Хороскоп вам открива зашто немате среће у љубави

Агенције
Хороскоп вам открива зашто немате среће у љубави

Бик мора да се покрене, а Рибе да престану да глуме жртве.

Ован


Ован је склон честим промјенама расположења и познат је по кратком фитиљу и због тога је готово немогуће завршити било какву расправу са њим. Умјесто да покуша да ријеши ствари са партнером, радије ће га неко вријеме игнорисати.

Ово није увијек најбољи начин и само може да погорша односе у вези.

Овнови су такође познати као вође и могу да постану агресивни ако примјете да више нису на врху пирамиде.

Бик

Овај знак не пристаје на компромисе, чак и када није у праву. Радије би стајао у мјесту него помислио да у вези постоје одређени проблеми које је потребно рјешавати. Мрзе осећај несигурности и због тога раскид са њима може бити прави пакао.

Ако почнете да правите одређене промјене без њиховог учешћа, постоји шанса да се ће само искључити и нестати из везе јер ће сматрати да нисте довољно посвећени односу као они и да их игноришете.

Близанци

Због своје несталности, понекад је јако тешко предвидјети слиједећи потез овог знака. Веома тешко доносе одлуке, посебно ако су временски ограничене. Ако им приредите велику животну промјену без претходне консултације, врло лако се може десити да останете сами. Близанци мрзе рутину и врло лако им ствари могу постати досадне.

Рак

Рак понекад може бити прилично посесиван кад је у питању живот партнера ван везе. Ако због тога дође до сукоба, урадиће све да изманипулишу ствари како би они испали жртва. Ако ствари у вези крену низбрдо, једноставно ће престати да се труде.

Лав

Лавови могу бити веома егоцентрични и себични и тако одбити партнера од себе. Њихова надменост може постати проблем ако се не осјећају доминантно у вези. Умјесто да рјешавају проблеме, радије ће окренути леђа и почети да игноришу партнера – али ако и ви урадите исто, настаће прави пакао.

Дјевица

У питању је знак који је веома критичан према себи и другима и због тога врло често мисли да није вредан добре везе. Ако се ипак налазе у таквој, подсвјесно ће покушавати да је саботирају. Дјевице имају великих проблема да говоре у своје име и то може да буде баш незгодно за особу која тражи самоувереног партнера, а додатне проблеме ствара и брига око најмањих негативних коментара.

Вага

Вага је краљ избјегавања сукоба и спремна је да иде толико далеко да ће се претварати као да је све у реду иако кућа гори. Када се веза нађе у кризи, толико ће се надурити да ће то излудјети партнера.

Шкорпија

Велика страст коју овај знак посједује у зависности од ситуације може бити добра, али и веома лоша ствар. Та страст током свађе може прерасти у насилност и љубомору.

Веома тешко може да разумије неискреност иако врло често сам умије да буде крајње тајновит.

Стрелац

Стрелчеви обећавају куле и градове када су у љубави, али то може да их касније ували у велике проблеме. По природи су веома екстровертни и урадиће све како би постигли оно што су замислили.

Мрзе када осјећају да су везани у односу и због мањка слободе ће врло брзо напустити партнера.

Јарац

У питању је права свезналица која очас посла може да изнервира свакога ко није у стању да је прати. У вези увек очекује најгоре и врло често саботира добру ствар.

Када је веза у проблему ретко бира речи када се узнемири и због тога често губи партнера.

Водолија

Ово је један од емотивно најнедоступнијих знакова и због тога га је јако тешко вољети. У вези му је потребна особа која ће увијек бити на његовој страни, а оног тренутка када се то мишљење промјени – све је готово.

Рибе

Рибе врло често поклањају превише повјерења у вези и због тога не успијевају да виде све мане на почетку. Потребна им је особа која ће хвалити њихове предности и избјегавати спомињање мана. Ако осјете критику почеће да се понашају као жртва, а то нико не жели у вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана