Хороскоп Тамаре Глобе за фебруар: Лав се суочава са тихим растанком, Јарац остварује велике циљеве...

ГС
Хороскоп Тамаре Глобе за фебруар: Лав се суочава са тихим растанком, Јарац остварује велике циљеве...

Тамара Глоба је на свом Јутјуб каналу подијелила своју прогнозу за фебруар 2024. године, испричавши шта све чека сваки хороскопски знак у посљедњем зимском мјесецу.

Ован

За Овна у фебруару, његова снага ће бити у стварима које су директно повезане са његовом каријером. Он ће бити посвећен постизању успјеха. А у исто време, ово је посао за будујност. Овнова снага биćе усмерена и на пријатељство. Нови пројекти и афере ући ће у њихове животе заједно са пријатељским односима; на много начина, пријатељи ćе постати партнери.

Бик

Далеко од куче, могу упознати своју љубав. Односи са удаљеним партнерима че се промијенити у многим аспектима. Бик може да рачуна на добру зараду: фебруар им припрема прилику за креативно и лично испуњење. Трећих десет дана у мјесецу Бику ће донијети изгледе за раст и развој. А тичу се прије свега материјалног и пословног плана.

Ован

За Овна у фебруару, његова снага ће бити у стварима које су директно повезане са његовом каријером. Он ће бити посвећен постизању успјеха. А у исто време, ово је посао за будућност. Овнова снага биćе усмерена и на пријатељство. Нови пројекти и афере ући ће у њихове животе заједно са пријатељским односима; на много начина, пријатељи ćе постати партнери.

Бик

Далеко од куће, могу упознати своју љубав. Односи са удаљеним партнерима ćе се промијенити у многим аспектима. Бик може да рачуна на добру зараду: фебруар им припрема прилику за креативно и лично испуњење. Трећих десет дана у мјесецу Бику ће донијети изгледе за раст и развој. А тичу се прије свега материјалног и пословног плана. 

Односи са удаљеним партнерима донијеће добре користи, профит и лични успјех. 

Близанци

Близанци ће показати снагу карактера, што ће помоћи у јачању промена које су ушле у њихов живот још у јануару. Ови догађаји су повезани и са снагом слободе, новим могућностима, променама које се тичу погледа, ово је потпуна обнова. У првих десет дана у мјесецу овај хороскопски знак мораће да се потруди да контролише променљиве догађаје.

Рак

Фебруар ће им донијети догађаје који ће асоцирати на снагу породице. Пријатељи, они људи који се друже са њима, они који су у близини, постаће подршка Раковима. Они ће помоћи Раковима да зараде новац. Али нови људи ће донијети свјеже промије, путеве и нове идеје.

То су старији људи, појачаће улагања овог хороскопског знака. Успех повезан са материјалним могуćностима доćи ćе управо ван куćе. Колективни рад и јавне активности биćе успешни. Главна ствар је да не будете лењи.

Лав

Осетиćе тежњу ка друштвеним активностима, као и снагу коју доносе породичне обавезе, као и тимски рад. Лавови ће осетити промене у пословној сфери: менаџмент ćе заштитити овај хороскопски знак, али ćе с друге стране имати прилику да се докажу на дугим путовањима. То могу бити пословна путовања. Рођацима ćе бити потребна подршка, њихови животи се мењају, а заједно са својим партнерима Лавови ће помоћи својим најмилијима.

Девица

Осетите снагу љубави и креативности. Друга десетка у месецу донеćе снагу дуга, али и промене које ćе утицати на реформе у раду. Девице ćе бити активно укључене у интелектуалне пројекте, ово је професионални раст и учење, допуњавање њихове базе знања.

Девицу такође чека период који ćе бити повезан са љубављу, ово је прилика за зачеćе или рађање новог посла. Ово је добро време за путовања и дуга путовања. Куćни и родбински послови ćе доćи до изражаја. За Девице ће бити корисно да реструктурирају своје професионалне активности: отворе сопствени посао, пронађу нова интересовања. На крају мјесеца, морате бити пажљиви према својој породици.

Ваге

Родитељи ће играти велику улогу за њих. Вреди обратити пажњу на корене и претке, традиције. Они који окружују Вагу пружиће им подршку. Прва половина фебруара погодна је за бригу о кући, ријешавање некретнина и имовинских питања, поправке, реконструкцију. Ово ćе изазвати значајне трошкове. Посао ће бити занимљив, Вага ćе открити нова интересовања и таленте.

Успех чека у другој декади у месецу. У њихове активности биćе укључени нови људи и стари пријатељи. Низ невероватних могућности повезаних са снагом, моćи, успјехом и ауторитетом помоćи ćе им да остваре своје најсмелије идеје. Можда ćе се појавити нови ток односа. Крајем месеца биćе потешкоćа у раду, потребно је да покушате да их решите

Шкорпије

Фебруар ćе донети снагу и истомишљенике. Људи који окружују Шкорпије ćе их подржати. Могло би се реćи да ćе те зграбити за лактове и носити. Прва половина фебруара донеćе успех у послу, личним стварима и комуникацији са пријатељима. Друга десетина у месецу биćе успешна за куповину стамбеног простора, селидбу или проширење имовине. Појавиће се нови људи. На крају мјесеца вреди подржати своју дјецу. Трошкови ће бити потребни за вољене особе, за рекреацију и за потребе, преноси глоссy.еспресо.

Стрелац

Тема зараде ćе им у фебруару избити у први план. Стрелац ćе спровести своје планове, мисли и идеје. Прва половина месеца је погодна за неопходне и корисне набавке које ćе им требати, али вреди бити штедљив. Стрелац ćе улагати у занимљиве пројекте и подржати оне који су им посебно драги. За приходе се могу ослонити на своје вољене.

Запослени ćе донети могуćности за допуну капитала. Стрелац ће доживјети додавање и побољшање имовине, улагања у нове послове и идеје. Друга десетина у месецу донеćе нове уговоре и нове људе. Биćе много могуćности које укључују путовања. Ово су кратки, занимљиви путеви, путовања ćе захтевати пажњу куćи. Проблеми дјеце ће вас подсетити на себе.

Јарчеви

У фебруару треба да верују у себе, у своју снагу и испуњеност. Јарчеви треба да поставе себи велике циљеве и да не губе време на ситнице. Требало би да запамтите да ćе вољени подржати Јарчеве и да их неćе напустити у тешким временима. Деца пролазе кроз период успеха, такође ćе им бити потребна пажња.

Друга половина фебруара донијеће ток реализације и проширења финансијских могућности. Биће неочекиваних изгледа који се односе на пријатељства, напредак, судбину и прилике. Идеали, хуманост, материјална питања - Јарчеви ће на све гледати на нов начин. Мудри људи ће те подржати.

Водолија

У фебруару морају показати снагу своје личности. То је снага карактера, самог себе. Дефинитивно ће се појавити таленти и способности који су били успавани. И пријатељи ће помоћи у томе. Прва половина месеца пружиће прилику да се припремимо за нову етапу. Али друга деценија ће захтјевати опрез на путевима и избирљивост у односима.

Водолије ће звати на различита места, на различите пројекте, понуђена познанства и везе. Пажња може изненадити Водолије, али они морају да задрже свој главни циљ на видику. Ток спознаје је веома снажно ушао у живот Водолије. На крају мјесеца вреди показати штедљивост, могући су трошкови, треба уштедети новац за наредни мјесец.

Риба

Фебруар ће за њих бити необичан период. Показаће снагу прошлости, садашњости и будућности. Рибе би требало да раде на својим изгледима. Овај хороскопски знак ће добити подршку покровитеља, пријатеља и људи који их воле. Ово је период почетака и перспектива.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана