Хороскоп и зависност: Шкорпије су сексуални фанатици, Рибе не могу без таблета

Блиц
Хороскоп и зависност: Шкорпије су сексуални фанатици, Рибе не могу без таблета

Алкохол, дрога, цигарете, све нас то доводи у искушења од раних дана. Зависни можете бити и од секса, посла... Прочитајте колико је и на шта ваш хороскопски знак "слаб".


ОВАН

Он је индивидуалац који нагло доноси одлуке, пушење и алкохол представљају велико искушење и опасност. Када Ован постане завистан од нечега тешко ће то престати.

Овнови сматрају да алкохолом или таблетама ублажавају стрес.  

БИК

Ради се о врло стабилном знаку, али не толико самосвијесном кад је у питању претјерана конзумација хране и пића.

Бикови уживају у свим сензуалним задовољствима, а сексуалне фрустрације их тјерају да једу и буду деструктивни. Бикови често имају проблема с тежином, а неки и са опсесијом гледања телевизије.  

БЛИЗАНЦИ

Посебно су склони пушењу. Зависници су од адреналина, обожавају узбуђење које пружају сексуални односи, али им љубавници брзо досаде.  

Врло су креативни и могу да постану зависници од посла.

РАК

Овим хороскопским знаком влада Мјесец, што га чини жртвом сопственог расположења.  

За Рака није чудно да жели да промјени рапсоложење таблетама или алкохолом. Кад су Ракови љути, потискују осјећања храном.

ЛАВ

Лавови мисле да су бесмртни па ће се коцкати, пити алкохол, пушити… Није искључено ни невјерство и превара.  

Овај знак у свему воли да претерује и све раде за пажњу.

ДЈЕВИЦА

Напете и укочене Девице су највећи радохоличари Зодијака. Склоне су да постану опсесивно компулсивне и јако се узнемире ако се ствари не одвијају онако како су оне замислиле.

Такав став може да их одведе у алкохолизам и конзумацију таблета за смирење. Могу да буду манијаци када је у питању вјежбање.

ВАГА

Припадници овог знака су велики идеалисти и, кад се ствари не одвијају онако како су замислили, склони су дрогама и алкохолу. Могу да постану и зависни од флерта или промискуитета.

ШКОРПИЈА

Шкорпије су најчешће зависници од порнографије. Они заправо уживају у свим пороцима који прате сексуалне активности, укључујући конзумацију алкохола, трошење превише новца на одјећу и скупе ресторане. Презиру људе који не изгледају модерно и често се одају пушењу.

СТРИЈЕЛАЦ

Опсједнути су лутањем. Пошто су по природи немирни, невјера им је чест проблем. Ово је један од знакова који самог себе сматра бесмртним, пуши, пије, ради било какве грозне ствари свом тијелу јер има осјећај да му ништа не шкоди.

ЈАРАЦ

Овај знак је мање отпоран од осталих знакова Зодијака. Јарчеви су врло самосвјесни кад је у питању њихово тијело и могу да постати зависни вјежбачи. Многи оболе од анорексије или булимије. Склони су пушењу.  

ВОДОЛИЈА

Склони су дрогама. Водолије могу да постану опсједнуте активизмом, љубављу према кућним љубимцима и вегетаријанством. Неотпорнији су од осталих знакова.

 

РИБЕ

Рибе су водени знак и тешко ће одолити пићу, а врло често разлог за зависност проналазе у романтици и љубавним проблемима. Они ће конзумирати алкохол да би заборавили бол коју им је нанијела пропала веза, а с обзиром да се ради о врло осјетљивом знаку - многе ствари доживљавају болно.

Таблете против болова и за смирење помажу им да бјеже од реалности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана