Еротски профил вашег мушкарца: Шта га узбуђује и које су му омиљене позе

Aгенције
Еротски профил вашег мушкарца: Шта га узбуђује и које су му омиљене позе

Прије него што се препустите новом партнеру, погледајте шта су звијезде записале у његов еротски профил и процијените да ли вам одговара као љубавник. Неки од хороскопских знакова не воле дуга удварања, склони су авантурама, воле промисуитетнији секс, а неки су вјерни, пажљиви и на сваки начин се труде да угоде партнерки.

Овај хороскоп првенствено има за циљ да вас забави, али из њега се могу наслутити неке основне карактеристике зодијачких знакова.

ОВАН

Не воли дуга удварања и само мисли како да жену приволи на вођење љубави. Ниједној пози не даје посебну предност, све су му подједнако добре и само му је важно да што чешће има секс. Зато се не либи да то ради полуобучен, у ходнику, у лифту, на кухињском столу... На жени га посебно привлаче брадавице на бујним грудима. Машта о групном сексу.

БИК

Веома је пробирљив при избору партнерке, али када се за неку одлучи, не обесхрабрују га њена одбијања. Одличан је љубавник. Веома је потентан. Прије женидбе често мијења партнерке, али је у браку вјеран. Код жена прво обраћа пажњу на поглед, потом осмијех, а онда гледа - задњицу. Послије тога креће у освајање.

БЛИЗАНЦИ

Сексуални однос му није једини циљ везе са женом. Изузетно води рачуна и о духовној усаглашености са партнерком. Љубоморан је и сумњичав. Стимулишу га еротске фотографије и порно филмови. Вријеђа се када партнерка одбије да експериментише у сексу. Код жена прво запази изазован ход.

РАК

Његови сексуални односи нису дуги и чести. Привржен је женама са којима спава и често им се потчињава. Држи много до женске чедности и за животну сапутницу бира дјевојку без сексуалног искуства, мада од ње очекује да се у кревету понаша као блудница. На жени прво примјећује деколте, потом усне.

ЛАВ

Добар љубавник, воли да посматра себе у огледалу током секса и не пристаје да се током сексуалног чина угасе свјетла. Труди се да задовољи и жену. У мушком друству хвали се својим освајачким достигнућима и није претјерано дискретан, због чега га се жене клоне. Воли позе за које су потребне акробатске вјештине. Узбуђују га женске груди.

ДЈЕВИЦА

Одговарају му све позе током вођења љубави и врхунац постиже уз свој или партнеркин врисак. Нема посебан тип дјевојке која му се свиђа: плава, црна, ниска, висока, мршава, пунија - све су довољно добре ако хоће да пођу са њим у кревет и ако ако у њему могу дуго да остану. Прави маратонац. Уши су му ерогена зона.

ВАГА

Савршен у кревету, воли предигру и труди се да задовољи партнерку. Склон је разбијању конвенција у тјелесном контакту, изненађује новим позама. Поборник је оралног секса. На жени прво примјећује косу.

ШКОРПИОН

Опсједнут је сексом и увијек је спреман за њега. Лако се узбуђује. Није превише пробирљив при избору партнерке. Шампион је у креветским радњама. За њега је вјерност непознаница.

СТРИЈЕЛАЦ

Највише му одговара брзи секс у ком партнерка преузима иницијативу. Веран је из љењости. У авантуре улази само ако жена прва крене у акцију.

ЈАРАЦ

Изузетно потентан. Испуњава све захтјеве партнерке и труди се да јој удовољи. На памети му је само секс. Иако се труди, незграпно се удвара, увијек каже нешто што не треба. Омиљена поза му је сједећа и отпозади. Убејђен је да је бољи љубавник него што жене са којима је био мисле о њему.  

ВОДОЛИЈА

Споља изузетно хладан и уздржан, у кревету је прави вулкан. Воли њежне разговоре, предигру и да истражује нове позе. Веома пазљив љубавник. Изузетно је потентан. Ријетко се забавља са висе жена истовремено. Ужива да воли неочекивано, стојећи, тихо, тише... Код жена га највише привлачи дио који посљедњи излази из просторије.

РИБЕ

Њежан и романтичан љубавник. Током сексуалног чина више води рачуна о партнеркином задовољству него о свом. Није склон упуштању у авантуре. У суштини је пуританац. Што се тиче физичког изгледа, жена које бира, највише пажње поклања витком струку и дугим ногама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана