Дневни хороскоп за 9. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савијест, пријаће вам релаксација.

Бик

Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Јасно представљате своје намјере. Потребно је да уљепшате своје расположење.

Близанци

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет може да се претвори у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Рак

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Лав

У сусрету са вољеном особом преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите ситнице. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Дјевица

Избјегавајте нову породичну или емотивну расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше емотивне потребе. Покушавате да осмислите нова и корисна рјешења, али ваша околина нема довољно слуха или воље да вам се придружи. Обратите пажњу на правилну здравствену његу.

Вага

У сусрету са вољеном особом не можете диктирати љубавна правила. Лијепо је оно што одговара заједничком укусу и расположењу. Добијате различите олакшице. Важно је да имате добар подстицај и да остварите своје пословне намјере. Пријаће вам неки забавни садржаји као добра релаксација.

Шкорпија

Боље је да се бавите својим дилемама, него да се уплићете у туђе планове. Останите по страни, зна се гдје је коме мјесто. Полазите од погрешних информација тако да доносите погрешан закључак. Пословни неуспјех представља логичан слијед догађаја. Обратите пажњу на здрав и уредан живот.

Стријелац

Увијек постоји и ружнији дио стварности, стога не будите у заблуди да ће се емотивни проблеми рјешавати сами по себи. На вама је да се дистанцирате у односу на догађаје који вам нарушавају равнотежу и концентрацију. Избјегавајте неке напорне обавезе или стресне ситуације.

Јарац

Своју енергију и вријеме трошите у погрешним ситуацијама, неко неће испунити ваша очекивања. Све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Водолија

У приватном животу, будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак. Вечерње сате посветите неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Рибе

Покажите великодушност пред вољеном особом. Избјегавајте ривалски однос или љубавне жаоке које вас непотребно раздвајају. У сусрету са сарадницима дјелујете промишљено и тражите практична рјешења за обострене дилеме. Важно је да осјећате позитивну инспирацију и креативну енергију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана