Хоћете ли зарадити брдо новца до краја године? Нумеролози откривају кога чека велики добитак

ГС
Foto: Freepik

Сваки број има одговарајућу енергију која може указивати на то како ће се особа носити са богатством и финансијским стварима током свог живота

У нумерологији, сваки број има своју енергију и вибрације које утичу на све области живота и односа. Тиме утичу на финансије и могућност зараде, штедње и донирања новца. Сваки број има одговарајућу енергију која може указивати на то како ће се особа носити са богатством и финансијским стварима током свог живота.

Како израчунати свој број? Сабирањем свих цифара у датуму рођења и њихово свођење на једноцифрени број. Ево примера: Ако сте рођени 12.07.1987. године урадите следеће: 1 + 2 + 7+ 1 + 9 + 8 +7 = 35. Затим додајте 3 + 5 = 8. Према овом примјеру, ваш број је осам.

 

Јединица

Ако је ваш број 1, највероватније ћете имати финансијску предност током цијелог живота. Међутим, број 1 носи енергију нових почетака, тако да сте склони да стално започињете нове ствари. Ви нисте зајмопримац, штедите новац. Ви сте рођени вођа, али у просперитету који долази са тим више уживају они које водите него ви сами.

 

Двојка

Ово је један од најмање срећних када су у питању финансије. Број 2 не одражава богатство, јер је његова вибрација дијељење и давање другима. Особа са бројем 2 има тенденцију да туђе бриге ставља испред својих и стога губи вријеме и енергију. Превише сте великодушни. Лако се можете задужити ако не држите своје финансије под контролом.

 

Три

Број 3 је природна срећна вибрација, па су Тројке сналажљиве када је новац у питању – лако га могу стећи. Међутим, они га такође лако могу конзумирати јер га расипају. Дакле, штедња није њихова особина. Када су богати, то богатство није ни трајно ни сигурно. Довољно је само мало непажње, односно опуштености, па ћете се задужити. Али он ће се лако извући из те ситуације.

 

Четири

Овај број мора да ради напорно и напорно да заради новац. Број 4 је енергија "тешког рада". Овим људима ништа није лако, за све морају да се помуче. Без дисциплине, четворица могу остати сиромашни током цијелог живота. Али уз посвећеност и труд, велике су шансе да ће инвестиција донети много новца.

 

Пет

Особа која има овај број сматра се способном и добром у својој професији. Она може напредовати све док је фокусирана, организована и зна своје финансијске границе. Петицаа је филантроп, а као послодавац је веома коректна и коректна према својим запосленима. Ови људи сматрају да новац треба дати и тако вратити. Универзум их награђује за добра д‌јела.

 

Шест

Ово је број обиља! Људи са овим бројем често наслеђују новац или вриједну породичну имовину. Шесторице успевају у свему што су зацртале и готово никада не морају да брину о приливу новца. Њихова финансијска ситуација је стабилна, без екстремних финансијских успона и падова.

 

Седам

Овај број може бити склон финансијским изазовима због своје природне ексцентричности. Воле да гомилају новац, али га и троше, расипајући новац не марећи да неко други нема ништа. Прати их луда срећа, па је велика вјероватноћа да ћете се обогатити на идеји која је наизглед бесмислена.

 

Осам

Овај број симболизује велико богатство с једне стране, али и екстремне губитке с друге стране. Порука овог броја је да морате потрошити новац да бисте га зарадили. Врло често су људи са овим бројем узнемирени трошковима повезаним са одржавањем скупог начина живота.

 

Девет

Овај број привлачи новац без напора и лако. Не мора да улаже посебне напоре нити одустаје. Тако да то не значи много у њиховом животу. Деветке су добротвори, не жале што дају кад имају, па им богатство не траје дуго, пише НајженаАло

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана