Дневни хороскоп за четвртак 11. август

ГС
Дневни хороскоп за четвртак 11. август

Прочитате дневни хороскоп за свој знак и сазнајте како ћете испланирати дан

Ован

Дјелујете задовољно и расположено за излазак или нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида у пословној сарадњи. Прихватите нечији користан савјет.

Бик

У сусрету са вољеном особом постављате услове који наилазе на негативан тон. Прижељкујете више, него што је могуће. Усмјерите своју пажњу на приоритетна питања, а остало препустите блиским сарадницима. Увијек постоје искусни сарадници који нуде корисна рјешења.

Близанци

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима.

Рак

Нема потребе да искушавате особу са којом се налазите у љубавној или пријатељској вези. Ублажите своје критеријуме. Упорно избјегавате сусрет са особом која има посебне захтјеве и негативан став о вашим пословним резултатима.

Лав

Неко вас узбуђује или вам привлачи пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама.

Дјевица

Употребљавате сувише строге критеријуме при процјени нечијег понашања. Неправедно критикујете вољену особу. Морате да имате довољно храбрости како бисте прихватили одговорност за оно што сте учинили. Ситуација ће се ријешити нема разлога за забринутост.

Вага

Важно је да сачувате емотивну блискост са једном драгом особом. Заштитите оне које волите од непотребних узбуђења. Велике амбиције или потреба за прикупљањем материјалних резултата не треба да вас наведу на погрешно понашање.

Шкорпија

Нема разлога да игноришете незадовољство које примјећујете у својој породици. Озбиљније размислите о својим пропустима. Претјерано експонирање или неразумно понашање у друштву сарадника на крају доноси и одређене посљедице.

Стријелац

Нема потребе да се понашате театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама. Важно је да одаберете ситуацију која паралелно испуњава ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист.

Јарац

Уколико вас оптерећују нове емотивне сумње разговарајте искрено са вољеном особом и инсистирајте на доказивању истине. У заједничком интересу је да се актуелни проблеми рјешавају у најкраћем року и без додатних компликација.

Водолија

Пажљиво анализирате вољену особу, али не можете да ускладите различите аспирације и интересовања која вас удаљавају. Оптерећени сте новим пословним плановима. Реагујете сувише темпераментно у ситуацијама када треба показати дипломатске манире.

Рибе

Пажљивије анализирајте вољену особу како бисте одгонетнули дио скривених порука или намјера. Понекад треба употријебити шаховско правило “такнуто-макнуто”. Сарадници очекују да дјелујете довољно ефикасно и сналажљиво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана