Ево шта доноси пун Мјесец у Водолији - четири знака биће на удару

ГС
Ево шта доноси пун Мјесец у Водолији - четири знака биће на удару

Пун Мјесец у знаку Дјевице, који указује на тензију, повећану одговорност и према себи и према обавезама, другим особама имаћемо 24. фебруара. Преокупираност послом, страхови везани за здравље и за пословни сегмент, појачана анксиозност - аспекти су са којима ћемо се суочити.

Пошто ће Мјесец бити пун у Дјевици, најаналитичнијем знаку Зодијака, јасно је да ће тај дан рационалност бити на минимуму. Посебно ће на удару бити четири знака,

ДЈЕВИЦА

Како ће Мјесец бити пун у вашем знаку, најважније је да то не доживљавате превише лично јер ће вам се све скупити. Бијес, нервоза и фрустрације донијеће емотивно разочарење. Пун Мјесец биће у опозицији са Сунцем и Венером из Риба, чиме ће незадовољство бити појачано. Уколико сте у браку или вези, праг толеранције ће бити на минимуму. Психолошки ћете имати проблем са несаницом јер ћете бити јако нервозни.

РИБЕ

Бићете јако незадовољни под утицајем пуног Мјесеца из Девице. Викенд који је пред вама не треба да резервишете за нешто што вам је важно. Уколико планирате љубави сусрет, пробајте то да одложите.

СТРИЈЕЛАЦ

Највећи стрес доживјећете преко посла. Много тога ће вам се скупити, па ће вам свега бити преко главе. Гледајте да не доживите емотивни колапс, само зато што вас посао оптерећује. Важне пословне преговоре одложите за наредну седмицу.

БЛИЗАНЦИ

Пун Мјесец снажно ће утицати на ваше четврто поље, па ћете бити оптерећени породичним проблемима. Бринућете због једне особе из породице и то ће вас додатно оптеретити, пише najzena.alo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана