Eво који је хороскопски знак рођен за коло, а који за бечки валцер

Г.С.
Eво који је хороскопски знак рођен за коло, а који за бечки валцер

Астролози откривају који плес је идеалан за сваки хороскопски знак.

Уколико сте љубитељ ове врсте рекреације, биће вам бити интересантно оно што следи. Размрдајте се уз плесни ритам...

Ован - хип хоп

Увијек кључајте од енергије и динамичне активности вам највише одговарају. Хип хоп нуди довољно изазова, али је погодан и за почетнике без предзнања.

Бик - пасо добле

Како и приличи страственом знаку, потребна вам је активност кроз коју ћете је изразити. Пасо добле је шпански плес који ће вас очарати својим јединственим стилом и страственом енергијом.

Близанци: боливуд (индијски) плес

Будући да сте врло друштвени, пријају вам плесови који нуде могућност дружења. Волите забавне и необичне активности, али сте такође врло знатижељни и радо учите о новим културама. Овај плес ће вас сигурно импресионирати!

Рак - бечки валцер

Врло сте емотивни и традиција вам пуно значи. Волите да плешете с неким вама блиским и на тај начин се повезати. Заплешите бечки валцер с посебном особом и препустите се мирним, елегантним ритмовима.

Лав - танго

Као и бик, врло сте страствени и изражајни, па волите интензивне, помало драматичне плесове. Испробајте танго који ће вас импресионирати својом елеганцијом и интензитетом у исто вријеме.

Девица - балет

Прецизни сте и размишљате аналитички, а кроз плес можете бити изразито опуштени и допустити себи да се изразите. Испробајте балет који ће од вас захтијевати прецизност и дисциплину, а притом ће вам омогућити да се опустите.

Вага - џез плес

Волите елегантне покрете, али вам је у исто вријеме потребан плес којим такође можете изразити своју разиграну нарав. Џез је савршен микс, што га чини плесом који ће вас освојити.

Шкорпија - баћата

Тајанствени сте, али изузетно страствени. Баћата је латиноамерички плес који је пун страсти, али садржи и неке сложеније кораке који ће вам активност учинити занимљивом.

Стрелац - модеран плес

Због ваше разигране и слободне нарави бирате плесове у којима се можете слободно изразити. Модерни плес вам нуди неке изазовне покрете, док вам омогућује креативност и разиграност.

Јарац - фламенко

Будући да вас одликује изузетна дисциплина, можете се бавити и захтјевнијим плесовима. Испробајте фламенко који ће вас изненадити својим сложеним покретима, а уједно забавити и опустити.

Водолија - мјешовити плесови

Волите да експериментишете и учите о новим активностима. Брзо се уморите од рутине. Крените на курс мјешовитог плеса гдје ћете имати прилику да упознате и испробате различите стилове, пише dnevno.me.

Риба - болеро

Волите да плешете са својом бољом половином и на овај начин изражавате своја осјећања. С особом блиском срцу испробајте болеро, који се сматра једном од најинтимнијих врста плеса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана