Ево како сваки хороскопски знак саботира властиту романтичну везу

Г.С.
Ево како сваки хороскопски знак саботира властиту романтичну везу

Људски односи, посебно романтичне везе, изузетно су комплексни. Различити карактери стварају јединствену динамику, обликујући природу и исход сваке везе.

 

Неке особе су склоне саботирању властитих романтичних веза, често несвјесно, а разлог за то може лежати у звијездама. У наставку откривамо како сваки хороскопски знак уништава романтичне везе.

Ован

Овнови су познати по својој импулсивности, што може довести до брзог доношења одлука без да претходно размисле о посљедицама. Та наглашена импулсивност може их натјерати да повриједе партнерове осјећаје или да у везу унесу непотребни хаос.

Бик

Бикови могу бити тврдоглави и опћенито се тешко прилагођавају промјенама. Та њихова склоност рутини може спутати раст везе и потенцијално узроковати неспоразуме с партнером.

Близанци

Близанци су познати по својој промјењивој нарави, што може створити осјећај нестабилности у вези. Њихова константна потреба за стимулацијом и новим искуствима може збунити и исцрпити њиховог партнера.

Рак

Ракови су изузетно емотивни и дуго памте старе ране и повреде. Ако нису опрезни, могу неправедно оптужити партнера за емоционалне трауме из прошлости.

Лав

Лавови су природно доминантни и воле бити у центру пажње. Ова њихова потреба за контролом може створити неравнотежу у вези, посебно ако се њихов партнер не осјећа цијењено.

Дјевица

Дјевице су често перфекционисти те имају тенденцију превише анализирати све око себе. Ова њихова склоност критици може довести до напетости у вези, а њихов партнер се може осјећати као да није довољно добар.

Вага

Ваге теже хармонији и избјегавају конфликте. Али та њихова тежња за миром може довести до занемаривања стварних проблема у вези, што на крају може створити још веће проблеме.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој интензивности и страсти, али такођер могу бити посесивне. Ова посесивност може гушити партнера и створити напетости у вези.

Стријелац

Стријелци су познати по својој љубави према слободи и авантури. Ова неовисност може створити осјећај удаљености у вези, због чега се партнер може осјећати запостављено.

Јарац

Јарчеви су озбиљни и често преузимају на себе превелик терет. Ова њихова оријентација према послу може их довести до тога да занемаре своје романтичне односе.

Водолија

Водолије су познате по својој неконвенционалности и неовисности. Иако је то једна од њихових снага, може створити проблеме ако се њихов партнер осјећа запостављено.

Рибе

Рибе су врло осјетљиве и често преузимају емоције других. Ако не поставе границе, могу се лако изгубити у емоцијама партнера, занемарујући властите потребе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана