Добродошли у сезону Стријелца: Ево шта можете да очекујете

ГС
Добродошли у сезону Стријелца: Ево шта можете да очекујете

Сезона Стријелца почела је јуче и трајаће до 21. децембра. Ово је период у коме је све могуће, па се припремите на остварење својих снова и жеља.

Прелазак са сезоне Шкорпије на сезону Стријелца ће нас извући из дубоких мисли и трансформације и одвести нас до свијета авантура и личног раста. Сезона Стријелца нам даје испуњеност страшћу, ентузијазмом и осјећајем за авантуру. Истовремено, овдје почиње и наша потрага за смислом. Вријеме је да се одмакнемо од ситница живота и да размислимо о већим питањима. Стријелчеви су знак који филозофира, преиспитује и тражи. Према њима, мудрост долази из проживљеног искуства, па се стога немојте бојати да проживите сваки тренутак, пише Лепота и здравље.

Јупитер влада годином и знаком Стријелца, а то је планета експанзије, наде, обиља, интелекта и мудрости. И Јупитер и Стријелац су забринути и окренути ка будућности. Они вјерују да је све могуће, па нас у слљедећем периоду очекује велика магија.

Ован

Сезона Стријелца подржаће вашу страст ка стварању дугорочних визија. Посветите се својим жељама и визијама, али немојте заборавити да сагледавате ширу слику. У наредном периоду биће вам понуђене нове перспективе које ће вам само дати вјетар у леђа за остварење циљева. Такође, размислите о значењима и системима вјеровања које вас покрећу.

Бик

Бикове ће сезона Стријелца обући у плашт невидљивости. Она вас позива да погледате у себе и размислите о вашим животним увјерењима. Посветите се запажању како други утичу на вас, али и на то како и ви утичете на њих. Ово је сезона унутрашњег истраживања, па је важно да откријете какав је ваш однос према интимним везама са другим људима. Осим тога, осврните се око себе. У вашој околини је нешто занимљиво и непознато што треба да истражите.

Близанци

Улазимо у сезону вашег супротног знака. У овој позицији ствари изгледају другачије и подсјећа нас да стварност можда није тако објективно како смо мислили. Проширите своје перспективе и посматрајте свијет из туђих ципела. Сезона Стријелца вас позива се посветите дружењу и у инспиративним разговорима отворите свој ум. Осмислите како да најлакше остварите своје снове.

Рак

Сезона Стријелца доноси промјене на свакодневном нивоу. Трик је у малим корацима које чине цјелину. Застаните на тренутак, сагледајте објективну слику и извуците инспирацију из обичног тренутка. Подсјећајте се стално на оно што вас мотивише и испуњавајте вријеме оним што вас смирује било то писање, цртање, планинарење или неко друго средство. Нека ваша визија буде ваша страст, инспирација и лијек.

Лав

У наредном периоду покажите свима магнетизам и љепоту онога ко сте. Искористите своју унутрашњу ватру и страст и пренесите их у своје креације. Проширите свој ум упознавајући различите културе, ере, системе вјеровања, медијуме умјетности и алтернативне путеве којима су други већ прошли.

Дјевица

У овој сезони ваша најдубља задовољства, снови и осјећај значења биће појачани. Ваш дом ће бити продужетак вас и вашег унутрашњег свијета. У оквиру породице ћете имати посебан осјећај припадности. Ваш пут ка инспирацији, сновима и наде доступан је изнутра. Тежња ка откривању суштине ствари чини да се могућности проширују.

Вага

Сезона Стријелца позива вас да истражујете, отклоните сва ограничења ума и проширујете их. Радозналост је веома моћно оружје и има потенцијал да промијени ваше мишљење кроз који доживљавате живот. Окрените се књигама и искористите сваку прилику за интригантан разговор. Могуће је да ћете промијенити перспективу и да ћете добити нове идеје.

Шкорпија

Осјећај слободе и осјећај смисла је свима неопходан. Они представљају осјећај сигурности, инспирације, сањања и припадности. Уз помоћ њих ћете завирити у себе и разумијевањем онога што осјећате успоставити мир. Водите рачуна о осјећају унутрашње и спољашње вриједности, Шкорпије. Само тако ћете створити шансу за стварање визија и наде.

Стриелац

Почиње ваша сезона и осјетићете налет виталности и животне снаге који ће моћи да досегну до вас у потпуности. Распламасавање ваших страсти даће вам осјећај слободе, жеље, али и мотивацију да се изборите за њихово остварење. Овај период ће вас такође подсјетити на нешто веће од себе, подржавајући сваки ваш корак.

Јарац

Нуди вам се извор све мудрости. Кроз посједовање сопственог осјећајног искуства мистичног и невидљивог можете досећи до истине, мудрости и инспирације. Истражите шта духовност значи за вас и како она утиче на ваш живот. Такође, потрудите се да допрете до вашег најистакнутијег извора инспирације.

Водолија

Овогодишња сезона Стријелца вас позива да се ослоните на оно што је стварно и на оно што вам је важно. Такође, покушајте да пронађете одговоре на све – ваше схватање свијета, жеље и ваша вјеровања, али и ваше мјесто припадности. Уколико ви будете сигурни и чврсти на ногама, такву позитивну енергију ћете ширити и на људе око вас.

Рибе

Да ли сте икада размишљали шта остављате иза себе? Искористите ову сезону да откријете шта вас највише инспирише. Упустите се у авантуру и истражите шта вам је све потребно да би се ваше визије оствариле. Допустите да креативност тече код вас и осмислите стратегију да остварите све што замислите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана