Хороскоп открива какви сте када мало више попијете

Cosmopolitan.rs
Хороскоп открива какви сте када мало више попијете

Како се понаша ваш хороскопски знак када мало више попије? Сазнајте у тексту...

Ован

Познати по томе што су пријатељски настројени и воле да излазе, под дејством алкохола он ће ићи од једне до друге особе проверавајући да ли се сви добро забављају. Ако не, можете се кладити да ће вас частити пићем док не стигнете до његовог нивоа. Чак иако сте лоше воље, Ован је дефинитивно особа коју желите да поведете на happy hour.

Бик

Каже се да су највјернији знак зодијака и да су уз вас без обзира на шта. Уколико вам треба добар навигатор за ноћ, он је прави човјек. Будите опрезни са њима, јер једном када се Бик много напије, тврдоглавост ће прва да се испољи. Ако им се не свиђа ваш план за ноћ, будите увјерени да неће подлећи том притиску друштва, нарочито када се ради о алкохолу. Они су такође можда и најгоре особа за свађу у пијаном стању, јер иначе имају веома јак темперамент по природи.

Близанци

Овај знак представља двојност, и јел знате колико је тешко пити са таквом особом? Близанци не толеришу неодлучне људе, тако да је боље да знате тачно шта радите те ноћи. Будите опрезни кад излазите са Близанцима, јер не могу да поднесу да остану на једном мјесту превише дуго.

Рак

Они су емотивни, расплачу се чим нешто не иде онако како су замислили. Ракови ће показати низ емоција у свакој датој ситуацији, због чега излатак и алкохолисање са њима није увијек идеално. У једном тренутку они се проводе као никад у животу, а у слиједећем вриште на бармена.

Лав

Пустите алкохол да тече и Лав неће престати да брбља. Лавови не спутавају своја мишљења, без обзира на то да ли су увредљива. Будите опрезни када будете покушавали да поставите Лава на његово мјесто, њихова природна улога је слична правом лаву, а то је - лидер.

Дјевица

Можете пронаћи ове перфекционисте како пијуцкају вино на крају бара, сами, након напорног дана у канцеларији. Они нису идеални партнери за пиће. Диве бара? Управо тако. Дјевице су уредне и не подносе ништа мање од елитних мјеста. Ако сте у потрази за екстравагантним ноћним изласком, онда не тражите даље од Дјевице.

Вага

Вага је можда један од најбољих знакова за излазак. Они су типови који воле да излазе и који увијек желе да се сви забављају. Они су хладне главе, што је велики квалитет који можете имати поред себе уколико дође до кошкања у бару. Када ваша два пријатеља почну да се свађају, увек можете рачунати на Вагу да ће да изглади ситуацију.

Шкорпија

Дајте Шкорпији флашу текиле и гледајте како се опушта. Шкорпије ријетко задржавају ствари за себе, што може бити и добро и лоше. Међутим, они су људи који ће да пију са вама свакој датој ситуацији. Најбољи дио је када теже да сакрију своје емоције, тако да немојте да се изнандите ако се побије и расплаче у сред бара.

Стрелац

Будите опрезни када излазите са Стрелцем, јер они имају оштар језик по природи. Алкохол и бијес није добро да помешају, тако да је боље припазити шта причате око њих. Када пију током ноћи, примјетићете како се њихов флерт брзо испољава. Треба вам навигатор или партнер за дупли састанак? Зовите Стрелца.

Јарац

Јарчеви, или боље речено камелеони, су савршени другари за пиће, јер они могу да се прилагоде у којој год ситуацији да се нађу. Ово су ваши безбрижни пријатеље који само желе да се забаве. Њих није брига ко, шта, када и гдје, њих само занима како.

Водолија

Будите опрезни када пијете са Водолијом јер у једном тренутку све се може да иде сјајно у бару, али оног тренутка када је изнервирате, неће бити слатко. Људи овог знака имају брзе - промјенљиве личности, што чини излазак и пиће са њима искуством само по себи.

Рибе

Рибе приказују најекстремније емоције, што чини их чини веома интересантним. Будите опрезни њених 'промјена расположења' јер само један додатни ударац заиста може да их избаци ит равнотеже. Када настојите да одете на спонтано пиће, Рибе би требало да буду на врху ваше листе , јер су они типови који ће радије да иду природним током, него да се боре са јаким струјама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана