Гдје ће који знак Зодијака дочекати Нову годину?

GS
Foto: Facebook

Да ли сте главни на забави или кућна мува? Мирна вечера са вољеном особом или дочек у ресторану уз уживо музику?

Без обзира на то да ли сте неко ко не може без великог друштва и гужве или онај коме треба само удобност и приватност дома, ваш хороскопски знак пружа увид у то како волите да славите Нову годину и генерално проводите празнике, како сугерише "Веговајлд".

Ован

Гласна музика, пуно гужве и много акције. Са живахним Овном све је пренаглашено, па и обичан излазак.

Овдjе нема досаде. Он експлодира као ракета, код куће неће седети. Тражиће најбоље место и провод у граду и натерати вас да пођете са њим.

Ниједна новогодишња забава није потпуна без Овна. Ватрени знак недјељама је размишљао којој забави да присуствује. Није тако лако са толиком понудом.

Узбудљива журка до раних јутарњих сати је загарантована. Људи рођени у Овну заиста имају овај карактер!

Бик

Биковима је често тешко донијети јасне одлуке.

С једне стране, земљани знак тражи контакт са својим најмилијима, али с друге стране, неће рећи не пријатној вечери проведеној на софи.

Нова година код куће? То није проблем за веселог Бика.

Најпријатније се осјећa у друштву својих пријатеља и породице. Воли и да их има поред себе у новогодишњој ноћи. Зато их Бик позива у свој дом.

За његове најмилије ту је укусна вечера. Након тога се прелази на пиће. И то доста пића.

Близанци

Близанци су бескрајно друштвен тип, воли разноликост и све што личи на атмосферу забаве. Овај знак боли да се забавља и воли да иде преко врха.

Они пјевају најгласније и доминирају плесним подијумом. Мада, немају ништа против романтичног дочека са партнером. Ако су довољно заљубљени, то ће превагнути.

Рак

Данас овако, сутра онако. Овде је све могуће. На журку у сусједству, посјету ресторану или боље речено вече код куће.

Код Рака много тога зависи од његовог тренутног емоционалног стања. На крају крајева, осјец́ања играју главну улогу.

Или је мало рањив или је одлично расположен. Али једно је сигурно: планови нису за њега. Много више воли да одлучује спонтано.

Знаће тек те вечери шта му се ради!

Лав

Лавови воле луксуз и да буду у центру пажње. Ексклузивни ватромет поред језера или журка у пентхаусу су права ствар за Лавов дочек Нове године.

Слијед од шест јела такође се не смије пропустити. Лав жели да све превиди, пијуцка фини шампањац и сања о успјесима у наредној години. Такође воли да буде у центру пажње и стога се представља у најсјајнијој одјећи.

Ове године можда угости своје друштво на најлуксузнијој вечери коју су икада видели.

Дјевица

Једноставност је ријеч која описује Девицу.

Њена омиљена ствар је да проведе пријатно вече са пријатељима у добрим разговорима. Овако за њу изгледа савршен крај године. Дјевица може без петарди и забава.

Као Дјевица, волите организацију и савршенство. Најрадије бисте све сами организовали и припремили. Ово природно изазива много стреса, што вас спречава да уживате у најбољем периоду свог живота.

Слушајте друга мишљења и предајте задатке. Не мора увијек све бити савршено. Главна ствар је да будете са људима које волите.

Вага

Вага више воли да се шик облачи и излази. У новогодишњој ноћи, наћи ћете их на забави у најбољем клубу у граду или у модерном ресторану са баром.

Ваздушни знак такође нема примједби на кратко путовање у другу земљу или велику забаву у страном граду. Вага воли да побјегне од свакодневице крајем године.

Шкорпија

За овај знак Зодијака ствари су мало мирније у новогодишњој ноц́и. Зато што Шкорпија не воли бучну гужву 31. децембра.

Забава на отвореном - то је оно што звездани знак воли у новогодишњој ноц́и. Умотани у топлу одјец́у са топлим напитком у рукама и вашим најмилијима окупљеним око вас - то звучи савршено.

Свјеж ваздух даје Шкорпијама нову енергију и помаже им да задрже бистру главу.

Стријелац

Стријелац воли забаву и Нову годину дочекује са жаром. Једва држи ноге мирно и први је на подијум за игру. Воли да дочека Нову годину у кул клубовима у граду.

Ватрени знак је креативан и увек доноси нове идеје. Ипак, неће му бити доста да се задржи на једном месту, а ни са афтера се неће вратити док га не истерају.

Јарац

Јарчеви радије дочекују Нову годину код куц́е са породицом и пријатељима. Ово се дешава без велике помпе. На столу се сервира укусна храна. Послије јела изнесу се друштвене игре.

Јарчеви држе ноге на земљи и уживају у ономе што имају. Друга опција је планина и слатка кућица сва у стакленим вратима.

Водолија

Водолија воли да дочекује госте у новогодишњој ноћи. Зна да прави најбоље коктеле. Зна и кога све може да позове, ко се са киме слаже. Зна ко су јој одани пријатељи и жели их крај себе и у Новој години.

Боље процијените мисију Водолија

Рибе

Рибе ће ићи тамо гдје други кажу и радиће оно што други организују, а није ријетко ни да одустану од договора тик пред дочек. Шта оне желе? Па, то не знају ни оне саме. Гдје год на крају да заврше супер ће се провести, преноси Она.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана