Хороскоп за 1. јун

ГС
Хороскоп за 1. јун

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Доказали сте се на послу и сада коначно имате времена да предахнете. Уживајте у плодовима свог напорног рада. Партнер је расположен за разговоре о свему, па је ово одлична прилика да ријешите све недоумице у вашој вези, а можда и направите важан корак који ће ваш однос подићи на виши ниво. Пуни сте енергије.

Бик

Извјесна је нова, веома примамљива пословна понуда. Добро размислите и извагајте предности и мане. Нипошто не запостављајте партнера због посла и пријатеља. Касније бисте могли да зажалите. Чувајте се повреда доњих екстремитета.

Близанци

Мучи вас непријатност која се недавно догодила, а чији сте актер постали сасвим случајно. Не брините, све ће се средити. Усамљени Близанци упознаће веома занимљиву особу на једном догађају, а то познанство би лако могло да се претвори у нешто веће.  Пролазна главобоља.

Рак

Не разбијајте главу сада шта је најбоље рјешење за нови пословни подухват. Ви сте заслужили да се добро одморите. Емотивни Ракови ових дана су веома меланхолични. Допустите партнеру да вам помогне да се извучете из тог расположења. Провјерите штитну жлијезду.

Лав

Ових дана вам баш све иде од руке. Искористите то да осмислите добар, ненаметљив начин да остварите унапређење. Мања свађа с партнером може веома да вас уздрма ако не успијете да превазиђете своју урођену срчаност и потребу за доминацијом.  Здравље одлично.

Дјевица

Имате велику жељу да се бавите нечим што изискује више креативности од тренутног посла. Смислите добру идеју - може да се исплати вишеструко.  Одличан дан за рјешавање старих несугласица са партнером.  Нервоза.

Вага

Потребна вам је повишица, али не знате како да је тражите. Разговарајте са претпостављеним отворено - велике су шансе да наиђете на позитиван одговор.  Уживате у мирној и стабилној свакодневици, а ваш партнер је за вас сигурна лука, као и ви за њега. Вријеме је за дијету.

Шкорпија

Одмор вам је неопходан. Бар на неколико дана замијените посао опуштајућим активностима или кратким путовањем.  Имате потребу да нон-стоп будете поред партнера. Не претјерујте, јер то умије да гуши и дјелује посесивно, а то се никоме не допада.  Осјетљив стомак.

Стријелац

Успјешни сте у свему што радите, али ово није дан за започињање нових пројеката. Одгодите их за неки други дан. Већ неко вријеме нисте задовољни емотивним животом. Разговарајте искрено са партнером о свему што вас тишти. Недостаје вам енергије.

Јарац

Ваше самопоуздање некад се граничи са гордошћу, па водите рачуна да на послу не будете погрешно схваћени.  Партнер вам показује љубав кроз безброј ситница, а ви уживате у томе. Пружите и ви партнеру сличне ситне радости. Чувајте се респираторних инфекција.

Водолија

Досадило вам је једно те исто па је можда вријеме за промјену. Размислите о разговору с надређенима и распитајте се има ли мјеста за промјену унутар исте фирме. Лијеп дан испуњен љубављу и пажњом партнера. Обоје уживате у емотивној хармонији.  Болови у костима.

Рибе

Једна ваша идеја допашће се надређенима, али поведите рачуна да је добро разрадите прије него што је детаљно изложите колегама.  Трзавице у браку нећете ријешити свађама и доказивањем ко је у праву. Сједите с партнером и смирено разговарајте.  Муче вас синуси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана