Хороскоп открива: Какви су љубавници мушкарци

Aгенције
Хороскоп открива: Какви су љубавници мушкарци

То какви су мушкарци у кревету зависи од многих фактора, између осатлих и до тога у ком хороскопском знаку су рођени. Откријете ко је најватренији, ко најбољи, а ко најњежнији љубавник.

ОВАН

Само је трен потребан како бисте схватили да вас је очарао. Његово ласкање нема граница, а то итекако прија. Зна да заведе жену и оде без трага. Али кад се заљуби,  на свој помало чудан и нападан начин ће својој вољеној особи у сваком тренутку показивати колико му је стало. Воли да води игру и да доминира. У својој љубомори може да оде у крајност, а са друге стране је јако фокусиран на своју слободу. То баш и не иде једно са другим, али он о томе не размишља. Спонтан, забаван и директан у свом наступу. Такав је и у интимним тренуцима. Слиједи своје пориве и може водити љубав на различитим мјестима: у канцеларији, на јавном мјесту, у ходнику, у лифту. У сексу је назасит и ако вам се то допада, ухватите неког Овна. Он  је страствен, незасит и импулсиван љубавник. Посједује одличну физичку кондицију, а и секс је са њим сваки пут другачији и интересантнији. Реагује брзо тако да баш и није  спреман на неку дужу предигру. Он то воли одмах и сад. Зна  јако добро да одвоји  љубав од секс. Кад нису заљубљени,  то им дође као још једна додатна спортска активност.

БИК

Имају огромно самопуздање и такав им је наступ. Достојанствни су и веома поштују своје партнерке. Већина њих игра фер игру. Као љубавници су њежн, и а и у исто вријеме страствени. Воле комфор и савршену атмосферу. У сексу уживају и нису насртљиви. Могу дуго да чекају жену коју воле како би је имали у потпуности. Веома су сензулани и знају трикове како да жене због њих полуде. Никада не одустаје од жене која га заинтересује и привуче. Он то ради полако, са великим стрпљењем и има добру тактику. Полако вам се увлачи под кожу. Изузетно је прилагодљив и осјећа потребе и жеље своје партнерке. Секс са њим улива сигурност. Када су у питању позе, за њега је класика најбољи и најпаметнији избор. Наравно спреман је и на друге варијанте уколико то пожели и друга страна. Обожава да се љуби и да узвраћа пољубце. Ужива у сексу идентично као и у добром јелу и пићу. Најбољи је љубавник када је у потпуности предан једној жени и кад воли. До оргазма не долази брзо јер воли да ужива у сваком милиметру тијела своје вољене особе. Нису перверзни нити склони неком јачем експериментисању. 

БЛИЗАНАЦ

Мушкарци рођени у овом знаку веома цијене жене и јако су пажљиви према њима. Природно су талентовани за секс и склони су свакаквим егзибицијама. Нису превише романтични,  али то им и није потребно кад могу лако и ријечима да доведу своју драгу до врхунца. И то без додиривања. Не воле монотонију нити устаљеност у сексу. Не спадају баш у неукротиву врсту, али знају да шврљају. Тачно знају да кажу праву ствар у правом тренутку, жене падају на њихове ријечи.  Интимни тренуци са мушкарцем у овом знаку могу да буду веома занимљиви. Воле ради едукације па и стимулације да читају еротске часописе, а такође привлачи их и порнографија. Већина воли да експериментише са више партнера. Али се сасвим добро прилагођавају и жељама партнерке. Уколико се заљубите у Близанца очекује вас незаборавна вожња у љубавном луна парку. 

РАК 

Већином га привлаче жене којима треба заштита у сваком смислу, жене које су усамљене, напуштене и које имају теже животне приче. Посједује велику харизму и интелект. У стању је да учини све када је заљубљен. Ужива у дугој предигри и труди се да осјети и задовољи у потпуности потребе своје изабранице. Жели да се осјећа као прави мушкарац који води љубавну игру. Код њега је наглашена машта и има своје мале тајне завођења. Сваки дио тијела му је сензитиван. Јака осјећања воде ка вртлогу страсти. Међутим, како вријеме пролази, он постаје јако посесисван и љубоморан и то у великој мјери може да наруши емоције као и страсти. И онда наравно постане прилично досадан у кревету.

ЛАВ

Ево и Лава који плијени својом појавом. Сигуран је у себе, мада му највише прија када му се жене диве. Има јако самопуздање, великодушан је и веома ватрен. Његовим комлиментима ријетко која жена може да одоли. Воли да доминира и ужива када му партнерка ласка и хвали. Увијек је расположен за секс, а то очекује и од друге стране. Воли да привлачи пажњу. Воли слобуду када је секс у питању и зна да направи разлику између секса и љубави. Када се искрено заљуби,  онда у најбољем свјетлу показује своје љубавне способности. Воли да заводи. И он воли да експериментише, мада није претјерано маштовит.  Очекује да му се партнерка у потпуности преда и очекује вјерност. Тешко га ја обуздати, често мијења партнерке и одличан је љубавник. Међутим, када воли његова љубав нема граница и онда је позпуности вјеран. Док је страст јака, он нема потребу да тражи другу партнерку.

ДЈЕВИЦА

Не спада баш у љубавнике на гласу, мада није ни јако лош. У сексу има потребу за савршенством, али са друге стране није баш усклађен са својом сексуланом природом. Мада се ово више односи на женску популацију. Мушкарац Дјевица спада у просјечне љубавнике, мада га је лако повриједити ријечима које му одузимају мушкост. Али наравно ово је уопштено, све остало зависи од планетарних положаја у личном хороскопу. Упуштају се сексулане односе само када су сигурни и са партнерком која задовољава њихове хигијенске критеријуме. 
Директни су и не носе баш најбоље са експериментисањем и изненађењима. Труде се да задовоље вољену особу и тек онда имају утисак да су близу савршенства. Нису баш иницијативни и воле када је партнерка доминтнија од њих. Већином су вјерни.

ВАГА  

Мушкарцу рођеном у знаку Ваге није лако одољети, питам се ко то и жели. Освајач, велики заводник и немогуће шрамантан. Бива лако привученим лепим, префињеним и отмјеним женама. Вођење љубави је за њега нешто најљепше и у томе ужива цијелим својим бићем. Ужива у дугој предигри. Тежи да задовољи своју партнерку и спреман је да води љубав цијелу ноћ док је не доведе до врхунца. Потребна му је љубав, разумијевање и прије свега пријатељство. Сензитиван је и романтичан. Када је сигуран у љубав своје партнерке,  има осјећај да је цијели свијет његов. Не спада у баш вјерне мушакарце, али зна да сваку љубав учини правом. Експерт је у флерту и завођењу. Нису баш склони перверзијама. Важи за савршеног љубавника и увијек се прилагођава потребама и карактеру своје партнерке. Мада истина је да највише воли самог себе. 

ШКОРПИЈА

И ево га највећи љубавник свих времена. Сексулано исксутво са мушкарцем рођеним у овом знаку се увијек памти. Веома мужеван, страствен и јако непредвидив. Наглашено посесиван, љубоморан и перверзан.Има јаку сексулану енергију и издржљив је. Зна да претјера у сексу и нема контролу над својим жељама када га нека жена привуче. Спада у невјерне мушкарце, али у исто вријеме и неодољиве. У потпуности задовоље своју љепшу половину и доведу је до неслућених висина у интимним тренуцима. Што је редовнији, бољи секс самим тим јачају и њихове емоције. Ако оставите мушкарца Шкорпиона без секса, знајте да ће он врло брзо да пронађе особу која га жели. Он је савршен љубавник и никада неће признати да је исцрпљен. 

СТРИЈЕЛАЦ 

Они су тотално опуштени, духовити. Сексу прилазе са једном мистичном, али слободном нотом. Воле своју слободу и због тога имају страх од везивања или јачег зближавања. Воли да фертује и осваја и то га у потпуности задовољава. Највише ужива у таквим тренуцима. Воли додире, масажу уљима, секс у води, под тушем. Спонтан је врло и у моменту препозна потребе партнерке, тако да њему није потребно да се црта. Склон је изазовима, искушењима и веома често има сексулане односе са више партнерки у исто вријеме. Није претјерано издржљив и краћа варијента секса му више прија од оног спортског, али се свакако сналази јако добро у свакој ситуацији.  Обожава да води љубав на необичним мјестима или у исто таквим околностима. 

ЈАРАЦ 

Уколико желите амбициозног, стабилног и вјерног мушкарца одмах се упустите у потрагу за Јарцем. Али да ли ћете бити задвољне увијек и у кревету то баш и не могу да вам гарантујем. Доста је прорачунат, некад јако затворен и не воли експерименте. Моралан је и није склон паралеленим везама. Јако озбиљан и пружа ослонац и сигурност. И код њега је наглашена јака сексулана енергија мада није баш увијек луд за интимношћу. Кад секс прерасте у дужност, а то се често дешава онда то баш и није занимљиво. Али са друге стране увијек је спреман да испуни сваку жељу жене коју воли. 

ВОДОЛИЈА

Најзанимљивији примјерак. На првом мјесту жели да упозна у потпуности особу која га занима и мора да доживи интелектулани спој. Уколико га жена, дјевојка не привуче у интелектуаном смислу ту нема ријечи ни о сексу нити о љубави. Опуштен, нимало посесиван и пријатељски наклоњен. Стрпљив је у освајању и може јако дуго да чека на својих пет минута. Није баш пасиван,  али воли када паратнерка преузме иницијативу на почетку. Жуди са различитим искуствима и експериментима, али није нимало преверзан. Непредивљивост је његова највећа врлина. Током интимних тренутка воли да посматра партнерку и да је гледа право у очи. Ни групни секс му није непознат. Ужива у опуштенијим љубавним причама, а највише мрзи када са друге стране постоје ограничавања и спутавања. Он је савршен љубавник жени која воли дискретност и тајност. 

РИБА

Њега ћемо најлакше пронаћи у сновима. Стидљив, романтичан, несигуран у себе, емотиван и јако страствен. Умије да заведе брзо,  али тек када се опусти уз неко пиће. Највише га привлаче доминатне жене. Савршен је увијек на почетку, одаје такав утисак и то му импонује, мада неки утисци су сасвим погрешни. Веома лако показује своје емоције у тренуцима страсти. У сексу су маштовити, осјећајни и жуде за узбуђењима. Веома је пажљив и не умије да одвоји секс од љубави што је за похвалу. Да ли вјеран или невјеран, питање на које ни он не умије да да одговор. Није баш склон аванутрама за једну ноћ, јер уколико не познаје у цјелости своју партнерку зна и да омане. Зрачи топлином, па можемо рећи да је крај њега некако најудобније.

Жене са мушкарцима - Најбоље слагање у сексу

Ован - Јарац, Дјевица, Близанци, Рак

Бик - Рак, Јарац,  Шкорпија, Дјевица

Близанци –Вага, Бик, Стријелац, Јарац

Рак - Рак, Ован, Водолија, Шкорпија

Лав – Близанци,  Стријелац,  Рибе, Вага и Водолија

Дјевица – Бик, Стријелац, Јарац и Вага

Вага – Лав, Рибе, Вага, Шкорпија и Рак

Шкорпија – Водолија, Рибе, Ован, Лав, Бик

Стријелац- Лав, Ован,  Водолија, Вага, Шкорпија и Близнаци

Јарац – Рак, Ован,  Лав и Бик

Водолија – Стријелац, Бик, Дјевица, Водолија

Рибе – Бизанци, Шкорпија, Водолија, Вага, Бик, Лав и Рибе

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана