Ево које знакове Зодијака чека лијепа зарада до краја седмице, а ко се мора чувати губитaка

ГС
Ево које знакове Зодијака чека лијепа зарада до краја седмице, а ко се мора чувати губитaка

За неке хороскопске знаке период до краја ове седмице ће бити вријеме успјешних трансакција, док други морају да буду посебно опрезни са новцем.

Велики проблем за финансијски сектор биће ретроградни Меркур, који је почео 23. августа. Неодговорне особе ће изгубити новац, а одговорни ће научити што је успјех. 

Ован

Овнови би требали слушати себе и не игнорисати новонастале идеје. Утицај звијезда и планета могу искористити у своју корист ширењем видика и повјерењем у свој унутрашњи инстинкт. За побољшање финансијске ситуације помоћи ће коришћење урођених талената.

Тешко да ће бити лако, јер ће Меркур ослабити. Могу се створити ситуације када морају одабрати у ком ће смјеру кренути даље.

Бик

Могуће је да ће се појавити прилика за додатну зараду, али за то ће морати жртвовати одмор и личне планове. Планетњ ће им помоћи да пронађу начин повећања прихода, али за то ће морати напорно радити и не одлагати рјешавање важних питања у далеку кутију.

Мало је вјеробатно да ће се моћи добро опустити до  27. августа, али не битребали од тога правити трагедију. Активност на пословном плану омогућиће им да у јесен уђу без дугова.

Близанци

Близанцима астролози препоручују борбу против лијености која пријети због недостатка снаге узрокованог слабошћу Венере и Меркура од 23. августа. Крајем љета слабост се осјећа посебно оштро, али да би се искључио одлив финансија, мораће издржати.

Вриједи узети више времена за одмор. Воља за побједом и борба против жеље за трошењем новца на непотребне ствари помоћи ће им у штедњи и повећању уштеђевине.

Рак

Астролози препоручују Раковима да избјегавају интернетске странице на којима је тако тешко одољети куповини још једне непотребне ствари. Период до 27. августа вјероватно се неће чинити лаганим, а за то ће бити крив негативан утоецај Меркура и Венере.

Морају се придржавати плана и одустати од импулсивних радњи. Тиме не само да ћете уштедјети, већ ће и повећати свој капитал.

Лав

Ове седмице астролози препоручују Лавовима да одбаце песимизам и бављење мишљу да одустану од свега, а умјесто тога да се добро одморе. Стрпљење и напоран рад помоћи ће им да превладају привремене застоје и финансијске проблеме, као и да пронађу начин да добију не само профит, већ и задовољство од посла.

Многе Лавове очекују промјене, а како би оне биле угодне, не треба одустати од додатног оптерећења. Нека их не брине то што иду малим корацима. И њима се стиже до великог циља.

Дјевица

Активан рад у пословном окружењу ће крајем седмице уродити плодом. Астролози препоручују развијање талената, стварање нових корисних познанстава. Захтјевније ствари треба привремено одгодити због ретро Меркура. Добра воља и позитиван став помоћи ће Дјевицама да се носе с потешкоћама.

Материјално богатство директно ће зависити од одабране стратегије, што значи да није препоручљиво журити. Све су добро почели и поставили, а сад је на њима само да полако гурате даље.

Вага

Вагама астролози препоручују припрему за повећано оптерећење јер ће постићи жељене и брзе резултате. Одговорност ће им помоћи да се носе са текућим изазовима. Мораће прихватити и одређене захтјеве друге стране с којим се не слажу. Уопште, срећа ће бити на страни Вага. Важно је бити активан.

Шкорпија

Главни непријатељ Шкорпија до 27. августа у финансијском сектору је неизвјесност. Комуницирање с правим људима и одбијање препуштању слабостима помоћи ће им да се с тим носе.

Стријелац

Енергија планета овог тједна може натјерати Стријелце да крену кривим путем па је за сада најбоље о свему добро промислити. Препоручљиво је ослонити се на лично искуство. Таква тактика помоћи ће им да не погријеше и не посрну при рјешавању важних финансијских питања. Свака радња треба бити уравнотежена, а тада ће бити могуће провести седмицу без ризика и проблема.

Јарац

Енергија планета помоћи ће Јарчевима да наставе с претходно напуштеним пословима и успију у пословном окружењу. Само не смију да брзају са закључцима и не воде се туђим мишљењем. У овом случају, финансијски успјех неће их оставити да чекају. Препоручљиво је слиједити план и не скренути с одабраног пута. Таква ће одлука имати добар учинак на раст каријере.

Водолија

Оне Водолије који држе до ријечи и не свађају се без разлога с клијентима и колегама моћи ће добити повећање плате. Представници овог знака могу лако пронаћи додатни извор прихода. У том смислу, важно је развијати таленте и не одбијати примамљиве понуде.

За активан рад треба ће пуно времена и труда, али труд ће се исплатити. Од њих ће и даље тражити прилагођавање и спремност да прихватите нешто од онога што нисте очекивали.

Рибе

Финансијска срећа ће се осмјехнути Рибама ако одбију предузети рискантне акције. Деструктивна енергија планета може потстаћи на спонтане акције, што може довести до губитка новца.

До 27. августа вриједи покушати пронаћи рупе у буџету, као и начине како их отклонити. Колеге могу бити манипулативне. Важно је бити опрезан с дијељењем својих планова, као и научити како рећи не. Премостићете сваки проблем уз помоћ лијепих ријечи и стрпљења. преноси 24сата.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана