Дневни хороскоп за 28. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 28. новембар вам најављује одличан дан, бићете успјешни у свему чега се ухватите. Будите опрезни у разговору са женском особом са којом радите, могуће је да покушава да вам намјести прљаву игру. Љубавни живот вам је тренутно далеко од идеалног.

Бик

Осјећате лептириће у стомаку, врло вам је романтичан период и то вам прија. Партнер је узбуђен због ваше нове енергије у љубави. Не претјерујте са кафом или енергетским напицима.

Близанци

Дневни хороскоп за 28. новембар вам је у знаку неког пословног проблема, и ако данас не проникнете у његову суштину мучиће вас недјељама. Вријеме је да се играте “детектива” и утврдите гдје је тачно настао проблем.

Рак

Емотивни сте данас и дневни хороскоп вас упозорава да не дозволите да осјећања владају вашим поступцима. Окрените се хладном разуму и моћи ћете да напредујете. Потребно вам је више подршке партнера.

Лав

Дневни хороскоп за 28. новембар вам предвиђа да ћете бити помало исцрпљени, размислите шта вам враћа енергију када клонете. Могуће је да није у питању одмор, већ нека особа која вам увијек враћа осмијех на лице.

Дјевица

Дневни хороскоп вам најављује драматичну ситуацију у вашем кругу пријатеља, могућа је чак и свађа, а у коријену свега је неспоразум. Партнеру је потребно више времена с вама, романтичан је, а ви сте заузети по цијели дан. Издвојите вријеме само за вас двоје и уживајте заједно.

Вага

Није вам добар дан за финансије, уздржите се од већих трошкова и не бацајте новац. Добијате занимљиву понуду, али нисте сигурни да ли имате све информације које су вам потребне за одлуку. Посавјетујте се са старијим чланом породице.

Шкорпија

Да ли имате неку лошу навику с којом би требало да се изборите? И одлажете то већ дуго? Данас је дан када би требало да преломите и учините нешто добро за себе. Запамтите, први корак је најтежи, послије тога ће ићи лакше.

Стријелац

Дневни хороскоп вам најављује да ћете бити ослонац свима око себе као да данас нико не може да се снађе без вас. Будите отворени и свакога саслушајте, помозите коме можете и карма ће вам то вратити. Потрудите се да довољно спавате.

Јарац

Дневни хороскоп за 28. новембар вам је у знаку љубави, а можда и неке тајне везе. Ако постоји особа која вам се допада и обоје сте слободни, данас ће емоције процвјетати. Само пазите ко ће све сазнати за то.

Водолија

Дневни хороскоп вам је у знаку лоше комуникације и ако имате икакве важне разговоре, одложите их за сутра. Као да вас нико неће схватати правилно, доводиће и ваше намјере у питање и важно је да не будете погрешно протумачени.

Рибе

Ваш дневни хороскоп је окренут напретку и добитку, само ако будете храбри. Постоји нека особа којој нисте искрено рекли шта мислите и то морате данас да урадите и тек тада ћете знати шта даље да радите. Припазите се прехладе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана