Хороскоп од 4. до 10. децембра: Бикови ће се упустити у флерт, Лавове и Ракове чека романтично путовање

Г.С.
Хороскоп од 4. до 10. децембра: Бикови ће се упустити у флерт, Лавове и Ракове чека романтично путовање

Прва радна недjеља у децембру је пред нама! Ко ће се једва изборити са пословним обавезама, ко ће недjељу провести у романтичном дружењу са партнером, а ко ће имати здравствених тегоба, откривају нам звијезде!

ОВАН

Храна

Владарка поља хране је у знаку Шкорпије као знаку гурманлука, па ћете у наредним данима свакако уживати у добрим, али и обилним залогајима. Не заборавите на зелениш и поврће.

Љубав

Партнер може ући у нешто захтијевнију фазу, бити помало тежак „за сарадњу", чак постати искључив, посесиван и напоран. Да ће вам то лијепо „сјести на стомак" – па и неће, поготово што сте ви тренутно у бољој енергији, са више оптимизма – без обзира на то што имате сто и једну обавезу на плећима. Имаћете различите начине гледања и различита размишљања – али уколико се потрудите да рационално комуницирате (а то сада можете) не бисте требали да имате већих проблема. Слободни Овнови – љубавни „мени" је ових дана више него разноврсан – флерт, авантура, забавни контакти, па чак и тајне приче – све је на дневном реду.

Посао

Неке финансијске повољности или могућности за зараду се отварају пред вама – можете током ове недјеље направити исплатив договор. Добро и за финансијске преговоре са надређенима. Пословно – обавезе су вас расплинуле на више страна, али успијевате да се снађете и испоштујете рокове. Евидентно је да сте функционалнији него у протеклом периоду и у многим ситуацијама ћете видјети помаке. Лакше реализујете планове (поготово ако се они везују за иностранство) а имаћете и подршку која вам је потребна.

Здравље

Још увијек сте у здравствено осјетљивом периоду.

Децембар врло тежак за два знака

БИК

Храна

Било би добро да будете умјеренији, али је проблем у томе што ви у овом периоду не хајете много за било каква ограничавања и спутавања, па чак ни када је исхрана у питању.

Љубав

Партнер умије мало да „полети" ових дана и да се понаша неозбиљно у неким ситуацијама – ваше је да му хладите усијану главу и да га кроз рационалну комуникацију спуштате на земљу. Генерално гледано – комуникација вам је сада најјача ставка – умијећете да чујете и послушате једно друго, да направите било какав договор или план. Слободни Бикови – комуникација са неким ко вас привлачи (а то може бити и особа коју познајете дуже вријеме) почиње да се развија. Такође, може бити особа које „обигравају" око вас, али сте свјесни да су овде у игри само страсти и авантура. Ако вам је тако нешто циљ, онда уживајте.

Посао

Транзит Меркура кроз знак Јарца вам апсолутно одговара – јер вам доноси добру, квалитетну и сигурну комуникацију и договоре – било са колегама, сарадницима, шефовима – или са потенцијалним новим клијентима и пословним партнерима. Добар је период и за побољшање у финансијском сектору, али и ви ћете рационалније и практичније баратати новцем. Постојаће пар ситуација у послу које вас могу на кратко узбуркати, али са нешто више такта и компромиса – све ће брзо лећи на своје мјесто.

Здравље

Мања здравствена проблематика.

Ово је најоптимистичнији хороскопски знак: Проналази добру страну у сваком проблему

БЛИЗАНЦИ

Храна

И на даље је потребна лагана и уравнотежена исхрана. Не претјерујте са бијелим брашном, смањите унос масти и шећера и потрудите се да што чешће на менију буде свјеже поврће.

Љубав

Осјећања ће шалтати – у неком моменту ће бити узбудљиво, динамично, активно – у другом ће нервоза преовладавати. Емоције вам доносе и страсти али и неки вид потребе за борбом – али у практичном, договорном, разумском, свакодневном дијелу – функционисаћете беспријекорно. Када је то потребно, умијећете да ставите и несугласице и нервозу по страни и да подржите једно друго. Слободни Близанци – више особа може бити „у игри", и привући вашу пажњу. Развијајте комуникацију и идите полако – брзина и јаке страсти могу вас „увући" у љубавну причу, али све исто тако брзо може и престати. Зато не журите.

Посао

Добре пословне активности и јаке могућности да и до договора и до рјешења по оним ставкама које су вам битне дођете. Имате солидну подршку из колегијалног окружења – неко вам може помоћи или се потрудити да вам олакша најзахтјевније обавезе. Уколико желите да разговарате о својим идејама или приједлозима са надређенима – добар је тренутак за тако нешто. С друге стране – биће вам повремено компликовано да се ускладите са захтијевима од стране сарадника и пословних партнера.

Здравље

Прехладе.

Грчки хороскоп открива каква вас судбина чека

РАК

Храна

Уколико сте отпочели са новим начином исхране или дијетом, сада ћете бити прилично задовољни – и тиме како се осјећате, али губитком килограма. Приједлог за вас је више куване хране на вашем столу.

Љубав

По неким питањима тешко да ћете се сложити почетком недјеље – али само у почетној фази. Пошто сте суштински обоје у периоду када хоћете да се усагласите и да чујете једно друго – превазићи ћете ово без већих проблема и остатак недјеље вам је доста солидан. Нека буде што више заједничких активности – било да су то дружења са пријатељима, изласци, планирање путовања....или шапутања на јастуку – све ће вам пријати. Слободни Ракови – било да сте активни и друштвени или да сте више везани за кућу – ово је одлична недјеља да се повежете са људима и уживате у контакту са њима. Флертовања и комуникација која обећава.

Посао

Обавезе и сарадници вас „развлаче" на сто страна у овом периоду. Повремено је тешко похватати конце дешавања јер је превише активности, журбе – па макар покушајте да се организујете што боље можете, али будите спремни да ћете много тога ријешавати у ходу и успут. Могуће је да на неки начин морате да се доказујете пред сарадницима – што ће суштински проћи више него добро, али ће вас изморити. Ваше идеје и приједлози сада могу „проћи" па не оклијевајте да их изнесете на дневни ред. Сређивање документације.

Здравље

Добро се држите, мада се осјећате и ментално и физички помало исцијеђено.

Два хороскопска пара која су рођена једно за друго: У пару су добитна комбинација

ЛАВ

Храна

Гледаћете да угодите себи и пустићете да сва чула максимално уживају. Неки пут у животу и треба бити хедониста....само не претјерати. Поготово не са слаткишима.

Љубав

Не би требало да буде неких посебних пометњи или трзавица у партнерским односима. Углавном ће се дешавати ситуације које вам пријају и доносе вам добро расположење. Добар је моменат за окупљања и дружења са пријатељима, али и за планирање са вољеном особом ваших будућих активности, излазака, одмора, путовања. Слободни Лавови – иако сте тренутно у фазону да се опуштате, уживате и да гледате напред ка новим емотивним дешавањима, можете имати „подсјећање" на прошлост – било кроз талас сентименталности или пак конкретан контакт или сусрет са бившим емотивним партнером.

Посао

Једноставнија недјеља у односу на претходну. То не значи да неће бити повремених изазовних ситуација или напетости – али много лакше и са мање нервирања ћете излазити са тиме на крај. Брзо ћете добити показатеље да су ваше ангажовање или неки потези из претходног периода били више него добри. Са колегама и сарадницима је прилично коректан однос – разумијете се и подржавате једни друге. Добро за договоре, нове контакте, пословне састанке – бићете врло посвећени, одговорни и имати јак мотив и усмјерење.

Здравље

Добро. Нешто осјетљивији желудац и могуће слабије метеоропатске тегобе.

Ова три знака чека невиђена срећа у децембру

ДЈЕВИЦА

Храна

Ове седмице је присутно боље расположење, опуштенији сте, а самим тим – и поправљање апетита је ту. Додуше, појачаће се и ваша жеља за слаткишима, па гледајте да не покварите линију....

Љубав

Уколико је однос са партнером иоле стабилан – ушли сте у једну доста мирнију фазу са знатно бољом комуникацијом али са више заједничких активности. Ово донекле може бити покварено код оних парова који живе заједно или који су у браку – вама ће требати више труда и толеранције да „гасите ватре" које повремено могу неконтролисано избити. Вама би сам почетак недјеље био напетији – али је ово итекако рјешиво, јер обоје желите да смирујете страсти. Слободне Дјевице – добар је период за јачање друштвеног живота, за дружења, изласке и сусрете са вама драгим особама. А добар је период и за познанства и флерт....као увод у потенцијално више него занимљива љубавна дешавања.

Посао

Солидна пословна седмица је пред вама. Ви ћете бити врло организовани, комуникација са колегама и сарадницима ће тећи нормалним током – па ће се лако ријешити било каква потенцијална проблематика или пословни застој. Добар је период и за договоре, јер су ваше комуникацијске вјештине сада више него добре. Прочешљајте документацију и обавезе – да којим случајем није остало нешто недовршено и да нисте евентуално направили неки пропуст – јер сада то можете ријешити на лак начин.

Здравље

Осјетљивост на временске прилике, прехладе.

Празнични филм према хороскопском знаку: Ко воли романтику, а коме прија породично остварење

ВАГА

Храна

Ова седмица вам доноси промјенљива расположења, па самим тим и велике осцилације по питању апетита и исхране. Када вам дође „жута минута" и када бисте „појели све колачиће", покушајте да се уздржите....

Љубав

Прелазак ваше владарке Венере у знак Шкорпије покренуће талас страсти, потребу да се предате вољеном бићу цијелим тијелом и душом.....али ће донијети и дашак искључивости, мало драмских ефеката и посесивност. Не мора ништа од овог потоњег да се одрази кроз ваше понашање у овој седмици....али ће стајати ту негдје испод површине и чекати неки погрешан корак, ријеч или поступак од стране партнера. Слободне Ваге – неки контакт из прошлости може вас истовремено „жацнути", али и покренути, поготово ако је то особа која је оставила „траг" на вашем срцу. Нове приче крећу кроз комуникацију која се брзо захуктава.

Посао

Једна више него динамична, активна и испуњена дешавањима седмица је пред вама. Можда ћете у почетној фази бринути да ли ћете све обавити како треба и на вријеме, можда ћете у журби направити и по који пропуст – али ћете врло брзо ви то довести на своје мјесто и завршити успјешно. Сада умијете више него добро да се организујете, па „сјеците" све оно што је непотребно и што вам одузима вријеме. Изузетно повољан период за исплативе договоре и побољшање у финансијском сектору. Чувајте новце, не расипајте.

Здравље

Осјетљив желудац и урогенитални тракт.

Сваки хороскопски знак има своју тајну, која је ваша?

ШКОРПИЈА

Храна

Ваш метаболизам ће се убрзати, али и појачати апетит, нарочито када су месо, месне прерађевине и слаткиши у питању. Ова прва два су скроз у реду, јер вам је сада и потребно више протеина. Слаткиши….па баш и не.

Љубав

Венера улази у ваш знак у понедјељак и у тригонском је аспекту са Сатурном који је у вашем пољу забаве, уживања, љубави, као и са Меркуром у вашем пољу комуникације, договора, кретања, активности. Улазите у фазу појачаних контаката и дешавања са супротним полом – било да су у питању гланц нове особе или оне из ваше прошлости. Водиће вас страсти и потреба за освајањем – није лош период да нађете оно што тражите, па била то трајна веза, страст, флерт, авантура или нешто десето. Заузети – имате добре предуслове да са вољеном особом функционишете на стабилан начин, али да дигнете емоције и жеље на максимум.

Посао

Идете напријед лаганим, али стабилним темпом. Можда бисте ви жељели да се помаци брже дешавају, али журба вам сада не би донијела стабилност, само менталну и физичку исцрпљеност – а ње ионако имате више него што бисте жељели. Пред вама је једна дјелимично опуштенија недјеља у којој ћете боље успијевати да се организујете и у којој се нећете сусретати са баш толико проблема као до сада. Добра комуникација, солидна организованост и способност да препознате пословне прилике.

Здравље

Осјетљивост стомачног дијела.

Откријте која древна цивилизација одговара вашем хороскопском знаку

СТРИЈЕЛАЦ

Храна

Не можете да одолите сласном и сочном залогају....Једино што могу да вам препоручим је да покушате да једете разноврсно и да смањите слаткише, грицкалице, брзу храну....Не претјерујте ни са зачинима.

Љубав

Комуникација са партнером ће бити практична, стабилна, реална – што је све супер, јел да? Јесте, али ће фалити „нешто" – можда ће оних опуштених момената и радости бити мање, а морања и сувопарних договора више него што вам прија. Зато ћете ви повремено имати по који моменат нервозе, нестрпљивости – у тим тренуцима преузмите иницијативу – не шиштите као експрес лонац, већ појачајте страсти на максимум. И да – ако је могуће избјегните љубоморисање, али и то да ви „шврљнете". Слободни – сада вас вуку страсти и потреба да освојите – бићете више него запажени и примијећени – па крените у љубавне „битке".

Посао

Договори ће бити исплативи по вас и више се новца може наћи на вашем рачуну и у новчанику током ове седмице. Пословно – тешко је да ће се темпо дешавања успорити, али ћете ви лично бити растерећенији – најприје из разлога што ће се обавезе доста брзо завршавати и све ће долазити на своје мјесто лакше него у протеклом периоду и са мање тензије и лично за вас али и кроз контакте са сарадницима и колегама. Повољне информације и контакти са особама које се могу показати од значаја за вас.

Здравље

Покушајте да се више опуштате и смањите стрес.

Ови хороскопски знакови могли би имати тежак брак

ЈАРАЦ

Храна

Добре навике у исхрани. Уколико сте у протеклом периоду евентуално набацили који килограм вишка, сада би био одличан моменат да то регулишете. Генерално – узимајте више течности.

Љубав

Доста тога ће у вашим партнерствима бити „на свом мjесту". Додуше, још увијек ће се у вашој глави с времена на вријеме дешавати „убоди" које и могу али и не морају да се везују за партнера. Сам однос са партнером ће бити стабилан, са добром комуникацијом и са довољно заједничких тренутака да ова недјеља прође у једној финој и коректној атмосфери. Слободни – нове интересантне особе су око вас. Занимљиво познанство и прича која ће од самог почетка кренути кроз добру комуникацију и која има потенцијал да се развија и продубљује. Уколико нисте за везивање, већ само за страсти – и то је сада прилично актуелно.

Посао

Меркур у транзиту кроз ваш знак даје вам праве потезе, праве ријечи, препознавање прилике – и способност да је искористите. Ова седмица вам је прилично добра за сваку врсту договора, преговора – али истовремено нуди и солидне шансе да зарадите или уговорите исплатив пословни дил. Одлична организација, коректно и конкретно – па је итекако могуће да неки од вас попричају са надређенима и о евентуалном напредовању или промјени радног мјеста.

Здравље

Солидна здравствена ситуација.

ВОДОЛИЈА

Храна

Са мало труда сада можете направити праве промјене у начину исхране – уколико је то оно што желите. Препоручује вам се свјеже воће – нарочито јабуке и наранџе. Млијечни производи – посебно сир.

Љубав

Више него солидна недјеља у вашим емотивним релацијама. Код вас је у глави све на свом мјесту, мирни сте – па ће исто тако бити и у односу са вољеном особом. Заједничке активности ће вам пријати - било да су у питању ваши опуштени моменти или дружења са пријатељима – у сваком случају ће прегршт добре енергије бити присутна. Слободне Водолије – стално се нешто дешава и мало је вјероватно да ће вам и у једном тренутку бити досадно. Поред јаког друштвеног живота који ће покренути љубавне занимације – и пословни сегмент се отвара као потенцијално мјесто за авантуре....или нешто више од тога.

Посао

Једноставнија седмица је пред вама. Темпо је лаганији него у протеклом периоду а и ви сте боље организовани и лакше успијевате да све од обавеза завршите на вријеме. Суштински, ово је по вас повољан пословни период у којем ће све долазити на своје мјесто и обављати се – без ваше нервозе и журбе. Бићете задовољни и контактима са сарадницима, али и са надређенима – који у овом периоду могу покренути и питања вашег напредовања - или она финансијска. Баш те финансије сада су доста солидно постављене.

Здравље

Пријало би вам да се што више одмарате и опуштате.

Израчунајте срећан број и сазнајте шта вас очекује 2024. године: Кога чека прилика живота, а ко ће згрнути новац

РИБЕ

Храна

Иако ће вам изузетно пријати риба, млијечни производи, кувана храна – оно што ви и иначе волите, од ове седмице ћете осјетити и јачу потребу баш за месом, спремљеним на све могуће начине.

Љубав

Више него добра недјеља да ријешите сва евентуална тешка питања или теме из протеклог периода – обоје сте отворени за квалитетну комуникацију, разумијевање и договор – па ако је било било каквих проблема – сада је тренутак да их приведете крају и затворите. Договарајте се око озбиљних тема, али се договарајте и планирајте и заједничке, лијепе тренутке – јер је период више него повољан да уживате, излазите, отпутујете, дружите се. Слободне Рибе – ваш друштвени живот би сада могао да се појача – а кроз више ваше активности, појављиваће се и више прилика за интересантне контакте, разговор, флерт. Или за страст – ако то желите.

Посао

Притисак на вас, као и очекивања од стране сарадника, шефова – се неће смањити ни за милиметар (чак може бити доста појачана на уласку у ову недјељу) – али ћете ви сада много другачије него до сада излазити са тиме на крај. Ви сте сконцентрисани, организовани, хладне главе, више него добре комуникације и способности да повучете прави потез у право вријеме. Одлични договори у којима ћете умијети да испољите практичност, али и одлучност и став. По питању финансија – доста повољна седмица.

Здравље

Солидна здравствена ситуација.

Немојте им се замјерити: Ови знакови вам неће опростити ако их повриједите

Аутор хороскопа: Олга Савић

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана