Хороскоп за 10. август

Танјуг
Хороскоп за 10. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Први дан викенда долази као поручен за већину рођених у знаку Овна, да се добро одморе, али и да преиспитају неке важне договоре из прошле седмице. Ова субота није лоша за успјешан дан у сфери љубави, само под условом да преузмете иницијативу и тако покренете нова дешавања. Здравље је врло добро.

Бик

Бикови могу бити у малом контраритму што се тиче реализације планираних обавеза. Ништа страшно, успјећете све да завршите. Недостатак мотивације биће највећа препрека да направите било какав план на пољу љубави па је најбоље да се посветите себи. Довољно се наспавајте.

Близанци

Пред Близанцима је добар дан за успјешно привођење крају обавеза које се вуку већ неко вријеме уназад. Затражите помоћ уколико је потребно. Будите промишљени и реално сагледајте све опције у вези са новом симпатијом. Водите рачуна о исхрани.

Рак

Држите се плана и нема разлога за незадовољство. Оставите довољно времена да се посветите себи и драгим особама које вас окружују.

Без неких капиталних промјена на вашем љубавном хоризонту током ове суботе. Препустите иницијативу другој страни. Здравље је врло добро.

Лав

Већина Лавова први дан викенда дочекује енергетски испуњено па је сасвим извјесно да приоритетне активности буду на релаксацији или некој спортској активности. Било би лијепо да се релаксирано проведе дан и у сфери љубави, опустите се и уживајте у размјени емоција са вољеном особом. Могуће алергијске реакције.

Дјевица

Ово није повољан дан да се Дјевице позабаве планирањем и евентуалним склапањем нових пословних договора. Ваше активности на пољу љубавних релација током ове суботе могу наићи на фино разумијевање драге особе, нарочито ако будете суптилни. Здравље је врло добро.

Вага

Врло добар радни дан могле би да имају особе рођене у знаку Ваге, поготово ако су ангажоване у сфери креативних дјелатности. Уколико сте фокус усмјерили према недавно упознатој особи, није лош дан да са осмијехом и шармом кренете у освајање. Здравље је врло добро.

Шкорпија

Типичне Шкорпије требало би да се потруде да избалансирају обавезе и вријеме за опуштање. Потребна вам је енергија за наредни пословни циклус. Нема разлога да уколико сте задовољни актуелном љубавном ситуацијом данас било шта мијењате. Опустите се и уживајте. Довољно се наспавајте.

Стријелац

Субота није повољан дан да Стријелчеви било шта форсирају приликом евентуалних пословних преговора, фокус нека вам буде на тактичном испитивању терена. Одличан дан могли би да имате у сфери љубави, првенствено ако сте спремни за помало интригантна познанства, енигме. Слаба циркулација.

Јарац

Ево једног дана да и најтипичнији представници Јарчева мало одахну, када су обавезе у питању и посвете се неким рекреативним активностима.

Без значајнијих промјена у односу на претходни дан што се љубавне сфере тиче. То међутим не значи да треба да будете пасивни. Здравље без значајнијих упозорења.

Водолија

Први дан викенда одличне могућности доноси Водолијама за преиспитивање личних ставова и да се припреме за сљедеће професионалне изазове. Фина и необавезна комуникација, као и опуштена атмосфера сасвим су довољни да овај дан проведете пријатно, без великих очекивања. Здравље је одлично.

Рибе

Не планирајте превише обавеза и не журите са новим идејама током првог дана викенда. Фокус нека вам буде на раду на себи и активностима које сте помало запоставили. Могуће ново познанство требало би да буде наговјештај промјена у вашем емотивном животу. Опустите се. Здравље је врло добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана