Ево који су хороскопски знакови најљепши, који најопаснији, а који најпаметнији

ГС
Ево који су хороскопски знакови најљепши, који најопаснији, а који најпаметнији

Сваки хороскопски знак има своје предности и недостатке. Тешко је недвосмислено рећи под којим звијежђем је боље бити рођен. Али о квалитетама које цијените, одређени хороскопски знак може се показати најбољим и најпожељнијим.

С друге стране, знајући за своје снаге и слабости, можете успјети и избјећи неуспјех. Ево како су различити хороскопски знакови супериорни другима.

Најљепши знакови

Астролози вјерују да изглед зависи о свим планетима наталне карте, а не само о хороскопском знаку. Складна комбинација у којој су изражени сви елементи постат ће јамство доброг изгледа. Напротив, ако било који елемент доминира, то ће се показати у прекомјерности обиљежја својстава. Али Близанци, Дјевица и Водењаци сматрају се најљепшим знаковима зодијака , односно”људским” знаковима, као и Стријелци, који увијек прати добар изглед.

Близанци и Водењаци такођер су добри у зарађивању и повећању капитала.

Најјачи знакови

Већ смо рекли да сваки знак има своје снаге, али ипак су неки знакови бољи у могућности да бране свој положај и дјелују самоувјерено. Прије свега, то су знакови у којима се Сунце и Марс осјећају добро. Ован, Лав и Стријелац повољни су знакови за обје планете, а Марс је и даље посебно јак у Шкорпиону и Јарцу.

Најпаметнији знакови

Меркур контролира менталне способности, а овисно о свом положају, сваки је знак паметан на свој начин. Водењак и Близанци сматрају се најинтелигентнијим и најспособнијим. Близанци се одликују брзим памћењем и размишљањем, живахним умом, они схваћају све у лету, иако с временом знање може ослабити. Меркур не штити Водењака, већ Уран, па његов ум другима може бити помало чудан. Али Водењак се не држи класике, односно зна наћи нестандардна рјешења. Трећи зрачни знак, Вага, више овиси о емоционалном стању.

 

Водени знакови имају најзапаженије памћење, али не воле досадне задатке. Земљаним знаковима треба више времена да науче нешто ново или да смисле нешто, али стечена вјештина остаје с њима цијели живот. Само је Дјевица избачена из опће слике, јер њоме влада Меркур. То ју чини мобилнијим и помаже бржој перцепцији информација. А ватрени знакови увијек ће теже надвладати себе и надмашити друге. Али ако Ован конструктивно искористи ту жељу има шансе, док ће Лав своје мишљење сматрати а приори исправним. Сањару Стријелцу тешко се је усредоточити на одређену тему.

Најсретнији знакови

Срећа за свакога његова, а то вриједи за представнике различитих знакова зодијака. Ватрени знакови су најоптимистичнији, вјерују у себе и у своју снагу. За земаљске знакове срећа лежи у материјалном богатству, за водене у живим осјећајима, а зрачни неће бити сретни без комуникације. А астролози сматрају Близанце најсретнијим. Захваљујући друштвености и активности, они се налазе у право вријеме на правом мјесту, а покретни ум им помаже да не пропусте прилику.

#релатед-неwс_0

Најопаснији знакови

О особи не можете судити само по соларном хороскопском знаку. Чак и најтежи аспекти планета не значе да ће особа подлећи злим склоностима. Међутим, може се утврдити опћи образац: у рангу убојица прво мјесто заузимају Лавови, а слиједе Бик и Близанци. Међу силоватељима је највише Риба, као Бикова и Овнова. Слиједе их Стријелац, Шкорпион и Водењак. И то унаточ чињеници да се Шкорпион сматра најокрутнијим и нај-злобнијим знаком, као и једним од најсветијих.

Може се рећи да су Близанци супериорни у многим аспектима другим знаковима зодијака. Осим тога, сви недостаци могу се уклонити у вашу корист ако за њих знате и будете у могућности то знање и искористити

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана