Хороскоп за 10. септембар

Г.С.
Хороскоп за 10. септембар

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Оно на шта би требало да обратите пажњу јесте нешто слабија концентрација и фокус, стога два пута провјеравајте оно што радите, јер су могуће грешке и пропусти. Атмосфера је добра било да планирате негјде да путујете, било да намјеравате да се бавите стамбеним простором или немате намјеру ништа од овога него само да будете заједно са партнером. Могуће вирусне инфекције.

Бик

Негативне вибрације између вас и појединих сарадника, напетост и тешке ријечи требало би на све начине да покушате да избјегнете. Уколико сте задовољни постојећим љубавним стањем, нема разлога да овог дана било шта мијењате. Могући болови у костима, зглобовима.

Близанци

Можда ћете бити приморани да мијењате из коријена неке процедуре да бисте се уклопили у неке нове прије свега правне оквире. Трудите се, унесите мало више емоција, мало више осмијеха, пронађите начин да се што боље споразумијете са особом до које вам је стало и исплатиће вам се. Могуће респираторне инфекције.

Рак

Можете да очекујете неке проблеме са папирима, а могуће је и одлагање неких састанака из тих разлога. Не нервирајте се, не можете ништа промијенити. Слободни Ракови су у периоду када су актуелна дружења изласци и добар провод. Могућа је осјетљивост зглобова и ситних костију, као и проблеми са кичмом.

Лав

Провјеравајте пар пута оно што радите, не журите, обуздајте импулсивност и проћи ћете са мање стреса и нервозе. Провјерите да ли се ваше и визије друге стране поклапају када је даљи развој љубавне ситуације у питању. Исцрпљеност, умор.

Дјевица

Могући су застоји уколико послујете са иностранством, везани за папирологију, формалне и законске процедуре, а ви нећете моћи много на то да у датом тренутку утичете. Повољан дан вас очекује на љубавном плану, гдје би пријатно изненађење могли да очекујете од особе из пословног окружења.  Могући проблеми са алергијама.

Вага

Ваша дипломатска природа биће пресудна у превазилажењу нетрпељивости и успостављању баланса у вашем радном окружењу. И партнер и ви можете показивати знаке сумњичавости и неповјерења, стога пратите понашање друге стране. Напетост, нервоза.

Шкорпија

Можете очекивати застој у плановима, нерасположење, принуђеност да се бавите неким ситницама и детаљима за које сте мислили да су завршене. Могуће мање или веће искушење на љубавном пољу покушајте да превазиђете, прије свега жељом и вољом да проблем сагледате из другачије перспективе. Могући болови у зглобовима.

Стријелац

И овај уторак доноси Стријелчевима изражену напетост и потенцијално нестрпљење да завршите одређене обавезе што је брже и лакше могуће. Проблем који можете да имате је недостатак информација, али и то ће се ријешити. Посветите довољно пажње и њежности вашој драгој особи и очекујте да ће вам се вишеструко вратити. Осјетљивост грла, чувајте се јаче прехладе.

Јарац

Инострани сарадници могу бити заинтересовани да вас укључе у своје пројекте па би вриједило потрудити се у овом сегменту максимално. Комуникација са драгом особом вам и не функционише баш најсјајније, обоје сте на свој начин преоптерећени и нервозни и ето потенцијалног проблема.  Појачана нервоза.

Водолија

Прилична раздражљивост и превелика осјетљивост на ситнице, биће основне тачке спотицања Водолијама на путу реализације пословних обавеза овог уторка. Слободне Водолије, враћају вам се неке особе из прошлости, на вама је да ли ћете их примити у свој емотивни простор. Могућа осјетљивост уринарног тракта.

Рибе

Повећан обим обавеза упозорава да неће бити лако остварити баш све зацртане циљеве на вријеме и онако како сте првобитно замислили. Много тога неће зависити од вас. Покушајте да своје сумње и љубомору задржите за себе, каналишите мало ту негативну енергију. Могући проблеми са циркулацијом, крвним притиском.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана