Хороскоп открива какве дјевојке воли његов знак

ljepota.ba
Хороскоп открива какве дјевојке воли његов знак

На основу хорскопског знака можете да откријете какве дјевојке воли. Према томе откријте који је знак у хороскопу и сазнајте какве дјевојке му се свиђају...

Ован – воли женствене дјевојке. Такође му је јако важно да дјевојка може да комуницира са мушким друштвом.

Бик – овом хороскопском знаку јако је битно да дјевојка има стила. Такође, воле жене које су марљиве и које их никада неће правити љубоморним.

Близанци – воле жене које ће се увијек трудити да их изнова изненаде. Такође јако им је битно да жена има смисао за хумор и да је позитивна.

Рак – воли жене које цијене породични живот. Најлакше ћете га задовољити ако покажете да цијените своју породицу. Воле жене које знају да располажу са новцем.

Лав – занимају их жене које могу да разумијју његову страст за успијехом у животу. Јако му је битно да му жена његовог живота увијек ласка и охрабрује га.

Дјевица – воле жене које ће у свакој ситуацији показати разумијевање за њихов интелект. Јако им је битно да је жена стрпљива и да је привржена.

Вага – прије свега јако им је битно да дјевојка са којом се забављају има физичку љепоту, па тек након тога траже друге врлине код ње. Воле талентоване дјевојке које знају да шармирају свакога са ким се нађу у друштву.

Шкорпија – код партнерке цијене верност. Такође, јако им је битно да дјевојка са којом су у вези воли секс. Новац им је јако важан, па тако и дјевојке које им се свиђају углавном треба да имају доста новца.

Стријелац – воли дјевојке које на живот гледају са ведрије стране. Јако му је битна слобода и повјерење.

Јарац – воли амбициозне жене које воле исто тако амбициозне мушкарце. Јако им је важно како се њихова дјевојка понаша у друштву.

Водолија – воле старије и искусније жене које имају разумијевања за његова честа сањарења и склоност ка тишини. Не воле притисак.

Рибе – воле особе које без много муке знају да се снађу са разним невољама у животу. Воле самоуверене људе, јер су и сами такви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана