Хороскоп од 30. октобра до 5. новембра: Лавови и Ваге се препуштају страстима, a Шкорпије у свађају са партнером

Г.С.
Хороскоп од 30. октобра до 5. новембра: Лавови и Ваге се препуштају страстима, a Шкорпије у свађају са партнером

Кога чекају нове пословне прилике, а ко ће имати тежак раскид, откривају вам звијезде!

ОВАН

Храна

Колико год да имате обавеза и борите се са мањком времена, ово је период када бисте требали да угодите себи. Не једите на брзину, одвојте довољно времена за припрему квалитетних И здравих оброка.

Љубав

По који „драмски моменат" да дода зачине у ваш љубавни однос – ви сад гледајте да не заљутите превише љубомором, посесивношћу, тврдоглавошћу, инатом – да не претјерате и одете у крајност. Није једноставан период чак ни за оне најстабилније релације – можда нервоза не иде из вашег односа, већ из околности – али се може прелити на вас двоје и можете неугодно „убости" једно друго тешким или бритким ријечима. Слободни Овнови – тренутно су доста јаке страсти на дјелу – постоји особа у вашој близини, вашој околини – ту негдје буквално на дохват руке а ипак никако да се десе конкретније ствари. То је могуће у овој седмици.

Посао

Пословни сегмент у овом периоду доноси доста изазова и журбе – што се може одразити на вас у смислу да вам доноси напетост – али на ваше резултате неће. Јер какве год да су околности и колико год да се мора журити – ви ћете у свему пливати доста успјешно, решени и одлучни да обавите све како треба и у право вријеме. Може вам се отворити нека шанса за додатну зараду – али водите рачуна да је све законски и легално покривено. Период вам је нестабилан на финансијском плану, па зато контролишите трошкове.

Здравље

Осетљив је стомачни део, као и урогенитални тракт.

БИК

Храна

У овом сте периоду „сваштара" када је храна у питању – све волите, све вам годи, у свему уживате. Брза храна ће вам посебно пријати – да бисте требали да је избјегавате, требали бисте.

Љубав

Током прошле седмице дошло је до ђа мање ђа веће пометње и немира у партнерским односима. Негдје су се ти немири стишавали кроз страсти, али и солидну комуникацију – а неким паровима чак ни ово није било довољно – па су они прошли са много више узбурканости и варница. Сада би било добро те тензије спуштати и доводити ствари у нормалу – али то неће ићи ни мало лагано. Евидентно је да сте у већем раскораку, али потрудите се да ово превазиђете. Заједнички, наравно. Слободни Бикови – могућности за улазак у врло интензиван и страстима обојен однос. Неко вас може у потпуности пробудити.

Посао

Други дио недјеље вам је одличан за преговарање и договоре о новим пословним пројектима или новим пословним ангажманима. Уколико нисте задовољни постојећим радним мјестом или условима – ушли сте у период када ћете се борити за себе интензивније него до сада. Неки пријесеци су могући и они се могу одвијати у оквиру фирме у којој радите (промјена радног мјеста), али и ван ње (проналажење новог послодавца). Генерално – оптерећујућа радна недјеља и сарадници са којима је тешко пронаћи заједнички језик.

Здравље

Велико енергетско трошење и лошији имунитет.

БЛИЗАНЦИ

Храна

Знате да не бисте требали да конзумирате неке намирнице, али не желите да ограничавате себе. Или не можете. Такође, ако сте кренули са неким новим режимом исхране – не прија вам промјена.

Љубав

Нервозни сте због оптерећености обавезама и компликација на послу и свака вас ситница сада може иритирати. Са ваше тачке гледишта – партнер и не показује неко нарочито разумијевање за вас, шта више – додатно вам доноси нервозу. Но, ако бисмо питали вашу вољену особу – она је у скоро па истој ситуацији као и ви што се нервозе и обавеза тиче – а исто тако сматра да ви не показујете разумијевање за њу. У суштини – обоје сте сада у нешто лошијем периоду, али свакако пронађите времена и живаца за договор, прилагођавање, компромис. Слободни Близанци – интересантни контакти преко друштвених мрежа или излазака, пријатеља.

Посао

Пословна дешавања вам одузимају превише времена, троше вас енергетски и лагано вам цјепкају живце. Овај сектор је сада доста оптерећен – код неких се дешава реорганизација, код неких се накупило обавеза које се морају завршити у прилично кратким временским роковима, код неких је атмосфера на послу узаврела и оптерећујућа, код неких су актуелне контроле и провере рада. У сваком случају – доста захтијевно, колико год ви били посвећени и предани послу. Нешто боља финансијска ситуација.

Здравље

И здравствено ово може бити захтијеван период за вас. Одмарајте, штедите себе.

РАК

Храна

Исхрана је током ове недјеље прилично збрда-здола. Из неког разлога ће вам јако пријати грицкалице и брза храна а привлачиће вас и све оно што је богато, кремасто, сочно, интензивног укуса и пуно зачина.

Љубав

Неко вас може покренути, заинтригирати, неко може очас посла привући вашу пажњу – а ви ћете дефинитивно привлачити погледе и интересовање. У доста сте јаком периоду за занимљива дешавања, уживање, флерт па и улазак у емотивну причу. Љубав вас може „саплести" било гдје – на путовању, у изласку, дружењу, па и преко друштвених мрежа и у вашој околини. Заузети Ракови – истовремено и добар и не баш сјајан период са партнером. Можда би се могло рећи да је први део седмице мало напетији и са више нервозе између вас двоје, док је други дио недјеље са више прилика за добра дешавања и са више позитивне енергије.

Посао

Могуће је да ћете од неких планова или пословних пројеката морати да одустанете или да макар промените неке од ставки – или због промјене законских регулатива или због тренутне ситуације у вашој фирми (или на тржишту). Договори ће се показати као нешто комплекснији у овој недјељи – иако ћете их успјешно привести крају, имаћете доста препрека и нервирања прије тога. Генерално – све што се везује за договоре, уговоре или дозволе – тражиће од вас максималну фокусираност и спремност на прилагођавање.

Здравље

Повремјене респираторне тегобе, прехладе.

ЛАВ

Храна

Смањите употребу јаких зачина, прескачите грицкалице и слаткише, брзу храну – али и обилне оброке. Потребни су вам редовни, али мањи оброци са већим процентом поврћа и биљних влакана.

Љубав

Породични и пословни сектор ће вам одузимати доста енергије и времена, тренирати вам живце и оптерећивати вас – а све се ово макар једним дијелом може прелити у однос са вољеном особом. Та нервоза може посебно бити изражена на самом почетку недјеље, као и у данима викенда. Пошто и партнер има своја оптерећења и проблеме – покушајте да подржите и олакшате једно другом. Слободни Лавови – није немогуће да се у овим данима оствари контакт или чак сусрет са старом симпатијом или бившим партнером. Нови емотивни интереси нису немогући, али би ово могли да буду флертови или краткотрајне аферице.

Посао

Пословни сектор вам „једе" доста времена, енергије, живаца. Не значи да је ситуација на послу лоша или да ваше позиције нису стабилне – али дефинитивно значи да је тешко завршавати обавезе јер се стално појављују неке ситне ставке на којима се саплићете или које вас успоравају. И поред овога – Лавови могу остварити добре контакте, направити договоре који им одговарају или потписати уговоре од важности. Колики год да су ваши приливи у овом периоду – породични сектор тражи улагања и носи веће трошкове за чланове породице.

Здравље

Прехладе, инфекције.

ДЈЕВИЦА

Храна

Буран животни темпо, доста дешавања, па је потребна разноврсна храна, можда и у нешто већим количинама, да бисте имали довољно енергије. Посебну пажњу обратите на цитрусе, али и на свјеже поврће.

Љубав

Дистанца. Ово је укратко опис наредне седмице за оне у партнерским односима. Дистанца може бити физичка – да сте обоје толико затрпани неким својим обавезама и дешавањима па имате мало заједничких тренутака....али ово може означити и дистанцу у начину размишљања, комуникацији, могућности договора по било ком питању. Која год да је дистанца у питању, она се може превазићи – али ћете обоје морати томе да се посветите. Слободне Дјевице – нових емотивних прилика имате, а могуће је чак да у овом периоду више особа покушава да привуче вашу пажњу. Ви лично не бисте требали да журите са одабиром, јер сте тренутно у периоду када ваша очекивања могу бити нереална.

Посао

Напорна и више него активна, али доста плодоносна и успешна пословна седмица је пред вама. Можда нећете баш у потпуности бити задовољни неким договорима, или ћете се пак добрано помучити да бисте их остварили. У другом дијелу недјеље могуће је пословно путовање или информације о истом. Генерално – у свему што сте већ отпочели или што ћете покретати током ове седмице (пројекти, обавезе, договори) – ви идете у добром правцу. Отежања која ће се појављивати неће утицати на резултате вашег рада.

Здравље

Не исцрпљујте се и не идите преко својих граница.

ВАГА

Храна

Тешко ћете успијевати да одржите навике по питању исхране. Наглашено је хедонистичко расположење, све ће вам бити слатко и пријати вам. Није ово ништа лоше, требате да уживате али гледајте да не претјерујете.

Љубав

Све ми добро иде осим љубави.....добро, није можда баш тако драстична ситуација у вашем емотивном животу – али је мало вјероватно да сте ви у овом периоду у потпуности задовољни – партнером, вашим односом са њим, заједничким временом....нешто вам се мијеша или вам квари срећу и спокој – а шта је то тачно, то само ви знате. Слободне Ваге – можда потискујете осјећања према неком, а можда сте на корак од тога да уђете у однос који је буран, узбудљив, препун варница....и највјероватније тајне природе. У сваком случају – сада сте под утицајима јаких страсти и имате потребу да се препустите.

Посао

Да пословно све функционише и да сте стабилни – јесте. Но, исто тако – да сте задовољни – па и нисте. Исто као и у емотивном сегменту – нешто фали да бисте се ви осјећали испуњено, да бисте били опуштени и радили са задовољством. Можда сматрате да можете више, можда мислите да се ваш труд не цијени и не вреднује довољно, можда сматрате да се бавите обавезама које су испод вашег нивоа. Шта год да је у питању – сада не можете урадити много да бисте променили ситуацију. Само настављати на исти начин.

Здравље

Појачан умор, меланхолија, слабији имунитет.

ШКОРПИЈА

Храна

У овој седмици не знате гдје ћете прије и на коју страну. Наравно да у оваквим условима не можете нешто нарочито водити рачуна о квалитету исхране, па ћете јести кад се сјетите и шта вам прво дође под руку.

Љубав

Јако је тешко да ви сада можете остати непримјећени. Да, ово погодује слободним Шкорпијама чија сада енергија и харизма дјелују магнетски привлачно – а ако ви желите да некога освојите, мало је вјероватно да ће вам та особа „побјећи". Нисам сигурна колико ово погодује заузетима – јер партнер може постати оправдано или неоправдано сумњичав. Но, ако макнемо у страну све израженије могућности за тајни флерт или чак авантуру – вољена особа и ви сте као на клацкалици ових дана – ред љубави и страсти, ред гледања „преко нишана". Крајем недјеље могућа је нешто жустрија „размјена мишљења" између вас двоје.

Посао

Јесте вријеме за вашу иницијативу и јачу амбицију – све предуслове за то имате и не постоји разлог да не кренете у сусрет својим циљевима. Или промјенама. Пословних проблема ћете имати – то може бити нешто теже завршавање обавеза или пројеката које вучете већ неко вријеме, може бити нервознија и напетија комуникација са сарадницима, могу бити проблеми правне природе или промјене у организацији у оквиру фирме у којој радите. Завршити све више него успјешно хоћете. Нервирати се хоћете.

Здравље

Могуће повреде, прехладе, инфекције.

СТРЕЛАЦ

Храна

Потреба да промјените нешто у својим навикама по питању исхране постоји, али сем те потребе – мало је вјероватно да ћете ви заиста направити неки прави искорак.

Љубав

Сами себи умијете бити највећи непријатељ ових дана – створити непотребно тензију, укључити мозак на максимум и преиспитивати, анализирати, тражити, истраживати. Однос са партнером није сјајан, али није ни толико лош колико га ви умијете представити сами себи. Ово можда нису сјајни дани да се вас двоје бавите питањима емоција и вашег односа – али јесу дани у којима можете практично и реално сагледати неке ситуације, проблеме, питања – и ријешити их. Слободни Стрелчеви – љубави су могуће, али не онакве какве бисте ви жељели, какве вам требају или каквима се надате. Ваш је избор и одлука да ли ћете се ипак упустити у њих.

Посао

Неке околности вам не иду на руку у овој недјељи. Можете чак добити информације које ће вас забринути или изиритирати, изнервирати. Није проблем у вашем пословном ангажовању – било вам тешко или не – ви свој посао обављате коректно и све обавезе су на вријеме завршене. Оно што вас помало брине јесте осјећај да су неке промјене близу (или ће вам бити најављене) а нисте сигурни колико су оне повољне по вас и како ћете се снаћи. За неке од вас – могуће су инспекције, контроле рада, али и лошија атмосфера са колегама.

Здравље

Нервоза, лако губитак енергије.

ЈАРАЦ

Храна

У овој недјељи се тешко опуштате, а када сте у таквом стању – није вам нешто нарочито ни до јела. Једете чисто да бисте имали нешто у стомаку. Покушајте да се не храните једнолично.

Љубав

Велики дио ваше енергије ће ићи на пословне и породичне обавезе и гро пажње ћете усмјерити на те стране које сада траже ваше вријеме и присуство. Партнер ће и имати и немати разумијевања за мањак заједничког времена, па ће у овој недељи бити осцилација између вас двоје. У једном тренутку – све потаман и без икаквих проблема – а у другом пребацивања, сумњичавост, склоност ка критиковању. Слободни Јарчеви – имате све предиспозиције да будете задовољни у овом периоду. Ваша друштвеност је изражена, добре прилике за забаву су ту – а ни особа које су више него интересантне не мањка.

Посао

Пословна ситуација није лоша. Ви можда сматрате да у неким ситуацијама стагнирате или да се ствари које су вам од важности отежу и пролонгирају – али врло брзо – у наредних пар недјеља, доћи ће до промјене. Будите у договорима ових дана нешто опрезнији – могуће је да ће бити неких промјена у посљедњем тренутку, будите спремни да направите компромис и прилагодите се. Финансијски ово може бити доста солидна недеља – поготово оним Јарчевима који сарађују са странцима или државним и јавним установама.

Здравље

Могући проблеми са циркулацијом и крвним притиском код старијих припадника знака.

ВОДОЛИЈА

Храна

Ваши су се апетити пробудили. Све бисте да пробате, да окусите. Уопште није важно да ли су у питању традиционална јела или неки егзотични специјалитети и зачини. Све вам је занимљиво и интересантно.

Љубав

Све је ок, али ништа вам није потаман. Некако је премало времена и лијепих, опуштених момената између партнера и вас у овој недјељи – а много више је обостраних обавеза, морања и практичних договора. Обоје сте ових дана преокупирани и ваш однос остаје негдје на маргини, што вам повремено неће сметати а повремено ћете имати осјећај да се удаљавате. Све је у реду, само је такав период који од обоје тражи да поглед усмјерите на неке друге стране, а не једно на друго. Слободне Водолије – други дио недјеље може покренути врло интензивну комуникацију, чак и сусрет са особом која вас занима.

Посао

Колико овај период доноси шансе за зараду, паралелно са њом се и трошкови повећавају – па бисте требали да пажљивије располажете новцем и да се не залијећете у нека улагања или веће инвестиције. Што се пословног сектора тиче – овде је више него радно и ужурбано. Толика количина напетости може изнедрити и по коју варницу са колегама или ауторитетима, а неко ће вам дефинитивно „стати на жуљ" у другом дијелу седмице. Брзина и не баш сјајна организација ових дана могу довести и до пропуста у договорима и папирологији.

Здравље

Доста стреса. Могуће су и повреде и инфекције.

РИБЕ

Храна

Бићете склони да једете у вечерњим сатима – најприје због мањка времена и журбе који ће постојати у скоро сваком дану. Покушајте да не „нагурате" све оброке у један – потребна вам је редовност.

Љубав

У односима који су већ неко вријеме нестабилни, ова седмица може донијети израженије проблеме у комуникацији. Партнер и ви се суштински размимоилазите по неким питањима и биће потребно да обоје спустите лопту (а то сада јесте могуће) да би се пронашло ријешење и постигао договор. У оним односима који су иначе стабилни и чврсти – могуће је да партнер и ви нећете имати времена једно за друго онолико колико бисте жељели. Слободне Рибе – нова познанства, нови контакти али и много добре енергије коју сада добијате кроз изласке и дружења, активности. Лако је заљубити се, лако је покренути емотивну причу.

Посао

Ви сте суштински у добром пословном периоду, али ових дана можете имати осјећај да је превише препрека и отежања, нервирања у свему што желите да постигнете, обавите. Тешко ћете правити договоре, али најприје у смислу да друга страна неће баш увек испоштовати оно што се са вама договори и може правити промјене у посљедњем тренутку. Можда нисте задовољни темпом којим се одвијају ваши пословни пројекти, али пожуривање других и себе сада неће дати резултате који су вам потребни. Мало се стрпите.

Здравље

Осјетљив респираторни систем и урогенитални тракт.

Аутор хороскопа: Олга Савић. Прварс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана