Хороскоп открива: 14 љубавних парова чија веза је осуђена на пропаст

Агенције
Хороскоп открива: 14 љубавних парова чија веза је осуђена на пропаст

Ове комбинације хороскопских знакова нису препоручиве, јер кад-тад у њиховим односима настаје катастрофа.

Шкорпија и Лав

 


И Шкорпија и Лав су веома јаки знаци што се не уклапа увијек у хармоничну љубавну везу иако се често мисли да се та урођена интензивност добро уклапа када су у питању љубав и страст. Лав умије да намеће контролу, а Шкорпија је често ужасно посесивна тако да обоје у везу улазе са својим интензивним емоцијама. Обоје су склони експлозивним испадима јер се и Лав и Шкорпија изузетно боре за оно што желе. Лавови воле пажњу и да им неко храни его што Шкорпију често умара и неважно јој је. Ова веза је таква да се, чешће од било које друге комбинације, може завршити и злочином из страсти јер Лав има потребу да скрива тајне од Шкорпије, а Шкорпија умије ужасно да реагује када то открије, посебно ако је у питању невјерство.

Лав и Бик

Лав и Бик у вези се буквално константно боду јер су у питању два ужасно тврдоглава знака. Уколико сте тврдоглави и партнер вам је исти такав знате како то већ изгледа. Оба знака имају потпуно различите приоритете од којих не одустају. Лавови често траже рефлекторе и начин да стекну славу, док Бик тражи стабилност и сигурност у животу. Ни једно од ово двоје не мијења мишљење око тога како треба живјети живот ни близу лако, Бик неће добити потребну сигурност од Лава, а Лав неће имати подршку Бика на свом путу. Ово заиста не функционише добро. Ипак, могу доћи до суживота ако имају изграђено обострано поштовање када схвате да партнер неће одустати од својих потреба и жеља као што неће ни они сами и онда наставе да гледају на партнера као на веома јаку и независну особу која им импонује.

Рак и Водолија

Рак и Водолиа могу осјећати привлачност на почетку везе, али оно што их привуче једно другом брзо и нестане. Водолија тежи узбудљивом и ужурбаном животу, док Рак воли да пуни батерије у свом дому. Рака често привуче Водолија јер му звучи узбудљиво читав концепт по ком живе Водолије, али само док не прегоре у свему томе и не почну да жуде за самоћом која им је потребна. Свима је то потребно, али ипак у оваквој вези то постаје проблем јер су у питању две особе које су на супротним странама. Водолија не схвата промјене расположења једног Рака ком треба опуштање у самоћи што може проузроковати неразумијевање и недостатак стрпљења за партнера. Водолији може досадити стил живота Рака иако Рак у глави има много тога занимљивог па често долази до невјере.

Шкорпија и Ован

Шкорпија и Ован могу упасти у разне неприлике јер су у питању два веома независна знака. У почетку, ово двоје могу бити потпуно обузети једно другим, с обзиром да су Овнови заводљиви, а Шкорпије наглашено сексуални знак. Ипак, проблем је у томе што ће Ован наставити да флертује и даље са свима, а Шкорпија је одана својој љубомори и сасвим сигурно то неће прихватати најбоље. Без обзира на то колико Ован буде покушавао да убиједи Шкорпију да то флертовање не значи ништа, Шкорпија ипак никад неће имати потпуно повјерење у њега и биће забринут да ће бити преварен што ће постати основни разлог за раскид. Ован и Шкорпија просто тешко проналазе свој љубавни језик.

Близанци и Рак

Близанци и Рак екстремно тешко функционишу дуже вријеме у вези. Близанци су познати по енергији која од њих чини праве играче. Никад се не суздржавају да искажу свој став. Неке од њихових тенденција осјетљивом Раку могу бити грубе и непотребне осјетљивим и оданим Раковима. Близанци су познати по својој двострукој личности, а промјене у понашању и расположењу често превише збуњују интуитивног Рака који се стално плаше да све то има везе баш с њима. Рак је на послијетку изузетно осјетљив. Непредвиђене околности могу изнијети на свјетло и неке несигурности Рака што чини да се Рак све више качи за Близанца ком се то уопште не допада. Уколико ово двоје брзо не науче како да комуницирају, ствари се веома лако распадају.

Вага и Јарац

Вага и Јарац се сударају на начин који може да буде прилично опасан. Вага је знак који прилично многи даје и воли да удовољи људима до којих му је стало. Јарац, с друге стране, је тип личности који воли да увијек истјера своје и склон је контроли, што може да доведе до тога да искоришћава Вагу која је увијек спремна да да све што желе без борбе. Вага је најчешће потпуно отворена у својим осјећањима док Јарац најчешће има потребу да буде дистанциран од својим осјећања што доводи до лоше комуникације када су у питању емоције у вези. Ипак, иако су потпуно супротни знакови, уколико Вага и Јарац желе да успију, потребно је да се нађу негдје на средини и да поштују потребе једно другог, али за то је потребно јако пуно рада.

Дјевица и Лав

Дјевица и Лав се разликују по питању начина живота и трошења новца. Лавови воле да живе на високој нози и да троше свој новац док Дјевицама више прија штедња и избјегавање екстравагантних куповина што их избацује из контроле. Дјевица воли да држи конце у својим рукама, да има распоред за све, и да знају добро шта их очекује по питању финансија. Безбрижан начин живота једног Лава може да учини да се осјећају ван баланса чак до те мјере да се осјећају потпуно угрожено. Дјевица уноси емоције у свој интимни живот на начин на који то Лав никад не чини тако да ово двоје често не дођу ни до тачке у којој дијеле кревет. Оба знака имају тенденцију да рационализују своје понашање и то их лако и брзо раздвоји.

Бик и Водолија

Бик и Водолија имају јако мале шансе да постану прави пар. Оба ова знака су веома одређена у томе како живе свој живот и тешко ће се жртвовати зарад другог тако да су на неки начин осуђени на пропаст чак и прије него што и покушају да уђу у везу. Водолије су отворене особе, слободног духа, које кроз живот иду брзо и непредвидљиво. Бикови, с друге стране, воле стабилност и могу бити и помало посесивни па је лако претпоставити зашто овакав спој не функционише. Водолију неће занимати Бикова потреба да их смири и скраси на једном мјесту, док се Бику не допада чињеница да Водолију не може да контролише као и то што нису сигурни у вјерност партнера.

Риба и Лав

Риба и Лав не могу да се сложе по многим питањима. Док Лав сања велике снове и спреман је да учини нешто и да их оствари, Риба најчешће само сањари о стварима за којима жуди него што ће преузети било шта да своје жудње и оствари. Лаву је то досадно и веома фрустрирајуће поготово када се сањарење претвори у мрзовољу, а ову особину Рибе Лав може да тумачи и као слабост и мањак снаге. Лав тражи пуно пажње што може чинити да се Риба осјећа непријатно. Лав воли да ствари истјера на чистац док је Риба спремна да сједи и да се гуђи у својим емоцијама тако да је ово прилично тежак спој.

Стрелац и Јарац

Стрелца најчешће краси веома опуштена и забавна личност која је контантно у потрази за добрим проводом. Јарац, с друге стране, је више на земљи ког понекад ухвате и мрачне стране или меланхолично расположење. Како су њихове базичне емоције толико различите, они се просто не разумију. Стрелац схвата да је Јарац сувише тежак да би с њим провео добре тренутке, а Јарац често Стрелца посматра као сувише напорног и понекад и дјетињастог да би схватио његов поглед на живот. У неким ситуацијама ово двоје могу осјећати привлачност различитости јер су обоје способни да балансирају интензивно и супротно понашање, али често виде и негативне стране партнера на којима се не може радити.

Водолија и Шкорпија

Водолија и Шкорпија имају тенденцију да преувеличавају ствари па њихов однос може бити прилично интензиван. Шкорпија има тенденцију да достигне одређени комфор и посвећеност у романтичној вези док је Водолија авантуриста који тражи узбуђења чак и ван везе. Проблем је у томе што напета Шкорпија може бити тешка за Водолију која може осјећати посесивност иако тражи простор. Тешко им је и да замисле како нешто може да функционише када не могу да раде оно што желе да раде. Иако је добро имати свој живот у вези, важно је запамтити да сте и даље у вези. Ово је тип везе послије које ће се партнери вјероватно мрзети и највјероватније неће остати никакав облик пријатељства изглађеног на пепијелу пропале романсе.

Дјевица и Близанци

Овај спој може бити компелентаран, али вјероватно је да ће једно друго ужасно нервирати. Дјевица је веома практична док је очигледна двострука личност Близнца за Дјевицу несхватљива. Близанци живе потпуно безбрижно и отворени су за промјене док Дјевица организовано планира свој живот и у томе ужива. Док Близанци потпуно позитивно посматрају свој начин живота и не виде ништа лоше у свом понашању, Дјевица мисли да они не могу да се одлуче и да с држе плана. Ово двоје се ни у физичком односу не могу поклопити јер су Близанци отворени за експериментисање док је Дјевица стидљива и осјетљива. Близанци имају изражену мушку енергију било ког да су пола, док Дјевице обиљежава женска енергија.

Риба и Близанац

Комбинација Риба и Близанци често почиње неком врстом лудачке привлачности која брзо избледи када схвате да нису на истој таласној дужини. Близанци осјећају потребу за слободом у животу и ако ико покуша да их заустави и ограничи упадају у замку досаде. Риба, с друге стране, воли стабилност и посвећеност и најчешће тражи бајковиту романсу за цио живот. Они просто не виде истим очима срећан живот. Ово двоје могу чак тешко у да се препознају у страсти јер им је приступ потпуно различит. Близанцима Риба просто може да буде потпуно незанимљива у кревету јер Риба често тражи једног животног партнера док су Близанци потпуно отворени по том питању.

Ован и Рак

Љубавни спој Овна и Рака није баш најсрећнији. Иако ово двоје нису у потпуности различити, њихова веза се завршава катастрофом. Ован је често онај ко је хладан, док је Рак осјетљив. Ован је дефинитивно погрешан партнер у овој комбинацији. Овновима недостаје отвореност у емоцијама што Раку, који је у константној потрази за потврдом љубави и приврженошћу свог партнера, тешко пада. Ипак, не треба да завара чврста маска Овна јер Ован то чини зато што се плаши да не постане сувише емотиван и рањив док Рак нема проблем са изражавањем емоција. Можда уз неколико покушаја Рак може да успије да пробије чврсту маску Овна. Ипак, ни једна веза не би требало да тражи баш толико мокутрпног пола па су ово двоје најчешће и прије почетка осуђени на пропаст.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана