Дневни хороскоп за пети јул: О Бику неко сањари, Лава и Шкорпију очекује добра награда, а вас?

ГС
Дневни хороскоп за пети јул: О Бику неко сањари, Лава и Шкорпију очекује добра награда, а вас?

Прочитајте дневни хороскоп за 5. јул 2024. године!

ОВАН

Дневни хороскоп за 5. јул 2024. године каже да можете да очекујете изненадни прилив новца, што ће вас охрабрити да се упустите у нове пројекте, па чак и ризикујете. Очекујте награду у виду унапређења или повећања плате. У љубави, покушајте да не обраћате превише пажње на ситнице које вас нервирају.

БИК

Ваша ефикасност и посвећеност послу јасно ће се видети у раду. Сада је право време да раширите крила на професионалном плану. Лако управљате финансијама. Покушајте да решите љубавне проблеме тако што ћете показати мало више разумевања. Слободни Бикови имају тајног удварача, каже дневни хороскоп.

БЛИЗАНЦИ

Држите трошкове под контролом, то ће вам помоћи да завршите важне пројекте на време, каже дневни хороскоп. У породици имате улогу миротворца, слушате свачије проблеме и одржавате хармонију. На пољу љубави без већих промена. Слободне мучи носталгија за бившом љубави. Здравље је добро, вежбање вам прија. 

РАК

Избегавајте напоран рад данас, осећате се исцрпљено. Посао који сте започели са стране доноси вам добре приходе. На послу ћете лако савладавати тешке ситуације, каже дневни хороскоп. Правите крупан корак у љубави, са партнером размишљате о куповини некретнине. Ако сте дуго у вези, могући су озбиљни разговори о браку.

ЛАВ

Дневни хороскоп за 5. јул 2024. године каже да већина Лавова може да очекује унапређење, повећање плате и општи просперитет. Окружите се духовитим људима, то ће вам помоћи да се ослободите напетости. Планирате узбудљиве активности са партнером. Слободне очекује узбудљив позив. Проверите крвну слику.

ДЕВИЦА

Постоји могућност да додатно зарадите, зато добро отворите очи данас. Љубавна ситуација није најбоља, партнер је нервозан, најбоље би било да се повучете и не контрирате му. Уколико нисте у вези, данас би могла да вас пријатно изненади особа у знаку Бика. Поведите рачуна о хидратацији, саветује дневни хороскоп

ВАГА

Дневни хороскоп за 5. јул 2024. године вам саветује да будете храбри, једино тако ћете остварити све што сте наумили. Дан је идеалан за уживање са породицом, искористите га да напуните батерије. У љубави су могући проблеми, партнер нема поверења у вас. Слободне Ваге да се уздрже од флерта, особа која вам се удвара има скривене намере. 

ШКОРПИЈА

Данас је одличан дан за екстра зараду. Ваше знање и вештине донеће вам одличне понуде, обавезно их прихватите. Важно је да делате брзо! Уколико сте у дужој вези или браку, очекује вас вече пуно страсти. Слободни не могу да се одбране од удварача. Промените исхрану, саветује дневни хороскоп

СТРЕЛАЦ

Искреност и посвећеност доносе вам напредак у свему што радите, каже дневни хороскоп. Уколико сте запослени у државној фирми, наћи ћете се на списку за унапређење. Заљубљене Стрелчеве очекује изненађење, а слободни су расположени за авантуру. Избегавајте брзу храну и суздржавајте се од пржених и зачињених оброка.

ЈАРАЦ

Данас имате доста прилика да инвестирате у пројекте који ће вам донети позамашне своте новца у будућности, каже дневни хороскоп. Са партнером планирате да отпутујете на одмор, немојте да вас различити ставови увуку у свађе. Слободни на мрежама налазе удварача. Активни сте и то вам прија!

ВОДОЛИЈА

Данас ћете остварити добре финансијске резултате ако се посаветујете са искусном особом. Уколико се бавите креативним пословима, имате пуну подршку надређених. Ваш рад ће бити прописно награђен, каже дневни хороскоп. Заузете Водолије уживају у складу, а слободне очекује састанак са старим пријатељем.

РИБЕ

Дневни хороскоп за 5. јул 2024. године каже да бисте данас могли да потрошите доста новца на хобије и забаву, али пазите да не претерате. Заузетима се смеши путовање ван града са партнером. Слободне Рибе одлучују да направе први корак и позову симпатију на састанак. Браво! Здравље је добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана