Ево како се ваш знак понаша на радном мjесту

Агенције
Ево како се ваш знак понаша на радном мjесту

Особине појединих знакова утичу на њихов однос према колегама и на радном месту.

Дjевице су иначе познате по благој нарави, осим када им на радном мjесту правите неред. Тада их избаците из такта. У том тренутку најбоље је побећи.

 


Особе рођене у знаку Јарца чине се хладним, али то је само њихова маска. Углавном су на директорским позицијама и воле ред, рад и дисциплину. С времена на вријеме, знају и да се нашале са подређенима.

Ентузијастични Близанац често први долази на радно мјесто и одмах креће да ради. Не губи вријеме и често заправо живи за свој посао. Кад има слободан дан, углавном не зна шта ће са собом.

Неодољиви Стрелац познат је по својим заводничким техникама. За вријеме радног времена Стрелац марљиво ради али кад узме паузу често загледа згодне колеге. И није га срамота.

Ватрени Лав сваком задатку приступа с великом страшћу. Све може и све зна. Погађају га критике других, чак и ако је нешто за његово добро. Како и не би, кад је најпаметнији.

Марљиве Рибе свој посао обављају хладне главе и сваком задатку приступају рационално. Наизглед хладној спољашњости, не стиде се својих емоција. Заправо, пусте сузу на било какав срцепарајући видео с животињама.

Када дође на посао, Вага себи најприје скува кафу и поприча с колегама. Знатижељна је по природи па сазна све што је занима. Једини проблем у свему томе је то што на крају на дана и ви сазнате све о свима.

Водолија је пуна одличних идеја. Често ћете око њеног стола пронаћи литре кафе и хрпе исписаног папира. Но, чак и тако великом креативцу понекад треба одмор, а он се не либи ни да га узме. Макар то значило и за вријеме радног времена.

Ован било какав задатак обавља с великом лакоћом. Енергичан, нема тога што он не може рјешити. Једини проблем је то што не мари за туђа мишљења. Прегласна музика, ноге на столу...Ован ништа од тога не сматра проблемом.

Нежан Рак воли све да ради с дозом љубави. Воли хармонију и свој мир. Веселе га мирне и дружељубиве колеге, осим када крену да га гњаве. Тада их се клоните. Није им проблем да оду до шефова и кажу све што им је на души.

Темељни Бик сво вријеме на послу потроши на прикупљање података, анализу и калкулисање. Познат је као вриједан радник па углавном први заврши на вријеме с послом. Тада се забавља играњем игрица и критиковањем других.

На почетку радног дана, Шкорпију дочека тона посла. Ништа што она не може да ријеши. Као своју врлину истиче добру организацију тако да на крају све заврши. Тако вредан радник заслужује и паузу коју сам узме кад пожели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана