Хороскоп за 11. јул

ГС
Хороскоп за 11. јул

Погледајте дневни хороскоп за уторак, 9. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Почетак може бити силовит и врло амбициозан, али пазите да вас заостаци и папирологија мало не успоре. Врло добар дан за типичне Овнове за размјену пажње и најфинијих осјећања с особом до које им је стало. Престаните с играма топло-хладно. Могући проблеми са синусима.

Бик

Бикове очекују тешке околности на пословном плану, али данас би вам могао помоћи неко из прошлости. Овај дан можете додатно зачинити неким лијепим догађајем на љубавном плану, опуштеним дружењем и изласком на неко лијепо мјесто са вољеном особом. Здравље одлично.

Близанци

Близанце очекује помало хаотичан почетак радног дана, уз пословни ангажман на више страна. Чека вас пуно папирологије и разговора. Дио већ споменутог хаоса логично ће се пренијети и на љубавну сферу, али на овом пољу имате реалне шансе да барем једну ситуацију преокренете у своју корист. Нема значајних упозорења за здравље.

Рак

Надређени и сарадници ће вас пожуривати, а ви убрзавате и компликујете што је више могуће, првенствено јер губите пуно времена на детаље или правите ситне грешке. Догађаји на вашем љубавном хоризонту данас се највјероватније неће много разликовати од онога што сте имали јуче. Могући хронични респираторни проблеми, алергије, астма, чувајте се.

Лав

Типичне Лавове данас очекује доста промијењених околности у сфери пословног сегмента, на неке од њих нећете моћи утицати. Више се усредсриједите на тренутне обавезе. Нема назнака капиталних догађаја на љубавном плану током данашњег дана. Будите искрени у погледу својих намјера. Осјетљивост зглобова.

Дјевица

Пред Дјевицама је врло напоран дан, јер уз тренутне, могу се очекивати ​​и неке неочекиване додатне обавезе. Немојте се превише нервирати, већ се баците на посао. Због промјенљивог расположења могли бисте активирати неке тешке приче и теме из прошлости. Покушајте то избјећи данас. Право је вријеме за промјену лоших навика.

Вага

Не губите вријеме на непотребне ствари, послове, људе. Фокусирајте се на оно што вам је стварно важно и учините то на професионалан начин. Врло повољан дан да попустите многе љубавне стеге и кочнице, односно да се препустите страсти и уживате. Могућа главобоља.

Шкорпија

Типичне Шкорпије данас очекује доста пословног ангажмана, посебно на пољу организације, али све ћете успјети да завршите на вријеме. Будите реалнији у својим очекивањима и нема проблема када су у питању љубавна искушења, а данас би их могло бити неколико. Могућа нервоза, напетост.

Стријелац

Немојте одустати, али немојте ни форсирати, употријебите неку бољу тактику како бисте добили подршку и разумијевање пословног окружења које вам је потребно. Ако се ради о љубомори или сумњичавости, потребно је таква размишљања сасјећи у коријену прије него што постану већи проблем у вези. Осјетљивост зглобова.

Јарац

Дан сличан претходном очекује већину типичних представника Јарца. Повећан обим посла, с пуно промјенљиве енергије и бројним изазовима у комуникацији. Иако не желите да се враћате у прошлост, свјесно или несвјесно је призивате и не можете избјећи комуникацију с особом која вам је прије много значила. Могућа несаница.

Водолија

Водолијама се и данас могу појавити разне препреке на пословном плану, посебно на пољу комуникације и организације. Важно је фокусирати се на то да их савладате са што мање нервозе. Обичан љубавни дан, опуштен, без икаквих назнака битних догађаја, па ако вам тако одговара, уживајте, у супротном, потрудите се мало више. Стрес, нервоза.

Рибе

Рибе би данас посебно требало да обрате пажњу на грешке, пропусте, папирологију, документацију и да припазе, могуће је да у хаосу нешто изгубе. Не би било добро да своју нервозу с посла данас пренесете на љубавну сферу. Будите што толерантнији. Избјегавајте задимљене, загушљиве просторије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана