Хороскоп: Ово су највеће грешке које у љубави прави ваш знак

Агенције
Хороскоп: Ово су највеће грешке које у љубави прави ваш знак

Бикови су склони опуштању, а Близанци томе да често мијењају мишљење и начин понашања... А које су ваше негативне стране?

Због врлина привуку, а због мана излуђују јер свијесно или несвијесно понашањем утичу на расположење и размишљања свог партнера.

Нема савршеног човјека па тако ни хороскопског знака. Сваки од њих је специфичан, па тако се од једног до другог разликују њихов однос са љепшом или јачом половином. Ево по чему се сваки знак Зодијака истиче када су у питању њихове негативне стране у емотивним односима.

ОВАН

Самовијереност која Вас код њих може привући на самом почетку односа, касније лако постаје и нека врста оптерећења. Њима је веома тешко да науче да некада и партнера треба ставити на прво мјесто. Нагле и бурне реакције, изливи агресије су оно што морате научити да толеришете ако сте у вези са Овном.

БИК

Након дужег времена које проведу са одређеним партнером, склони су опуштању па мање брину о свом изгледу, склони су претеривању са храном и пићем и лако се могу запустити. Поред тога, склони су тврдоглавости али и томе да се увијек свађају око истих ствари са партнером, да инсистирају на грешкама из прошлости.

БЛИЗАНЦИ

Склони су томе да често мијењају мишљење и начин понашања, па самим тим могу лако да вас наведу на то да се поред њих осјећате несигурно. Никада не знате шта да очекујете и какву ћете реакцију добити што временом може да вас умори ако сте у вези са Близанцем, али и да вас наведе да се питате да ли се на њега заправо истински можете ослонити.

РАК

Њихова константна потреба за сигурношћу након неког времена може постати напорна. У раној фази везе вас могу мало застрашити причама о браку и дјеци. Ако сте у дугој вези или живите са Раком, свијесни сте тога да сте постали његов центар свијета и да често не можете да имате сопствене активности приликом којих вам он не дише за вратом.

ЛАВ

Њихов претерани егоизам и жељу за пажњом није лако толерисати или трпијети. Неопходно је да се увијек све врти око њих, а ако случајно није тако у стању су да дуго буду увређени. Поред тога, могу бити и у неком флерту са стране што свакако не може да вас усрећи ако сте у вези са Лавом.

ДЈЕВИЦА

Поред тога што веома тешко показују своје праве емоције и потребе, могу бити и веома напорне при својим критикама упућеним вама. Дјевицама увијек нешто смета. Њихова опсједнутост хигијеном и здрављем може постати веома напорна након неког времена.

ВАГА

Од Ваге ћете ретко када чути да јој нешто смета или да са нечим није задовољна. Ради мира у кући теже томе да прећуткују и крију своје незадовољство. С друге стране, могу бити склоне флерту ако нису сасвим задовољне својом везом. Тешко је бити са неким са ким не можете да уђете у отворен конфликт и откријете срж проблема.

ШКОРПИЈА

Углавном могу бити веома вјешти у емотивној манипулацији. С друге стране су љубоморни и посесивни па бурне свађе са Шкорпијом нису ријеткост. Поред њих се често можете осјећати као у некој врсти замке, заувијек несигурни поводом тога које су им праве намјере.

СТРЕЛАЦ

Претерана потреба за слободом је свакако једна од главних карактеристика овог знака. Они теже томе да запоставе партнера док јурцају за сопственим узбуђењима и авантурама. Ако сте бар мало несигурни или љубоморни, овај знак никако није за вас.

ЈАРАЦ

Веза са Јарцем лако може постати монотона. Оптерећени су послом, склони песимизму па своју тешку енергију лако могу пренијети на свог партнера. Поред тога, веома тешко показују своје емоције па вам се често може чинити као да играте споредну улогу у животу Јарца.

ВОДОЛИЈА

Водолије свакако могу правити разне грешке у везама, од оне да свог партнера ставе на посљедње мјесто, послије породице и пријатеља до тога да запоставе интимне односе и разговор о емоцијама. Са Водолијом ријетко када можете бити сасвим сигурни шта заправо осећа.

РИБЕ

Уколико крену путем идеализације партнера, склони су бескрајном жртвовању које им на првом мјесту није нико ни тражио. Када се осјете повређеним, теже томе да преувеличавају своју улогу жртве. Имају компликован љубавни живот и склони су разним тајнама, паралелним везама, њих не можете ухватити „ни за главу ни за реп".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана