Ево шта значи ако сте рођени првог маја: Откривено каква вам опасност пријети

ГС
Ево шта значи ако сте рођени првог маја: Откривено каква вам опасност пријети

Особе рођене 1. маја су веома талентоване да пажљиво посматрају све што се око њих догађа а затим да другима пренесу своје идеје и утиске о ономе што су видјели. Нису много причљиве, али кад говоре њихове ријечи се пажљиво слушају, без икакве недоумице у погледу тога шта те особе мисле.

Главно одбрамбено оружије особа рођених 1. маја је осјећај за хумор. Иако нису претјерано интелигентне, оне имају добро развијену критичку способност која показује презир према непровјереним информацијама и генерализацији.

Особине рођених за 1. мај

Као веома сензуалне особе, добро се осјећају док уживају у задовољствима хране и секса. Они прате упутства здравог разума, међутим, када је љубав у питању, њихов здрав разум се повлачи. Будући да доносе погрешне процјене, често бирају погрешног партнера. У љубавним односима су често заслијепљени романтичним илузијама.

Особама рођеним првог дана маја владају број 1 и Сунце. Такве особе воле да у свему буду прве. Такмичарског духа, имају веома изражену потребу за надметањем, али је то код особа рођених 1. маја ублажено утицајима Венере која влада знаком Бика. Врло су амбициозне, али се код тих особа тај квалитет испољава на суптилан начин. Сунце доноси квалитет топлине и добро развијен его, као и позитивну оријентацију према животу.

Грло и гласне жице, као и код свих особа рођених у знаку Бика, треба посебно чувати, па би из тог разлога те особе на најмање симптоме прехладе и грипа требало да уносе повећане количине витамина Ц. Веома их занима храна па могу лако успоставити избалансиран и здрав режим исхране. Међутим, требало би да мало обрате пажњу на тежину. Све избалансиране физичке активности, укључујући и редован секс, одржаваће енергију особа рођених 1. маја на добром нивоу, преноси Еспресо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана