Ево какви су хороскопски знакови када попију

ГС/Агенције
Foto: Илустрација

Хороскоп нам открива какви су знаци Зодијака када попију мало више алкохола.

Некима попусте све кочнице, а неки се и даље понашају стоички.

Ован

“Идемо одмах у теретану!”, то је нешто што би пијани Ован могао изненада пожељети да уради – чак и ако је разваљен на каучу. Кад се напију, припадници овог знака воле такмичење, типа у склековима или обарању руку како би се похвалили својом супериорном снагом, иако можда и нису тако снажни. На крају их алкохол у крви сустигне па постану осетљиви, глава их боли, а осјећају и болове у мишићима.

Бик

Почиње с једним пићем, затим другим, онда сте као друштво наручили још једну рунду, па још једну. Одједном су сви видно пијани и понашају се свакако само не нормално, али Бик је опуштен и дјелује прибрано. Припадници овог знака имају пуно достојанства, то је због утицаја Венере, па их је тешко нагнати да изгледају будаласто, чак и када су “мртви пијани”. Прије ће заспати него радити глупости.

Близанци

Пијани Близанци имају потребу ширити којекакве информације, а посебно трачеве, у чему су иначе суздржани. Испијање алкохола је за припаднике овог знака друштвени спорт, повезивање кроз комуникацију и заједничке интересе. Могли би други дан пожалити због “дугог језика”, али шармом брзо све враћају у нормалу.

Рак

Припадници овог знака одбацују љуску у којој се иначе скривају па из њих навире налет емоција. Није важно о каквој се емоцији ради, сузе могу лити из њихових очију као морска вода. Чак и ако су срећни, Ракови су спремни да кукају. У таквим тренуцима људима дође претварати се да их не познају.

Лав

Свјетла, камера, пијани Лав на видику, тако отприлике изгледа сценарио када се припадници овог знака напију. У стању су од пода купатила направе сцену и буду у центру пажње.

Било да покушавају да пјевају, одрже пијане здравице, суоче се с људима који су им нанијели неправду, свеједно је. Спремни су да учине тај тренутак вриједан објаве на Инстаграму. Када су пијани, Лавови знају бити врло хумористични.

Дјевица

Добро је што Дјевице по природи нису зле, јер знају свачије слабости. Припаднике овог знака нећете често видјети “мртве пијане”, али кад су у припитом стању крену с добронамјерним критикама и савјетима јер дубоко у себи знају да су доведене на на овај свијет да ствари сложе према својим небеско високим стандардима. Значи, под утицајем алкохола припадници овог знака постају још искренији него иначе.

Вага

“Волим те!!!”, то је нешто што ће пијане Ваге понављати док не падну у несвијест. Припадници овог знака су посвећени љубави у свим њеним облицима тако да чак и једна чаша вина може уздигнути новог познаника до статуса најбољег пријатеља. Ваге воле кад се сви осјећају добродошли и направиће да све буде тако. Очекујте мноштво наздрављања и говора, а сваки говор, наравно, заврши изнова напуњеном чашицом.

Шкорпија

Пијане Шкорпије би се могле комотно такмичити за најсексепилнији поглед вечери. Припадници овог знака су врло сексуални и страствени, а кад претјерају с алкохолом, то постаје још очитије. Уколико су заљубљени у некога, попустиће им све кочнице и кокетирање ће постати врло очито. Шкорпије су гладне љубави и пажње али то скривају, али кад се под утицајем алкохола тај зид сруши, из њих извире лавина емоција.

Стријелац

Стријелчеви су гласни и весели људи који се воле забављати, а када им алкохол уђе у крвоток, све то постаје још израженије. Тад су у стању све и свакога звати на плесни подијум гдје буквално разбацају неоптерећени како то изгледа. Њима није проблем да изгледају шашаво, врло су опуштени због чега углавном плешу доста добро, посебно кад су пијани.

Јарац

Припадници овог знака воле да се забављају, али и под утицајем алкохола остају сталожени и професионални јер дубоко у подсвијести знају да морају бити у могућности правилно реаговати ако дође до неке непредвиђене ситуације. Не воле осјећај губитка контроле па их зато нећете често видјети тотално пијане, због тога су идеално друштво кад на крају неко мора возити друштво дома.

Водолија

Кад се Водолија напије, силно жели да је слушају. Дијели савете и покушава свима да помогне, чак је склона расправама о климатским промјенама и могућим рјешењима, о неким врстама које изумиру, људима који тешко живе… Припадници овог знака вјерују да су само они у праву, а кад им алкохол проциркулше венама, тада то још јаче долази до изражаја и све је добро док се слажете с њима.

Рибе

Рибе не воле превише да долазе до изражаја на забави па се радије завуку у неки угао и пијуцкају. Или нађу некога сличнога себи па разговарају о нешто озбиљнијим, помало продуховљеним темама. Воле уз пиће грицкати нешто фино па се не напију тако лако као други. Под утицајем алкохола се опусте, а њихова емпатија и интуиције тада више долази до изражаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана