Хоћете ли до краја године зарадити брдо новца? Нумеролози откривају кога очекује велики добитак

ГС
Foto: Илустрација

У нумерологији, сваки број има своју енергију и вибрације које утичу на све области живота и односа. Тако утичу и на финансије и на могућност да се заради, уштеди и донира новац.

Сваки број има одговарајућу енергију која може указати на то како ће се особа носити са богатством и финансијским питањима током свог живота.

Како израчунати свој број?

Сабирањем свих цифара у датуму рођења и њихово свођење на једноцифрени број. Ево примера: Ако сте рођени 12.07.1987. године урадите следеће: 1 + 2 + 7+ 1 + 9 + 8 +7 = 35. Затим додајте 3 + 5 = 8. Ваш број је, према овом примјеру, осам.

Јединица

Ако је ваш број 1, највјероватније ћете имати новчану предност током цијелог живота. Међутим, број 1 носи енергију нових почетака, тако да сте склони да стално започињете нове ствари. Ви нисте неко ко позајмљује, ви штедите новац. Ви сте рођени вођа, али у просперитету који долази са тим више уживају они које водите него ви сами.

Двојка

Ово је један од најмање срећних када су у питању финансије. Број 2 не одражава богатство, јер је његова вибрација дијељење и давање другима. Особа која има број 2 има тенденцију да бриге свих других стави испред својих и стога губи вријеме и енергију. Превише сте великодушни. Лако се можете задужити ако не држите своје финансије под контролом.

Тројка

Број 3 је природна срећна вибрација, тако да су Тројке сналажљиве када је новац у питању - лако га могу стећи. Међутим, они га такође лако могу конзумирати јер га расипају. Дакле, штедња није њихова особина. Када су богати, то богатство није ни трајно ни сигурно. Довољно је само мало непажње, тј. опуштања и задужиће се. Али и из те ситуације ће се лако извући.

Четворка

Овај број мора да ради напорно и напорно да заради новац. Број 4 је енергија "тешког рада". Овим људима ништа није лако, за све морају да се помуче. Без дисциплине, четворка може остати сиромашна током цијелог живота. Али уз посвећеност и труд, велике су шансе да ће улагањем зарадити много новца.

Петица

Особа која има овај број сматра се способном и добром у својој професији. Она може напредовати све док је фокусирана, организована и зна своје финансијске границе. Петицаа је филантроп, а као послодавац је веома фер и коректна према својим запосленима. Ови људи сматрају да новац треба дати и тако се враћа. Универзум их награђује за добра дјела.

Шестица

Ово је број обиља! Људи који имају овај број често наслеђују новац или вриједну породичну имовину. Шесторице успјевају у свему што су зацртале и готово никада не морају да брину о приливу новца. Њихова финансијска ситуација је стабилна, без екстремних финансијских успона и падова.

Седмица

Овај број може бити склон финансијским изазовима због ексцентричности који природно има. Воле да гомилају новац, али га и троше, расипајући новац не марећи да неко други нема ништа. Прати их луда срећа, па је велика вјероватноћа да ћете се обогатити на идеји која је наизглед бесмислена.

Осмица

Овај број симболизује велико богатство с једне стране, али и екстремне губитке с друге стране. Порука овог броја је да морате потрошити новац да бисте га зарадили. Врло често, људе са овим бројем муче трошкови везани за одржавање скупог начина живота.

Деветка

Овај број без напора и лако привлачи новац. Не мора да улаже посебне напоре нити одустаје. Дакле, то им не значи много у животу. Деветке су добротвори, није им жао да дају кад имају, па им богатство не траје дуго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана