Хороскоп открива зашто вас није позвао

osobnhoroskop.com
Хороскоп открива зашто вас није позвао

Све смо то доживjеле. Упознали смо се, први сусрет је био фантастичан, о свему смо разговарали, платио нам је пиће, размjенили смо бројеве, све је било савршено, али након тога разочарање – не јавља се.

 Да ли је погрешно записао број? Да ли је можда изгубио мобилни? Можда је заборавио да сачува број? Можда има неке приватне проблеме? Хороскопски знак открива вjероватни разлог због чега вам се није јавио.

Ован

Будите сигурни у једно, ако вас Ован није назвао, то није због тога што је изгубио број, или је заборавио да га запише, већ искључиво зато што је пронашао некога ко му је занимљивији. Мушкарци овог знака су искрени и директни па вас вjероватно ни неће превише завлачити, стога већ током сусрета можете да уочите знакове да ли је озбиљно загрејан или се дружи с вама у недостатку боље прилике. Обратите пажњу да ли вас мjерка по цијелом тијелу, да ли инсистира да вас прати кући и да ли моли за ваш број. Ако је одговор на ова питања потврдан, Ован је заинтересован и назваће вас, ако не исте вечери, онда сигурно најраније ујутру. Ако се дотад не јави, ни неће.

Бик

С овим знаком можете бити сигурни да вас, ако је већ тражио ваш број, жели назвати, али је превише спор и тром да би то одмах урадио. Прво ће да чека да прођу три дана, онда ће чекати још који дан да не би испао превише нападан, а кад коначно скупи храбрости да вас назове, након мјесец дана, ви га се нећете ни сјећати. Чак и кад је јако загријан, Бику је тешко да предузме први корак, стога је некад добро да ви преузмете иницијативу, али опрезно, јер ако будете сувише нападни, уплашиће се и повући.

Близанци

Ако вам се Близанац не јави исти дан, или најкасније сутра, будите сигурни да се ни неће јавити. Овај зврк и вјетропир с лакоћом губи пажњу, стога су за њега кључни тренуци непосредно након познанства, јер ће врло брзо упознати нову особу која ће га заинтересовати. Немојте да се устручавате и преузмите иницијативу па ви њега први назвовите, јер је могуће и да је растресени Близанац једноставно заборавио под којим вас је именом меморисао, будући да има хиљаде контаката у мобилном, а и њему ће бити супер да сте модерна жена отворених погледа која се не боји да преузме ствари у своје руке.

Рак

С овим осјетљивим знаком морате бити врло опрезни већ приликом првог сусрета, јер свака ријеч коју му упутите има посебан значај и тежину. Рак ће успјети да пронађе у свакој вашој изјави скривено значење и разлог да вас не позове, понајвише због страха да ће бити одбијен и понижен. Ако вас Рак не позове, немојте мислити да је то зато што му нисте привлачни или сте му досадили, ни случајно. Треба му много времена да уопште затражи нечији број, за њега је већ и то велики корак. Обично скупља храброст барем пет дана, па ако некако уз наговоре пријатеља успије да вас назове, значи да сте на њега оставили снажан утисак. У међувремену, ви сте изгубили и живце и вољу, али дајте му шансу, јер једном кад се опусти, Рак постаје пажљив и нежан мушкарац, којег би свака жена хтјела да има поред себе.

Лав

Лав обожава лов и завођење па није реткост да у једној вечери размени бројеве с неколико атрактивних жена или дјевојака. Уколико вам се не јави, вјероватно је упознао неку која му је привлачнија и занимљивија. Ипак, немојте се због тога узрујавати, јер Лав некад зна да буде површан и естета, стога то што вас није позвао само значи да нисте довољно нападно истакли своје физичке атрибуте.

Дјевица

Мушкарац Дјевица није неки заводник, стога знајте да ако затражи ваш број, сигурно ће вас назвати. Прије тога ће вас питати кад вам одговара, докад радите, у које доба спавате, како случајно не би назвао у погрешно вријеме. Уколико вас не назове након што је то обећао, могуће су двије опције – или му је украден мобител (јер ова пицајзла никад не губи ствари), или је превише анализирао читаву ситуацију па вам је успио пронаћи неку ману због које је закључио да не бисте функционисали као пар. Најбоље је уколико вас назове одмах сутрадан, јер тако неће имати времена за ситничарење.

Вага

Вага је заводник коме је омиљени хоби скупљање бројеве атрактивних жена, стога уколико сте с њим размениле број, то не значи да жели да вас назове. Овај мушкарац воли да има опције, па ако вас није назвао, вјероватно је наишао на неку другу жену, или је пак већ у вези па је ионако од почетка био заинтересован само за пролазан флерт, а размјена бројева била му је само средство како не би повриједио ваша осјећања.

Шкорпија

Код овог страственог мушкарца нема нећкања и дилема; ако му се свиђате, назваће вас, а ако му нисте занимљиви, неће. Толико је једноставно. Додуше, овај мушкарац је опсједнут сексом, па вас у неким случајевима може контактирати искључиво с том мишљу, стога ако желите нешто трајније, немојте са Шкорпијом одмах брзати у кревет. Стрпите се и причекајте да видите да ли је заинтересован за вас, или само за разуздану игру у кревету.

Стријелац

Стријелац је ватрени знак, а сви мушкарци тог елемента уживају у лову, узбуђењу и новим искуствима. Шармантан је, привлачан и отворен па му није тешко да приђе жени која му се свиђа, а позитивна је ствар и што је добронамеран па вјероватно неће имати никаквих скривених мотива. Ако Стријелац затражи ваш број, он искрено жели да вас поновно види, барем у том тренутку. Послаће вам поруку исте вечери, а већ сутра вас позвати на вожњу бициклом или планинарење. Ако то не уради у року од два дана, могуће је да је једноставно на вас заборавио јер је упознао неку другу жену, а није искључена ни опција да је изгубио мобилни.

Јарац

Можете бити поносни ако Јарац уопште затражи ваш број, јер га је сигурно узео с намјером да вас назове. Овај мушкарац мисли озбиљно и није му до којекаквих игрица, стога од њега очекујте позив за два или три дана, јер је процијенио да је таман толико времена потребно да не испадне превише заинтересован. Ако вас не назове, велики су изгледи да се ради о некој вишој сили, као напрјимер да је изгубио телефон, или је дошло до неког неочекиваног проблема. У том случају, биће довољно обзиран да вам се накнадно извини.

Водолија

Водолија ће без проблема тражити ваш број, али немојте да мислите да то ишта значи. С њим никад не можете знати да ли жели да се само дружи са вама, или га више привлачите у романтичном смислу, а можда жели обоје. Ако вас не назове, немојте то да доживљавате сувише лично, јер је вјероатно заборавио. Уколико се ипак сјети да вас назове, што може бити и након неколико недјеља, тек ту почиње авантура јер ће вам требати дуго времена да уопште дефинишете ваш однос. Овај мушкарац је способан да вас назове пријатељицом чак и ако сваку ноћ спавате код њега, и у његовом стану имате пуну својих ствари и четкицу за зубе. Привидан осјећај слободе за њега је од пресудне важности.

Рибе

Ово је један од ријетких мушкараца код којег најчешће чујемо извињења попут „изгубио је мобилни", „погрешно је записао број" итд. С тим што су код овог знака оваква оправдања искрена. Овај растресени и збуњени тип заиста је склон губљењу ствари и заборављању, стога то што вас није назвао не значи да му се не свиђате. У ријетким случајевима, није вас назвао јер је заузет, а ви сте му били само неко за флерт, особа у чијем се друштву осјетио пожељним прије него што се вратио код партнерке у стварни живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана