Хороскоп каже да сте рођени за...

Б92
Хороскоп каже да сте рођени за...

Стријелац је рођен за спорт или рад са животињама, док су Рибе предодређене за занимања која имају везе са умјетношћу.

Ваши пословни кораци можда ће ићи у оном правцу, који вам одреди хороскопски знак. У складу за вашим особинама звијезде одређују које занимање би вам највише легло.

Ован

Најбољи посао за Овна је полицајац или ватрогасац. Могу се пронаћи и у пословима као што је промоција производа, рекламирање или односи са јавношћу. Особе рођене у знаку Овна су отворене, па су ове врсте послова идеалне за њих.

Бик

Припадници овог знака напорно раде, ако знају да их на крају чека нека награда. Они су познати по уживању у лијепим стварима, па су идеални послови за њих они који имају везе са цвијећем или накитом. Према томе Биковима одговарају послови адвоката, дизајнера, шефа кухиње или рецепционара.

Близанци

Ово су особе које воле пуно да раде, али нису љубитељи понављања истог посла. Према томе за њих су идеална занимања она које могу да раде на свој начин, а то су учитељ, архитекта или полицајац.

Рак

Ракови воле да брину о другим људима, па су добри у пословима попут социјалног радника, адвоката, учитеља и војника.

Лав

Лавови се хране чињеницом да су у центру пажње. Уколико неко жели да му фирма стално напредује најбоље је да одабере Лава за вођу. За Лавове су идеални и послови агента за некретнине, дизајнера ентеријера, продавача и дизајнера обуће.

Дјевица

Дјевице су перфекционисти, па су за њих идеални они послови који захтјевају пуно детаља. Најбоља занимања за овај знак су писац, учитељ, критичар, преводилац и детектив.

Вага

Ваге су друштвене и пуне живота, па би њихови послови требало да буду усмјерени на умјетност, плес и пјевање. Према томе идеалан посао за Ваге је дипломата, плесач или преговарач.

Шкорпија

Шкорпиони су особе које се фокусирају на посао више од других хороскопских знакова. Они су створени за детективе, хирурге или психијатре.

Стријелац

Стријелци не воле рутину и настоје да је избјегну у сваком тренутку. За њих су послови из снова они који су везани заживотиње, спорт, дипломатију и односе са јавношћу.

Јарац

Јарчеви су амбициозни и потребни су им изазови да би били срећни. Према томе идеални послови за њих су менаџер, банкар, администратор.

Водолија

Припадници овог знака су хумани, знатижељни и склони авантурама. За њих су идеални послови научника, дизајнера, плесача или музичара.

Рибе

Рибе су креативне и страствене. Занимања која би им највише пријала су умјетник, медицинска сестра, ветеринар или психолог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана