Дневни хороскоп за 9. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Препоручујемо Овновима да проведу дан са породицом. Оставите обавезе по страни, опустите се, одморите, заслужили сте. Ако сте недавно изашли из везе, могуће је да ће бивши партнер покушати да вам се врати. Добро размислите.

Бик

Очекује вас “брдо” обавеза у кући, али немојте да им посветите цијели дан. Поподне проведите у кругу породице, пријатеља. Напунићете батерије и спремите се за радну недјељу. Заузете Бикове очекује лијепо изненађење, а слободни добијају занимљив позив.

Близанци

Данас се клоните рада у кући, све што почнете да радите ће се искомпликовати. Посветите се креативним пословима, препуни сте идеја. Бивша љубав покушава да ступи у контакт с вама. Ако је ријеч о вези која се недавно завршила, дајте нову шансу љубави.

Рак

Не држи вас мјесто, жељни сте да се удаљите од тренутне ситуације и проблема у вези. Ако нисте спремни да се ухватите у коштац са проблемима, покушајте да се разонодите у друштву пријатеља. Могући су проблеми са варењем, бирајте лакшу храну.

Лав

Данас вам звијезде поручују да уплатите лото или купите срећку, новац само чека да га “уберете”. Одличан дан за Лавове који се баве креативним послом, добићете сјајне идеје, не заборавите да их запишете. Уживате у љубави, све је онако како сте замишљали.

Дјевица

Савјетује се Дјевицама да недјељу проведу активно. Позовите особу која вам се допада и организујте забаван дан. Куглање је добра идеја. Мањи проблеми у породици, али ништа нерјешиво. Провјерите притисак.

Вага

Провјерите папире, уговоре, старе рачуне, наићи ћете на неку неиспуњену обавезу која би могла скупо да вас кошта. Заузете Ваге се суочавају са проблемима, стара лаж излази на видјело. Слободне треба да се чувају успутних веза.

Шкорпија

Очекује вас прилив новца, могуће је да ће вам неки члан шире породице послати чек из иностранства. Немојте да потрошите паре на шопинг, уздржите се. Могуће су мање размирице са партнером, љубоморан је.

Стријелац

Мрзовољни сте и нервозни и то се рефлектује на вашу везу. Немојте да тестирате партнерово стрпљење, посебно ако сте у вези са Биком или Шкорпијом. Покајаћете се ако не “зауздате” језик. Провјерите притисак, не прија вам масна храна.

Јарац

Искористите дан да средите кућу или обавите обавезе везане за породицу. Запустили сте задужења, а данас, ако се латите посла, све ћете завршити брзо и лако. Јарчеви који су тек ушли у везу ће се изненадити. Партнер показује ново лице за које нисте сигурни да вам се допада.

Водолија

Данас би требало да дан проведете у природи. Потребан вам је боравак на свјежем ваздуху, недјеља је била напорна и исцрпили сте се преко сваке мјере. Провјерите крвну слику, могуће је да сте анемични.

Рибе

Нема добре прогнозе за Рибе. Нисте обавили обавезе на послу у предвиђеном року и већи дио дана ћете се њима бавити. Вече посветите себи. Напуните каду, пустите музику, погледајте неки филм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана