Домаће, жестоко, или хадно: Шта који хороскопски знак пије

ГС
Домаће, жестоко, или хадно: Шта који хороскопски знак пије

Сваки хороскопски знак је другачији и сваки има другачији укус када су у питању напици.

Лав воли коктеле, Водолија се неће задржати само на једном пићу, а Дјевица је пробирљива, али ће, на крају, попити било шта, преноси портал Објектив.

ОВАН

Невјероватно прштећа енергија Овна захтијева ледено, газирано и промућкано пиће. Зато се сваки Ован одмах хвата за скоро залеђено пиво, -газирани сок, или ледену ракију. То је избор који пара непце и тренутно хлади узаврелу душу. Сљедећи дан ће изабрати сасвим другу комбинацију, јер не воли да понавља стално исте укусе.

БИК

Пиће које пије Бик мора да има укус, мирис, али и одређену температутру. Да не буде ни превише хладно, али ни превише топло, па ви покушајте да удовољите овом екстрасенсу у пићу. Зато се често одлучује за конкретно пиће као што је виски,а послије тога не би било чудно да пређе на средњу јачину неког напитка који је заслађен воћем, шлагом, пареним млијком, или чак понеким поврћем, лубеницом.

БЛИЗАНЦИ

Близанци нису много избирљиви, јер је важно да задовоље своју жеђ исте секунде. Попиће све што му дате, јер нема времена да провјерава. Још ако му пренесете своје импресије да је то добро и екстра супер, није луд да вам не вјерује, јер жури и иде даље. Ипак, када би мало размислили шта воле, вјероватно би се опредијелили за црно вино, или варијанту вина и газираног напитка..

РАК

Домаће је најбоље за сваког Рака, па у обзир долазе сви напици које сте својом руком, хоме маде направили. Међутим, ако то није на располагању, онда долази у обзир све што има ароматичан укус. Зато су слатки ликери на првом мјесту избора, а слиједе их сва слатка црна вина. Безалкохолно пиће без нане није пиће за њих.

ЛАВ

Коктели свих врста, само да су у моди и тренду. То су обично пића која пију само посебни људи, а они се сматрају посебним и то ће увијек тражити. Зна се да Лавови воле најскупље. па ће у ресторану наручити најбоље, али и најскупље вино. О укусима неће много водити рачуна, јер вјерује у вриједности.

ДЈЕВИЦА

Увијек обраћају пажњу на калорије, па су зато њихови избори пића веома оскудног укуса. Међутим, деликатна, захтјевна и врло пробирљива Дјевица ће, на крају, попити право ђубре од пића, мислећи да је здраво, па је зато тако неукусно и одвратно.

ВАГА

Све ми боје лијепо иду у свим коктелима, али и чаша мора бити фенси, то увек наглашава типична Вага. Зато ће она попити било које пиће само да је у лијепој чаши, а о укусу неће много водити рачуна. Ипак, њихово омиљено пиће може бити суви мартини, или вермут.

ШКОРПИЈА

Тамна црвена вина и црно пиво са највећим процентом алкохола је увек избор типичне Шкорпије. Нек' је јако и нека гори желудац, јер оне увек желе да осете оно што пију. Са жестоким пићима никада немају проблем.

СТРИЈЕЛАЦ

Стријелац је љубитељ страних и необичних пића, само да није домаће. Што необичнија, то боље за његову импресију. Зато ће попити на искап све што није из његове земље. Воле то географско поријекло пића и то им је јако важно. Од вотке до вискија свих врста и поријекла. Фина бијела вина су њихов избор у већини случајева.

ЈАРАЦ

Не воли да пије ништа ново, па ће се увијек одлучити за пиће које је већ пио и које је одавно провјерио. Нема ту много изненађења, па је пиво једно од сигурних и провјерених пића.

ВОДОЛИЈА

Водолија сигурно ништа нормално неће попити, а само једно пиће не долази у обзир. Промијешаће толико укуса и јачина, да ни сама неће знати која нота је преовладала. Највише воли да све помијеша како би видела ефекат који даје.

РИБЕ

Код овог знака није битна температура, ни претјарано софитициран укус. Они иду на количину. Зато неће започети са конзумацијом пића, ако немате бар двије до три литре добре жестине. Ако имате више литара вина – није проблем, преносе Независне новине.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана