Хороскоп открива који знак најбрже стари, а ко ће остати младолик

Г.С.
Хороскоп открива који знак најбрже стари, а ко ће остати младолик

Иако на процес старења утичу различити фактори, од генетике до квалитета живота, могуће је издвојити хороскопске знакове који вјечно остају млади, као и оне који се тешко боре са годинама.

ОВАН

Старење вас не погађа превише. Највише проблема за вас представља одрастављање и упадање у рутину. Зато Овнови, фокусирајте се на садашњост, а не на будућност. Уживајте у спонтаним ноћним изласцима, који су вам и даље занимљиви код младих. Свакодневне рутине могу да вам одмогну да задржите посао или створите стабилан план буџета. Да бисте то спречили вјежбајте како да одржите дисциплину у животу.

БИК

Када је у питању старење, ви уживате у том процесу. Вољели сте своје одрастање. Нарочито док сте били млади, жељели сте да сносите одговорност. Уживали сте у осјећају успјеха док испуњавате циљеве који су вам постављени. Жељели сте да одрастете и оснујете породицу, имате стабилну каријеру и добре финансије. Бикови су у дјечјим годинама мирна, стидљива и тиха дјеца склона да ствари држе за себе. Иако изгледају чудно као дјеца, како одрасту, други почињу да им се диве због невјероватне радне етике.

БЛИЗАНЦИ

За вас је старење било попут финог вина, како старите бићете све мирнији. Други вас сматрају безобзирним и неодлучним. Ваше саркастично понашање посебно иритира. Иако имате дивљу личност, временом ћете пронаћи начин да уравнотежите свој живот. Уживаћете у проналажењу дубљег смисла живота, љубави и односа. Увијек би требало да одржавате исту заносну енергију током цијелог живота, да бисте успјешно остарили.

РАК

Старење вас снажно погађа, а затим одједном, попут Мјесеца се помлађујете и изгледате заувијек младо. Понекад се бол због сломљеног може појавити на вашем лицу, али ништа што мало одмора или добар плач не могу да излече. Слично као и Мјесец, имате рутину које се обично држите. Љубазност ће вас заувијек чинити привлачним. Обично сте саосјећајни и несебични. Ако не можете отворити своје срце да бисте се заљубили у себе, нећете успијети да грациозно старите.

ЛАВ

С обзиром да сте краљевски знак, па без обзира колико старење утиче на вас, носите га као да је краљевска награда. Лав је спреман да уради све што је потребно у циљу стицања чвршћих позиција на хијерархијској љествици животних вриједности. Чак и након одрастања, носићете исту страст и узбуђење које привлачи друге. Обично се укључујете у разне организације, као начин да се задржите изнад друштвене хијерархије. Због тога сте вјечно млади.

ДЈЕВИЦА

Сматра се да Дкевице имају стару душу. Док су други изгледали млађе, ви сте изгледали старији, а сада када старите, изгледате као најмлађи у вашем окружењу. Теже остварујете везу са млађима од себе. Познато је да сте уредни и организовани због чега се сматрате савршеним кандидатима за сјајну каријеру. Нестрпљиви сте да се иселите из кућа својих родитеља да бисте створили свој живот и породицу.  Организацијске вкештине воде вас ка успешном животу.

ВАГА

Комуникација и љубазност су ваше главне карактеристике. Склони сте да идете напрокед и у назад само да остварите оно што ваше срце жели. Старење вам није на памети. Више сте усредсређени на проналажење пријатеља или неког другог значајнијег тако да се можете осjећати испуњено. Број бора или подочњаци испод очију вас не брину. Ви не придајете значај критикама, све док вас вољени проглашавају феноменалним.Практикујете позитивну афирмацију како бисте се лакше носили са одређеним животним изазовима.

ШКОРПИЈА

Изгледате као да увијек пијете напитак из фонтане младости. Постоји разлог – ви припате воденим знацима. Страст и младалачки поглед вам дају посебно леп изглед. Ви сте у милости Плутона, планете моћи која вам нуди снажне физичке карактеристике. Привлачите људи беспрекорним изгледом. Не морате да се бринете да ће ваше тијело изгубити форму. Ваша стална љепота чини вас мистериозним, као и добрим кандидатом за било коју лидерску позицију. Треба да останете скромни и да се не хвалити како немате бора, како бисте спречили друге да не буду љубоморни на вас.

СТРИЈЕЛАЦ

Сама помисао да ћете да остарите изазива у вама нелагодност, тако да ћете напорно радити како бисте спречили тај процес. Старење ће вас натјерати да схватите да су вам несташне године више недоступне. Оно што је некада била безбрижна авантура, касније би могло да постане обавеза, одговорност и животни план. Обично схватите шта желте у свом животу. Након факултета, можете мијењати доста послова док не схватите шта вам заиста одговара.

ЈАРАЦ

Показивање зрелости је ваш стил. Умјесто да се одушевите несмотреним и спонтаним понашањем, уживате у стабилној рутини са обећавајућим изгледима. Током дјетињства сте можда  имали тенденцију да проводите вријеме са много старијим људима. Ово укључује баке и баке, родитеље или другу старију родбину. Уживате у преузимању било какве финансијске одговорности, попут плаћања рачуна на вријеме, тако да изгледате сјајно и старење вас тешко погађа.

ВОДОЛИЈА

Ваш стил живота представља потреба да будете другачији. И када будете одрасли можда ћете имати потешкоћа у дружењу са другима, јер уживате у интелектуалним разговорима и у ријешавању проблема. Будући да сте увијек неколико корака испред других, добро планирате животне сценарије, како бисте постигли успјех. Негативне емоције могу да узрокују боре, а то се може избјећи тако што ћете бути отворенији према другима. Од виталног је значаја да изградите снажну подршку људи око себе, а у очувању љепоте и духовног мира вам може помоћи и медитација.

РИБЕ

Тренутно изгледате невјероватно, али старост у будућности може да вас изненади. Пуштање многих људи или ствари у ваш живот може да поремети вашу равнотежу у животу. И док ће старост оставити видљиве боре на лицу, и ви сте млади у срцу. Године су само број, зато уживате у смијању, дружењу и остајању до касно док се сунце не појави. Уравнотежите живот дисциплином. Покушајте да не пијете када сте узнемирени и придржавајте се распореда спавања када сте забринути

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана