Хороскоп за 10. јул

ГС
Хороскоп за 10. јул

Погледајте дневни хороскоп за уторак, 9. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Будите стрпљиви и што прецизнији, односно немојте одустајати од својих ставова ма колико пута буде неопходно понављати најситније детаље како бисте остварили зацртан циљ. Нема разлога за било какву журбу када је љубав у питању, тек вам предстоје дани за успјешне љубавне акције. Пад имунитета.

Бик

Прилично напоран и захтјеван дан је пред већином Бикова на пољу пословних активности. Мораћете да убаците у већу брзину, како бисте све успјели адекватно да обавите. Није лош дан да неку од својих љубавних замисли спроведете у дјело. Само напријед. Могућа главобоља.

Близанци

Промјенљива пословна клима очекује Близанце током овог дана, почев од измјене неких планираних активности па до одлагања неких договора за каснији период. За слободне припаднике знака, креће период друштвене активности, више излазака и дружења са пријатељима, а уз то иду и занимљива познанства. Можете и упловити у нову везу. Здравље врло добро.

Рак

Све оно што будете покушали на брзину да ријешите вјероватно је да ћете се у истом и запетљати и изгубити много времена, а нису искључене ни грешке. Успорите. Слободни Ракови, отварају се могућности за озбиљније љубавне приче. Могуће респираторне тегобе.

Лав

Објективно можете више и боље, али понекад су пратеће околности толико ненаклоњене, да чак и огромна лавовска енергија буде недовољна за промјену односа снага. Порадите на фокусу, не дозволите да вам небитни детаљи одвлаче сувише времена и енергије. Слободни Лавови, једна особа вам је изузетно интересантна. Ипак, једна доза опреза ће и те како постојати код вас. Оптерећење кичменог стуба.

Дјевица

Немојте се устручавати да затражите помоћ особа из блиског окружења, уколико негдје запнете због неких изненадних промјена договора, или начина даље реализације. Неке потезе ћете можда морати да понављате. Слободне Дјевице са особом коју сте упознали у протеклом период можете имати све љепшу и опуштенију комуникацију, савјет је немојте журити, нека све иде својим током. Могуће стомачне тегобе.

Вага

Било би добро да се данас максимално ангажујете и покушате да завршите са зацртаним обавезама на вријеме. Могу се појавити проблеми који се односе на рокове које морате испоштовати нарочито када је папирологија у питању. Могуће ново познанство са новом симпатичном особом која ће вас на први поглед заинтересовати. Уживајте. Могућа главобоља.

Шкорпија

Дан сличан претходном очекује већину типичних Шкорпија. Будите стрпљиви и фокусирани на оно што радите. Неке ситнице вам могу створити мање тензије и негативно расположење, али све је срећом пролазног карактера. Пријала би вам умјерена физичка активност.

Стријелац

Покушајте током овог дана да нервозу не преносите на поље пословног дјеловања, јер су могућа кашњења, одлагања, проблеми са папирологијом, договорима. Ако не будете пронашли друге начине да се опустите, онда би потенцијална дешавања у сфери љубави могла да буду од користи. Осјетљивост зглобова.

Јарац

Мудро размислите прије него што се са неким посвађате данас. Комуникација вам неће бити јача страна, стога бирајте ријечи. Ако вам је то у интересу, онда би било логично да се препустите осјећањима и за нијансу више ослоните на другу страну, него што сте то иначе навикли. Опустите се и уживајте. Могуће пробавне тегобе.

Водолија

Потрудите се да бар мало смањите велико расипање енергије, али и да селектујете обавезе по приоритетима, како бисте избјегли пренатрпаност обавезама и самим тим изазове у комуникацији са сарадницима. Повољна је астролошка клима уколико сте наумили да себи и драгој особи приуштите неки одмор, или краће путовање. Уживајте. Потребна вам је психофизичка релаксација, више кретања.

Рибе

Нешто спорији ритам очекује Рибе током овог дана, немојте да вас то демотивише. Обратите пажњу на битне детаље, јер постоји могућност пропуста, грешака, губљења важних папира. Осјећати ћете се помало несигурно, а код неких се чак могу јавити сумње у вјерност друге стране. То је посљедица ваших унутрашњих немира и неких разговора који водите сами са собом. Могућа главобоља, нервоза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана