До 31. децембра десиће се невјероватне ствари овим хороскопским знаковима

Г.С.
До 31. децембра десиће се невјероватне ствари овим хороскопским знаковима

У посљедњој недјељи децембра емоције ће бити у пуном замаху. Хороскопски знакови треба да буду спремни на све.

Хороскоп за сам крај децембра открива коме ће љубавне звијезде бити наклоњене.

Ован

Не дозволите никоме да доноси одлуке у ваше име. Можда ћете бити осјетљиви ове недјеље и не успјећете да наметнете своју вољу другима, али мораћете да прекорачите своје границе. Вријеме је да поставите границе према људима који желе да поремете ваше планове. У љубавном животу, добићете добре вијести од вољене особе. Ако сте слободни, није добро вријеме за почетак везе, јер изглед може да вас превари.

Бик

Ова недјеља биће одлична по вас. Почиње са благом енергијом која вам омогућава да отворите своје срце новим особама. Односи са вашим вољенима вас и те како испуњавају. Можете да очекујете изненадни пријатни гест од вашег партнера. Крај године доноси добре вијести, јер Венера директно утиче на вас да страсно волите. Ако нисте у вези, постоји велика шанса да ћете упознати веома посебну особу.

Близанци

Осјетићете како вам убрзан темпо живота негативно утиче на обавезе. Осјећате се збуњено и због тога можете да донесете погрешне одлуке. Препоручује се да ове недјеље дате себи простор и вријеме да анализирате своја осјећања. Обратите пажњу на потребе свог партнера, јер бисте се могли удаљити једно од другог. Ако сте сами, није најбоље вријеме за заљубљивање, па заштитите своје срце од могуће патње.

Рак

Посљедњи пун мјесец у 2023. године се дешава у вашем знаку што ће изазвати бурне и дубоке емоције код вас. Вријеме са вољенима биће испуњено љубављу и добром комуникацијом. Можда ћете ријешити стари сукоб поводом нечег важног. У љубавној вези осјеитићете праву страст и љубав свог партнера. Ако сте слободни, одлично је вријеме да изађете на састанке и да се препустите.

Лав

Имате напорну и препуну недјељу, али не заборавите да слушате своју душу. Можда ћете изоставити неке важне ствари и касније жалити због тога. Будите присутни и уживајте у друштву оних око вас. Можда ћете добити одређене прилике преко вољених особа у свом животу. Може доћи до сукоба са партнером, битно је да смирено и нежно наступите. Ако нисте у вези, могуће је да упознате неког занимљивог и да започнете нешто ново.

Дјевица

Универзум жели да вас научи лекцију ове посљедње недјеље у години: не можете све да контролишете. Без обзира колико желите да управљате стварима како желите. Наступиће многе непредвиђене ситуације које ће вас мало збунити. Вријеме је да дозволите да вас понесе талас спонтаности. Опустите се, волите и уживајте у свему око себе. Ваша вољена особа је уз вас и подржава вас.

Вага

Ви сте најсрећнији знак ове недјеље, јер све што пожелите постаје стварност. У смислу емоција, живите тренутке попут снова због којих осјећате истинско испуњење. Подијелите радост са важним људима у вашем животу, а посебно са својом вољеном особом. Ако сте сами, ваш принц се појављује када се најмање надате и мијења вам живот.

Шкорпија

Налазите се у добром тренутку у свом животу и осећате како су вам звијезде наклоњене. Одређене вијести које сте чекали стижу у правом тренутку. У љубавној вези ствари су боље него икад и осјећате љубав међу вама на дубоком нивоу. Можете чак очекивати да упловите у брачне воде.

Стријелац

У посљедње вријеме осећате напетост и тегобу, па је препоручљиво да се смирите ове недјеље. Чини се да имате много посла, али најважније је да водите рачуна о свом здрављу. Са партнером све иде одлично, посебно посљедњих дана у години, када Венера улази у ваш знак и уноси много страсти. Ако нисте у вези, добро је вријеме за упознавање нових људи.

Јарац

У овом периоду морате научити много лекција, а једна од њих је да дозволите својим емоцијама да изађу на површину. Пун Мјесец се дешава у вашем супротном знаку, Раку, што вас чини осјетљивијим него иначе. Има ли бољег времена од зимских празника да дате слободу својим осјећањима и дозволите себи да будете мало рањиви пред породицом и пријатељима?

Водолија

Ове недјеље ћете морати да пронађете баланс између посла и приватног живота. Ваши вољени би се могли жалити да им не дајете довољно пажње. Одређени сукоби су неизбјежни у љубавној вези. Посветите се свом партнеру. Ако нисте у вези, није добро вријеме да је започнете, јер имате друге приоритете.

Риба

Недјеља је бурна, са много промјена. Неке не можете контролисати. Препоручује се да не доносите важне одлуке и не преузимате обавезе, јер не видите велику слику превише јасно. Препоручљиво је да избјегавате дискусије које могу да утичу на вашу будућност. На љубавном плану, сукоби се јављају са партнером, преноси Сенса

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана