Хороскоп за 1. јул

ГС
Хороскоп за 1. јул

Сваки дан вас чекају нови изазови и непланиране ствари, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Иако одлично знате шта хоћете, и уз то имате и разрађене планове, није повољан тренутак за велике подухвате. Одгодите све врсте улагања као и пословне одлуке, склони сте грешкама. Појачајте имунитет јер вам пријети вирусна инфекција.

Бик

Не прихватате туђа мишљења, чак ни по цијену да вас ставови одведу у велике проблеме. Током поподнева до вас долази важна вијест која може битно утицати на исход ваших пословних планова. Савладајте своју сујету, прихватите савјете сарадника.

Близанци

Немате времена за сувишну причу. Сва пажња је усмјерена на радно окружење у коме вас вреба једна женска особа. Дајте све од себе да обавезе завршите коректно, јер због грешке коју данас направите можете бити неразумно строго кажњени.

Рак

Ваш однос према обавезама није на највишем нивоу. Сарадници вас покривају, али то неће трајати вјечно. Промијените став, обављајте посао одговорније и без сувишне приче како ваша шаљивост не би изазвала негативне посљедице.

Лав

Иако сте свјесни тежине финансијске ситуације, то вас не спречава да употријебите сву своју креативност и неку своту новца утрошите на ситна задовољства која ћете подијелити с драгим људима. То је једини начин да се данас орасположите.

Дјевица

Нисте сигурни у своје потенцијале. Размишљате како да побољшате ефикасност и неком иновацијом поправите своју финансијску ситуацију. Искористите прилику да окупите око себе пријатеље који вам могу помоћи у свему, па и послу.

Вага

Од старог блиског пријатеља стижу вам интересантни пословни приједлози. Није прави тренутак да размишљате о великим подухватима, све што данас смислите, у будућности се неће лако остварити. Због тога пажњу посветите себи и вољеној особи.

Шкорпија

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намјерама, слиједи вам награда за уложени труд.

Стријелац

У превирањима која се одигравају око вас нећете бити оштећени. Штавише, на крају, када се све слегне, стиже вам занимљива понуда. Прихватите је јер вас она води у нове активности које ће вам се дугорочно веома исплатити.

Јарац

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера, постоји велика шанса да кризу пренесете и на своје окружење. Уз помоћ једног члана породице повратићете оптимизам иако реална ситуација и даље налаже велики опрез.

Водолија

Ишчекујете промјене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па је извјесна тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам слиједе озбиљан стрес.

Рибе

Вријеме је да се максимално посветите обавезама и редом, једну по једну, ријешите до краја. Финансијска ситуација се знатно поправља па је право вријеме да, прије него што одете у куповину, очистите дугове и заостале неплаћене рачуне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана