Дневни хороскоп за 29. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 29. новембар савјетује Овнове да зауздају порив за трошењем, никако им се не препоручује да се задужују! Нисте задовољни ситуацијом на послу, као и у љубавном животу, али имајте на уму да лијек за овај проблем није компулсивни шопинг. Здравље је добро.

Бик

Лоши финансијски потези учинили су да се осјећате несигурно. Не преносите страхове на посао, овим пољем владате и нема разлога за мањак самопоуздања. Партнер покушава да вам докаже да се промијенио набоље. Не трчите пред руду да му повјерујете, пустите да вријеме покаже.

Близанци

Ближи се ваш омиљени период године, децембар и бројна славља, дружења... Губите концентрацију на послу, а управо се сада важни послови приводе крају. Пазите се млађег колеге, претендује да заузме вашу позицију. Све што данас пожелите, партнер ће вам испунити.

Рак

Ситуација на послу се одвија баш онако како вам одговара. Поставили сте добре темеље и сада све напросто клизи, без трзавица. Љубавна ситуација је мало сложенија. Партнер је љубоморан, тражи објашњење за неке ваше поступке. Будите благи. Могући су кварови у кући и трошкови.

Лав

С времена на вријеме се нађете у ситуацији која вам нимало не прија, а то је да морате да покажете зубе. Будите чврсти у одбрани својих ставова. Данас је могућ прилив новца, поготово ако играте лутрију или купујете срећке. Жељни сте одмора, гледања филмова са партнером и мирних вечери.

Дјевица

Дневни хороскоп за 29. новембар каже да добро размислите о томе да ли сте дорасли задатку који сте прихватили. Понекад мислите да можете све и не процјењујете добро своје могућности. Потребан вам је одмор од породичних проблема. Излазак са пријатељима би вам пријао.

Вага

Данас сте пуни елана и нема задатка који не можете да завршите. Искористите овај налет добре енергије и уговорите нови посао који би могао да вам донесе доста новца. У љубави је све како треба, проведите романтично вече са партнером.

Шкорпија

Неочекиван проблем на послу, лоши односи у колективу ће вам покварити расположење и подстаћи вас да размишљате о промјени фирме, па чак и каријере. Стрпите се. Тек вас очекују добре понуде, немојте да прихватите прву која вам се укаже.

Стријелац

Данас очекујте пуно узбуђења и изазова, а управо оваква акција је оно што вам је било потребно. Имате прилику да покажете шта знате и умијете. Пазите се само комуникације са колегама, немојте да вас сујета поведе. У љубави мањи проблеми.

Јарац

На послу се сви ослањају на вас и могло би се рећи да вас користе. Промијените плочу, немате никакве користи од оваквих односа, а плус вас неискреност погађа. Слободни Јарчеви би могли на необичном мјесту да упознају занимљиву особу.

Водолија

Данашњи дан је у знаку пара - или ћете добити прегршт новца, или ћете потписати неки важан уговор који ће бити и те како финансијски уносан или вам ћете наслиједити неку некретнину. Партнер планира заједничко путовање, очекујете изненађење!

Рибе

Дневни хороскоп за 29. новембар 2022. године препоручује Рибама издвоје вријеме за виђање са бившим колегом, могли би да очекују веома занимљиву пословну понуду. У љубави је све како треба, партнер вас обасипа пажњом и њежношћу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана