоза.

Стријелац

Овај дан обиљежиће потписивање неког важног уговора са новим пословним сарадницима. Финансијски добитак. Будите максимално отворени и искрени са партнером. У супротном, може доћи до кризе повјерења. Главобоља.

Јарац

Доминантна тема овог дана може бити обнављање неке старе пословне сарадње. Остварићете значајан корак напријед у каријери. Посветите више времена свом партнеру, јер постоји опасност од све већег удаљавања и кризе повјерења. Лоша циркулација.

Водолија

Повољни аспекти означавају то да ћете имати далеко више елана у пословању. Многе ствари поћи ће вам далеко лакше од руке. Водолије које су у вези данас могу да наиђу на неразумијевање од стране партнера, могући су конфликти. Нервоза.

Рибе

Успјех кроз веома оригиналне идеје издвојиће вас у односу на конкуренцију. Одважно крените у реализацију најсмјелијих идеја. Слободне Рибе очекује почетак нове љубавне везе са особом у знаку Дјевице или Лава. Пад имунитета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана