Хороскоп вам открива како да га освојите

conopljanews.com
Хороскоп вам открива како да га освојите

Бикови падају на шапутање у кревету, Лавовима храните сујету, а Стријелца немојте схватати превише озбиљно...

Ован

Ован упражњава секс у било које вријеме, на било којем мјесту, тако да вам није потребна претерана агресивност да бисте га приволели на то. У тренутку, Ован вас обасипа пажњом, да би већ у слиједећем био хладан кап лед, али то је само тактика његове вјешто смишљене љубавне игре.

ОН – Визуелни је тип, што значи да се не окреће за сваком женом. Укус му је истанчан, нарочито за женственост. Излуђује га црвени лак на ноктима, али и орални секс. Воли да вас гледа у очи док водите љубав.

ОНА – Највише воли пољупце. Пријају и нежан додир по лицу, али и масажа читавог тијела. У љубавној игри, увијек води главну реч.

Бик

Најсензибиинији је знак Зодијака. Краси га невјероватна моћ запажања, изоштрена су му чула мириса и слуха. Никад не заборавља глас вољене особе, нити мирис парфема који она користи. У љубавним акцијама је веома опрезан и промишијен, никад се не залијеће, углавном прави поготке.

ОН – Луд је за шапутањем на јастуку. Није битно шта ћете му говорити док водите љубав, већ како ћете то изговарати. Леђа и уши су му ерогене зоне, а уколико му изазозно кажете: 'Тако добро миришеш', већ је готово.

ОНА – Фаворизује 'мисионарску позу'. При вођењу љубави, у спаваћој соби, воли да изиграва даму, па се не либи да партнеру јасно стави до знања шта распламсава њену страст.

Близанци

Лако их је вољети, уколико с њима не планирате озбиљнију везу. Пуни су енергије, необично интелигентни и изузетно комуникативни. Нису љубоморни, нити посесивни, иако важе за вјеште љубавнике. Кад опазе 'плијен', не одустају све до постизања циља.

ОН – Не подноси жене које немају своје 'ја', а диви се самоувјереним и реалним. Док води љубав, увијек гледа партнерку у очи, Иначе је велика маза.

ОНА – Руке су јој увијек његоване и њежне, воли да их истиче и буде милована по њима. Узбуђује је накит на мушкарцу, док она није претерано опсједнуте кинђурењем. Воли дугачке љубавне предигре.

Рак

Припадник овог знака врви од емоција и жуди за удобностима које му пружа спаваћа соба, при вођењу љубави, а то значи да је конформист. Истанчаних је емоција и често меланхоличан. Краси га необична интуиција, романтичан је и воли да сањари.

ОН – Нико, као он, није у стању да пољуља ваш его. Кад је нерасположен, припазите се и потхрањујте његову сујету. Обожава пољупце и суптилне додире језиком по цијелом тијелу.

ОНА – Луда је за масажом стопала! Бар кад је секс у питању, мушкарац који је спреман да јој испуни ту жељу, заувијек ће владати њоме. Њено цијело тијело је ерогена зона.

Лав

Посједује моментану страст. По природни је вођа, воли да му ласкате и поштујете га. Да бисте одолели његовом шарму, морате бити од камена. Краси га магнетска привлачност и врло необичан смисао за хумор.

ОН – Не толерише конкуренцију у мушком погледу, нити ваше површно интересовање за остале припаднике супротног пола. лако у почетку дјелује стидљиво, изузетно је вјешт љубавник који себе не штеди.

ОНА – Вјеровали или не, она ужива док партнер чешљем пролази кроз њену косу. Мушкарац је за њу искључиво љубавни роб који јој служи и испуњава све жеље. Баш све!

Дјевица

У љубави, Дјевица трага за квалитетом, никако за квантитетом. Управо зато има веома мало правих љубавних веза, а и оне које има, предодређене су да се ружно заврше. Не трпи агресивност у љубави, нити у животу. Необично је њнежна и то не скрива.

ОН – Фрустриран је и радознао. Кад воли, то је истински и своју љубав доказује крајње једноставно. Права је маза.

ОНА – Фаворизује секс под тушем. Често глуми заводницу, а да би изазвала сажаљење супротног пола, претвара се да је болесна, или преморена.

Вага

Врло је рафинирана, романтична и склона самозаљубљивању. Себична је и рационализује чак и љубав, што излуђује околину. Овим знаком влада Венера, ријетко ко јој може одољети, а кад једном поклекнете пред Вагом, готови сте!

ОН – Посједује невјероватан осмијех, о којем сте годинама сањарили, па је његова привлачност логична и стварна. Има одговор на сва питања, а у сексу је изузетно креативан.

ОНА – Свлачите је лагано, или је пустите да изведе стриптиз пред вама. Вјешта је љубавница, у стању је да веома брзо распали партнерову машту.

Шкорпија

Уколико сте претјерано емотивни, а за око вам је запала Шкорпија, бјежите главом без обзира! Она је потпуно незаинтересована за мишљење других. Воли да одговара и прилично је својеглава. У љубави је посесивна, а у сексу нестална, непрестано тежи новим освајањима.

ОН – Страствен је и истовремено тајанствен. Кад опази 'плијен', никако не одустаје. Воли секс 'на брзину' и не бира ни мјесто, ни вријеме за то.

ОНА – Њена ерогена зона су - дланови! Уколико имате стрпљења да је њежно милујете по њима, пола посла сте обавили, а да нисте ни свијесни. Не подноси неодлучне и слабиће.

Стријелац

Рођен је под срећном звијездом, а није свестан тога! Према околини је филозофски настројен, па је понекад и несхваћен. У сексу је сасвим спонтан, непрестано у потрази за авантуром и доказивањем.

ОН – Пажња: никад немојте за озбиљно узимати Стријелца! Он увијек изгледа као да је у потрази за чврстом везом, а у ствари трази авантуру! Воли љубавни положај у којем је изнад партнерке.

ОНА – Њене ерогене зоне су ноге, којима воли да обујми партнера током љубавне игре. Склона је авантури и биће пресрећна уколико је одведете у биоскоп или позориште, а онда 'кренете у напад'.

Јарац

Амбициозан је свуда и на сваком мјесту, па таке и у спаваћој соби настоји да се покаже у најбољем свијетлу. С њим треба много стрпљења, јер потајно жуди за удворничким понашањем. Склон је иронији и исмијавању свих, а посебно партнера с којим је тренутно у вези.

ОН – Једино за чим жуди је да чује да је пожељан, фаталан, добар и паметан. У љубави је пуританац. Теско доноси одлуку о браку, а на ону о разводу и не помисља. Кад једном раскине везу, то је заувијек.

ОНА – Воли пољупце и пријају јој мале нежности које 'живот значе'. Доминантна је у вези и не трпи неспособност и метиљавост партнера.

Водолија

Може имати безброј партнера, али истински воли само један пут. Нестална је и нестабилна. У љубави се не ослањајте на њу. Као пријатељ, Водолија је пун погодак. У сексу је дивља и узбудљива. Естетика јој је на првом мјесту, а тешко дијели комплименте.

ОН – Чезне и жуди за свим оним што је непознато и непроживљено. Обожава авантуре и у стању је да води љубав на било којем мјесту, чак и у присуству 'посматрача'.

ОНА – Њен зивотни мото је - у рату и у љубави све је дозвољено! То значи да не бира средства да би стигла до циља. Кад се домогне плијена, врло брзо га изгустира, одбаци и иде даље. Ипак, понекад скупи храбрости и казе: 'Волим те'. Незајажљива је и нема предрасуда у сексу.

Рибе

Осјетљиве су и рањиве, велики сањари. Склоне су окултизму, а у љубави су прилично себичне. Љубоморне су и много брину о свом изгледу. У сексу су фетишисти, па тако изузетну пажњу поклањају стопалима и ноктима. Детаљи код њих играју пресудну улогу.

ОН – Воли изазове сваке врсте, а његов урођени ентузијазам треба потхрањивати разумијевањем и пажњом, која вам се скоро увијек чини претераном. У његовом животу, на првом мјесту је вођење љубави.

ОНА – Воли да партнеру јасно стави до знања до чега јој је највише стало и за чим жуди у кревету. Њу је лако постидјети, али и насмејати, па тако духовит мушкарац увијек нађе право мјесто у њеном животу и спаваћој соби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана