Ево шта нас чека у години Змаја

Г.С.
Ево шта нас чека у години Змаја

Према кинеском хороскопу, година Зеленог Дрвеног Змаја почеће 10. фебруара 2024. и трајаће до 28. јануара наредне године.

Змај је у кинеској традицији митско биће познато по својој моћи, мудрости и поштењу, док се дрво повезује са растом, развојем и успjехом.

То значи да ће 2024. година бити година нових почетака и великих достигнућа.

С друге стране, треба нагласити да се дрво у кинеској традицији повезује са зеленом бојом, која асоцира на живот и виталност.

Као што дрвеће захтијева сунце и воду да би расло, цвјетало и рађало, тако и људи треба да хране своје тијело, ум и душу како би искористили свој пун потенцијал и напредовали.

Година Зеленог Дрвеног Змаја даће нам прилику управо за то – запљуснуће нас новом енергијом која ће нам бити храна за лични, професионални и духовни раст и развој, пише магазин Хороскоп,.

Година блискости
Змај је у кинеској традицији синоним за блискост са вољенима, па би предстојећи период требало искористити за учвршћивање породичних односа.

Парови који планирају потомство могли би добити добре вијести у години Змаја будући да његова енергија позитивно утиче на зачеће.

Ипак, Змај упозорава да у комуникацији с вољенима не треба калкулисати – поштење, искреност, лојалност и срдачност кључни су за добре односе.

Генерално, година Зеленог Дрвеног Змаја пред нама биће повољна за започињање нове везе или заснивање породице.

Ако још нисте пронашли сродну душу, не очајавајте – више се крећите, идите на састанке, чак би вам и састанак наслијепо могао донијети љубав.

Очи у очи с новим изазовима


Зелени Дрвени Змај поручује да је година под његовом владавином идеална за излазак из зоне комфора у пословном смислу.

Слободно испробајте нове ствари, трудите се, окушајте се у нечему у чему се раније нисте опробали, немојте се повлачити пред изазовима.

Сваки нови подухват биће награђен, упркос томе што ће у почетку можда дјеловати да неће бити тако.

Ако вам надређени понуде напредак који подразумијева и нова задужења, немојте се двоумити и прихватите понуду – унапредићете своје вјештине, стећи нова знања, а ни новчаник вам неће бити празан.

Највише ће профитирати људи чији је посао повезан са технологијом, обновљивим изворима енергије, вјештачком интелигенцијом и осигурањем.

С друге стране, и индустрија забаве, али и свијет моде и медијска сцена такође ће процвјетати током 2024. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана