Хороскоп открива: На какве комплименте падају мушкарци?

24sata.hr
Хороскоп открива: На какве комплименте падају мушкарци?

Временом заборављамо колико је комплимент важна ставка у односу.

Премда дјелује као ситница, свако воли да чује потврду да је у нечему добар, да је нешто корисно или лијепо урадио. Због различитих карактера сваки хороскопски знак "пада" на различите комплименте, па провјерите како се према коме треба понашати.

ОВАН

"Фантастично! Никад нисам видјела да је неко то тако добро урадио!"
Амбициозни, пуни енергије и отворени, Овнови су краљеви у индивидуалним спортовима, али и природни вође сваког тима. На властиту иницијативу способни су да дају најбоље од себе.

БИК

"Како је то лијепо! И још је тако слатко и фино."
Чак и ако се само шетате и гледате излоге, примјетићете да је његово невјероватно око осјетљиво на лијепо. Нико не цјени љепоту и умјетност као Бик. Нека ужива у томе с вама. Ко зна шта ће вам пружити за узврат.

БЛИЗАНЦИ

"Шта ћемо да пробамо слиједеће? Куда идемо?"
Близанци су непресушно врело нових идеја и жеље за сталним кретањем. Креативност и непрестана ментална стимулација њихова су покретачка сила. Подржите њихове идеје, подстичите их на нове и подјелите њихов ентузијазам.


РАК
"Можемо остати код куће вечерас, ја ћу кувати!"
Премда је Рак кућни тип који је и сам махер у кувању, овом методом ћете га дирнути јер за њега љубав иде кроз стомак. Размислите о припремању морске хране, а он ће сутра за вас урадити много више од кувања.


ЛАВ
"Заиста си сјајно поступио!"
Нико толико не воли успјех и дивљење као Лав. Једноставно не можете да претјерати са похвалама док год се види да су оне искрене. Само напред с комплиментима и бићете предмет обожавања.


ДЈЕВИЦА
"Немам више стрпљења. Молим те, помози ми да ово схватим."
Дјевица је врло стрпљива када су у питању детаљи и проблеми. Примјера ради, не постоји тај математички проблем који не зна да ријеши. И поврх свега, највеће задовољство јој је кад може да помогне.

 

ВАГА
"Какво је твоје мишљење о томе?"
Првак у партнерским односима дефинитивно је Вага. Ослоните се на њу, укључите је у све што радите и чиме се бавите и видјећете како ће јој очи засијати. Ваги нису страни компромиси, па јој ни то неће тешко пасти.


ШКОРПИОН
"Ти си једини коме ово могу да кажем..."
Подјелите неку велику тајну са својим Шкорпионом, посебно ако се ради о нечему што не може ни да наслути и дубоко ћете га дирнути јер он је краљ дискреције.


СТРИЈЕЛАЦ
"Онда, зашто не бисмо само спаковали торбе и отишли?"
Чак и ако путовање не долази у обзир, сама помисао на пут развеселиће вашег Стријелца. Његова жеља и ентузијазам биће ваши.


ЈАРАЦ
"Нико други то не би могао да уради."
Јарац посједује ретку комбинацију амбиције, способности и одговорности. Неуморно му ласкајте, али будите искрени и он ће једнако неуморно радити на томе да ви будете срећни.


ВОДОЛИЈА
"Желиш ли да то урадимо другачије?"
Нонконформисте и индивидуалце жељне слободе, Водолије усрећује када оставе крдо иза себе и крену властитим путем. Љубитељи су и модерне технологије па ако се изгубе на путу, понудите им свој GPS. Биће ваши!


РИБЕ
"Због тебе се осjећам много боље."
Саосjећајност и емпатија су два главна синонима за Рибе. Подсjетите их на те њихове карактеристике и повезаће се с вама још снажније. Ипак, будите опрезни - да им не натерате сузе на очи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана